U19 Értékes győzelem az MTK csapata ellen

Vasas Kubala Akadémia – MTK 2:1 (1:0)

Helyszín: Vasas Fáy utca

Góllövők: Borvető, Csibra

Összeállítás: Tomori – Kiss, Takács, Gál, Csibra - Pápai, Kovács (Gergye) – Szabó (Erdélyi), Rabatin, Filipovics (György) - Borvető

Cserék: Bene, Dolhai, Rákos, Malkócs, György, Erdélyi, Gergye

Gabala Ferenc vezetőedző:

A hét munkája összeszedett, tartalmas volt, ami előrevetítette, hogy egy ki-ki mérkőzésen meg lesz a győzelmi esélyünk. Mindenki egészséges volt, így a keret kialakításánál kellemes gondjaim voltak.

Ami igazán örömteli volt, hogy Tomori Zoli újra játékra jelentkezett. Ismerve az MTK játékát – ami nem újdonság, hisz évek óta azonos játékfilozófia jellemzi a szakmaiságukat – igyekeztünk felkészülni a részletekre.

Jól indult a mérkőzés egy kimaradt helyzet utáni szögletből Borvető volt eredményes. A labdabirtoklási fölény ellenére, tudatosságunk és a kért agresszív labdaszerzésre törekvés komoly gondot okozott az MTK-nak, hisz nem játszhattak a megszokott komfortzónájukban. Több lehetőségünk adódott, a gólszerzésre, de nem tudtunk élni vele, ahogy az MTK sem az egy ordító helyzetével.

A második félidő harcosabb, keményebb lett. Mindkét csapat győzelemre játszott. Az MTK kezdett türelmetlenné válni, ami a hátsó alakzatok felbomlását eredményezte, amivel élni tudtunk Csibra kierőszakolt góljával. Eldőlni látszott a mérkőzés, amit egy buta hibával nehézzé tettünk. Szépített az ellenfél egy tizenegyes góllal. Nehéz 10 percet kellett okosan kezelni. Megtettük!

Értékes győzelem született egy tudatos jól játszó MTK ellen. Tudatos, helyenként okos játékkal tudtunk nyerni – megérdemlik a srácok a gratulációt!

2017.04.03. 13:22

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu