VKLA Edzőmérkőzés - U14, U13

 

U14

Vasas Kubala –Goldball FC 3-1 (2-1)

Összeállítás:

Fodor Sz.,- Kristály K., Kiss B., Bálint B.,Kovács M.,-György N, Rabatin R. Szegedi,- Szabó B,Farkas,Gelencsér.

Cserék: Kotaszek K,.Hajnal B.

Bordán Csaba:

 

Jelenleg sok sérült és beteg van a csapatnál,ami némileg megnehezíti a felkészülést . A 2. előkészületi mérkőzésünkün ezért  szűk kerettel tudtunk pályára lépni,(12mezőny,és 1 kapus).

Ennek ellenére  jó összeállításban kezdtünk.Az első féidei játékunk lassú és körülményes volt,kevés volt a labda nélküli mozgás,nem voltunk kellően agresszívek a labdaszerző részben. A II. játék részben valamivel gyorsabb és pontosabb lett a játékunk,de összeségben a csapatszintű teljesítménnyel nem voltam elégedett.Ami pozitív,hogy akadt 2-3 jó egyéni teljesítmény.A mérkőzés utolsó perceiben,Berta Norbert  a Goldball FC játékosa megsérült és nem is tudta folytatni a játékot.A VKLA nevében gyógyulást,és minél hamarabbi felépülést kívánunk Neki.

 

Hajrá VKLA!!! 

 

 

U13

Vasas Kubala Akadémia – MTK (1:0)

Pasarét, műfüves pálya, 2013.01.31. 16:30 óra

Összeállítás:

Molnár – Kacsó, Temesvári, Módly,  Radnó – Banka, Bencze, Szabó – , Bach, Csalár,Bodnár.

Csere:

Temesvári – helyett Kristály a 15.percben

Gól:

Bencze.

Nagy Norbert, vezetőedző:

Az MTK ellen csapatom főleg a letámadásokban, a visszatámadásokban remekelt. Ellenfelünk nagyon jó képességű játékosokból állt, de nem tudtak kibontakozni ellenünk. Ha labdát birtokoltunk mi sem tudtuk igazán a játékunkat játszani, de ez nem is volt könnyű feladat. A fiúk mindent megtettek, ami tőlük telt és néhány egészen kiváló egyéni teljesítmény miatt sikerült a mérkőzést megnyernünk. Nagyon jó szellemiségben léptünk pályára!!! Csapatom minden dicséretet megérdemel,gratulálok nekik!

HAJRÁ VASAS KUBALA!!!!!

2013.02.03. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu