VKLA Edzőmérkőzés - U11

 

Vasas Kubala Akadémia – Kispest Honvéd     5:1

Pasarét,  2013.02.14. 17,30

Összeállítás: Pupics L., Tóth M., Németh A., Hídvégi H., Katona B., Tóth K., Vaszily B., Pachert B., Kálózi Gy.,

Cserék:  Dani Z., Kelemen Á., Hegyes A., Máté G.,

Gól: Tóth K.2, Vaszily B.2, Dani Z.

Siposné L. Edit, vezetőedző:

Előzetes megállapodás alapján 3x30 percet játszottak a csapatok az esti villanyfénynél.

Sajnálatos volt, hogy a csapatból néhányan igazoltan hiányoztak különböző okok miatt, így a 3x30 perc egy kicsit soknak bizonyult ezzel a létszámmal. A mérkőzést úgy kezdtük, hogy egy pillanatra sem adtunk esélyt az ellenfélnek. Végig irányítottuk a mérkőzést. Szép akciókat vezettünk, a párharcokban rendszeresen felül kerekedtünk. Labdabirtokláskor sokszor játszottunk nagyon szűk területen, ezért ilyenkor játékunkba többször is hiba csúszott. Sokszor voltunk türelmetlenek, akkor is erőltettük az előre játékot, amikor arra semmi esély nem volt és ezekből rendre labdát veszítettünk. Védekezésünkben előfordultak apró helyezkedési hibák, de egyébként a védők jól oldották meg a feladatukat.

Volt néhány kifejezetten biztató egyéni teljesítmény, de a csapat játékára sem lehetett panasz! Köszönjük a Kispestieknek, hogy ellátogattak hozzánk, lendületes, jó mérkőzést játszottunk ellenük!

Gratulálok Fiúk!

Hajrá Kubala!

 

Vasas Kubala Akadémia – Hegyvidék SE  U12  1:6

2013. február 18.    Pasarét, 17,30

Összeállítás: Hegyes A.,  Tóth M., Németh A., Hídvégi H.,  Tóth K., Pachert B.,  Kálózi Gy., Katona B., Kapornai B.,

Cserék: Máté G., Vaszily B., Komódi F., Pupics L., Oláh Sz., Kelemen Á.,

Gól: Katona Bálint

Siposné L. Edit, vezetőedző:

Tudtuk, hogy nagyon masszív játékosokból álló és a focit játszani akaró csapattal kell megvívnunk a csatánkat, de rendkívül hasznosnak ítélem meg ezt a mérkőzést, az eredmény ellenére.

Nagy erőket kellett mozgósítanunk, hogy mind fizikálisan, mind gyorsaságban felvegyük a tempót az ellenféllel. Nem a gólkülönbséget találom nagyon túlzónak, inkább azt, hogy a rengeteg adódó helyzetünkből csak egyet sikerült értékesíteni illetve a kapusaink is indiszponáltak voltak a mérkőzés egy-egy szakaszában, hozzá kell azonban tenni, hogy az ellenfélnek is voltak helyzetei bőven. Sok-sok mérkőzést kell játszanunk, hogy azokat a hibákat, melyeket elkövettek a srácok, minden csapatrészben, kiküszöböljük. A fiúk minden dicséretet megérdemelnek, hogy végig dolgozták becsülettel a mérkőzést, volt néhány jó egyéni teljesítmény is.

A mérkőzés után vissza is hívtuk még egy mérkőzésre ellenfelünket!

Hajrá Kubala!

 

2013.02.20. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu