U17 Erős Noel beszélt a felkészülés alatt eddig elvégzett munkáról

Július eleje óta tart az U17-es korosztály idei felkészülése. Erős Noel meghatározó tagja csapatának, akadémistánk ezúttal az elmúlt néhány hetes időszakot foglalta össze.

-Az eddigi felkészülésünk során nagy hangsúlyt fektettünk a taktikánk gyakorlására. Több edzésen is kizárólag csak ezzel foglalkoztunk, de ugyanúgy fontos volt a munkánkban a megfelelő erőnlét, jó fizikai állapot elérése.

A felkészülés alatt nem csupán a szakmai munka volt lényeges, de a csapatnak össze is kellett kovácsolódnia a hozzánk érkező új játékosok miatt.

-Sokat változott a csapat összetétele, hiszen szinte minden posztra érkeztek új játékosok. Azért, hogy egy jó közösséget alakítsunk ki, fontos az együtt töltött idő, ebben rengeteget segített az edzőtábor is.

Algyő mellett természetesen számos egyéb program adódott a közös munkára. Nemzetközi és hazai felkészülési mérkőzések tarkították a menetrendet.

-A felkészülésünket segítették az eddig lejátszott edzőmeccsek és remélhetőleg a következő meccsünk pozitív hatással lesz ránk, hiszen hamarosan elindul a bajnokság is. Pénteken az Újpest csapata ellen lépünk pályára, nehéz mérkőzésre számítok, főleg hogy idegenben kerül sor az összecsapásra, de ennek ellenére is meg kell szerezni a győzelmet egy szép, fegyelmezett játékkal.

Noel a felkészülés végéhez közeledve látja, melyek azok a területek, ahol még csiszolni kell a munkán a siker érdekében.

-A bajnokság kezdetéig még van idő, ez idő alatt kell a letámadásainkat továbbfejleszteni, hogy mindig sikerüljön megnehezítenünk ellenfelünk dolgát.

2016.08.18. 11:17

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu