VKLA Előrelépések a szindikátusok terén

 

Az eltelt időszak aktív tevékenységének eredményeként a szindikátusi kapcsolatok terén komoly előrelépésekről tudunk számot adni. A témában történt első szakmai találkozót követően, örömteli volt, hogy elképzelésünk az egyedülálló kapcsolatrendszer kiépítésére határozott fogadókészséggel találkozott.

A közös elhatározásoknak megfelelően azon egyesületekkel, sportszervezetekkel, akik együttműködő partnerként kívántak részt venni a programban - több szakmai egyeztetést követően - mindkét fél számára előnyös szerződéseket kötött a Vasas Kubala Akadémia.

 Örömteli, hogy olyan szerződő partnereket sikerült megnyerni az ügynek, akik a labdarúgó utánpótlásképzés terén, úgy szakmaiságukat, mint hitelességüket tekintve elismertek.

Reményeink szerint olyan tartalmas kapcsolati rendszert sikerül ezáltal kialakítanunk, amely hozzájárul a tehetségek kibontakoztatásához, és egyben sikeres életpálya modell része lehet.

A Vasas Kubala Akadémia felelősséggel kíván dolgozni, ezért a keretein belül nevelkedő gyermekeknek több szinten lehetőséget biztosít az utánpótlás és azt követően a felnőtt labdarúgásba történő bekapcsolódásra.

A szindikátusi partnerséget folyamatként kívánjuk működtetni, úgy, hogy tehetséges labdarúgókat képzünk kölcsönösen, akik alkalmasak a kiemelt szinteken való szereplésre.

Szindikátusi partnereink:

VASAS FC

III. kerületi TVE

II. kerület UFC

Hegyvidék SE

Tabáni Spartacus

Siófoki Bányász SE

Talent FC

Térségi Labdarúgó Központ Endrefalva

2013.03.11. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu