U16 Erős Noel a Chievo csapatánál járt próbajátékon

Az elmúlt időszak különös izgalommal telt számodra, hiszen olaszországi próbajátékra kaptál meghívást. Milyen tapasztalatokat sikerült szerezned a kint tartózkodásod alatt?

-A Chievo Veronánál töltött három nap alatt nagyon sok tapasztalatot sikerült szereznem. Kedden, szerdán és csütörtökön volt edzésünk, minden nap délután 2 óra.

Miből épült fel egy olasz tréning?

-Az edzéseken a bemelegítés után leginkább kis területeken való egy- és kétérintős játék volt. Azt is megszabták, hogy csak bal, illetve csak jobb lábbal lehessen hozzáérni. Emellett kapura lövések és technikai gyakorlatok voltak napirenden. Utána szinte egész pályás, nagyon gyors ütemű játék következett, teljesen szabadon.

A szakmai részen túl is szép élményekkel gazdagodtál..

-Edzések előtt és után szabad program volt, leginkább városnézéssel töltöttük el ezt az időt. Itt a körülmények adottak ahhoz, hogy valaki profi labdarúgóvá váljon.

A Vasas Kubala Akadémia játékosaként hogy érzed, mi az, amiben klubod hozzásegített téged ehhez a nagyszerű lehetőséghez?

-Hálás lehetek edzőimnek, hogy az eddig itt töltött éveimben segítették fejlődésemet fizikailag, technikailag és taktikailag is. Most Olaszországban a saját bőrömön tapasztalhattam, hogy egy játékos előrelépésében mennyire fontos szerepet játszik a gyors játékok gyakorlása, illetve, hogy milyen tempóban tud alkalmazkodni a körülményekhez, az ellenfelekhez.

2016.06.02. 21:34

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu