Női Edzői beszámoló a női 3/4 pályás és az U18-as csapatunk meccséről

Női felnőtt, ¾ pályás bajnokság 1. forduló

Vasas Kubala Akadémia – Metis NFC 0-5

2016.09.11. 18:00, Pasaréti Sportcentrum

Kezdő: Kalácska SZ. – Fodor K., Tóth T., Haris V. – Lóczi D., Fehér M. – Bató F., Kovács B., Vágó K.

Cserék: Bodnár Zs., Gál A., Horváth D., Meggyesfalvi E., Metykó V., Németi Sz., Tóth K.

5’ Egy beadást követőn kapusunk alászaladt a labdának és csak ujjheggyel sikerült kapufára tolni azt, ami sajnos befelé pattant.

13’ Egy hosszú bedobás után azonnal kapu felé fordult és lőtt ellenfelünk, ami utat talált a hálóba.

27’ Egy kiugratás után a kilépő ellenfél eltolta a kapusunk mellett a labdát, és a hálóba gurított.

71’ A szögletünk után az ellenfél szerezte meg a labdát és egy gyors kontratámadásból elmentek, amire nem értünk vissza, így létszámfölényben befejezték az akciót.

71’ Egy jól eltalált távoli lövésből állította be a végeredményt az ellenfél.

Mészáros Csaba:

Rögtön az első fordulóban a tavalyi kiírás győztesével csaptunk össze, így a címvédő ellen kellett bizonyítanunk. Korábbiakkal ellentétben nem álltunk be védekezni, hanem bátran próbáltunk támadni, és azt a játékot játszani, amit a felkészülés alatt gyakoroltunk. Ebben benne volt a kockázat, hogy lefutnak minket és nagyobb vereséget is szenvedhetünk, de mindenképpen ki szerettem volna próbálni, hogy mire megyünk így egy erős ellenféllel szemben. A játékunkkal a vereség ellenére elégedett vagyunk, ami nagyon hiányzik, és amiben javulnunk kell az az agresszivitás, a labdákért való harc, az ellenfél térfelén való kemény letámadás. Ebben kell most ősszel a legnagyobbat fejlődnünk, és akkor fel tudjuk majd venni a küzdelmet az erősebb csapatokkal szemben is. Ellenfelünk végig uralni tudta a mérkőzést, nagyon sok helyzetet dolgozott ki, így a vereség lehetett volna nagyobb különbségű is, azonban örültem, hogy többször is sikerült helyzetbe kerülnünk ennek ellenére. Sajnálom, hogy nem jött össze a szépítő találat. Gratulálok a győzelemhez ellenfelünknek! 


U-18 női, Közép-csoport, 1. forduló

2016.09.10., 15:00

Kelen-Budaörs – Vasas-Femina 2-1

Kezdő: Nagy N. T. -  Hlavacska M., Nagy E., Tóth T., Töreky D. – Szigeti. E., Vasadi A. – Beregi P., Kelemen A., Siklósi P. – Szeder D.

Csere: Beischlag B., Erdélyi D., Méhn M.

Gól: Siklósi P.

Mészáros Csaba:

A mérkőzésen az ellenfél már az első pillanattól kezdve nagy iramot diktált. Látszott, hogy hamar dűlőre akarják vinni a dolgot, a lányaik nagy kedvvel és lendülettel játszottak. A mérkőzést nehezítette a nagy meleg, és az, hogy keretünkben több olyan játékos volt, akik még nem játszottak nagypályás mérkőzést, illetve gyakorlatilag a tavalyi gárdánk teljesen kicserélődött, így az alapoktól kellett újraépíteni a csapatot. A kezdeti nagy rohamokat ellenfelünk a 15. percben váltotta gólra, amit - kihasználva pillanatnyi zavarodottságunkat - négy perccel később újabb találattal gyarapítottak. Szerencsére nem estünk össze, az újabb bekapott gól felébresztett minket és a 22. percben Siklósi Petra szépített. Ezután már nekünk is megvoltak a helyzeteink. A második félidőben lányaink átestek a holtponton és kiegyenlítettebbé vált a játék, sőt az utolsó 10 percben már gyakorlatilag az ellenfelet a kapujához szögeztük. Ebben a periódusban több nagy helyzetünk is volt, így a végén az egyenlítés vagy akár a fordítás is meglehetett volna. Összességében a játék képe alapján azonban ellenfelünk többet birtokolta a labdát, és több helyzetet dolgozott ki, így a győzelmük megérdemelt, gratulálok nekik! A saját csapatom teljesítményével pedig elégedett vagyok, és biztos vagyok benne, ha a keretünk összeszokik, akkor szép eredményeket érhettünk el ebben a bajnokságban.

2016.09.13. 12:32

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu