U19 Értékes győzelem Debrecenben

Debrecen-Vasas Kubala Akadémia 0-1 (0-1)

Debreceni edzőcentrum, centerpálya 2016.09.03. 13 óra

Tomori Z.  -  Kiss B., Takács Zs., Csibra D. - Rákos B., Kovács M., Rabatin R., Gál M. - Erdélyi Zs., Borvető Á., Gergye D.

Cserék: Dolhai G. - Borvető Á. helyett az 58. perc, Szabó B. - Rákos B. helyett az 58. perc, Filipovic M. - Gál M. helyett a 64. perc és Kalotai M. - Gergye D. helyett a 73. perc

Gólszerző: Borvető Á. 43. perc

Schindler Szabolcs, vezetőedző

Az átalakított versenyrendszernek köszönhetően az idei bajnokságban megszűntek a „könnyebbnek” tűnő mérkőzések, helyettük kiélezett párharcok várhatóak minden hétvégén. Így volt ez Debrecenben is, ahol egy nagyon szoros mérkőzést tudtunk játszani. Ismertük a Debrecen erényeit, tudtuk, hogy fizikálisan erős csapat ellen játszunk, akik hatékonyan alkalmazzák a 4–4–2-es felállási formát. Jól kezdtük a mérkőzést, bátran felvállaltuk a támadó játékot, az első negyed óra a miénk volt. Később kicsit visszaesett a játékunk, mert a hazaiak nagyon agresszíven és keményen játszottak, ami nem feküdt a stílusunknak. A fegyelmezettségünknek köszönhetően igazi helyzetet nem tudtak kialakítani a hazaiak, ami mindenképpen a csapat együttes védekezését dicséri. Az utolsó negyedóra ismét a miénk volt, mert támadóink nagyon agilisan és kreatívan játszottak ebben az időszakban. Erdélyi Zsolt remek labdáját Gergye Dániel juttatta a kapuba, amit a játékvezető érvénytelenített les címén, majd nem sokkal később Rákos Bence szögletéből Borvető Áron juttatta a labdát a kapuba.

Egygólos vezetés tudatában a félidőben módosítottunk a játékunkon. Mélyebben húztuk meg a védelmi vonalunkat, hogy lezárjuk a hazaiak előtti területeket és nagyobb lehetőségünk legyen a kontrajátékra. Rengeteg párharc volt ebben a játékrészben, mert a Debrecen sokat kockáztatott, de igazi helyzetet csak egyet tudott kialakítani, aminél Tomori Zoltán remekül hárított. A második félidőben többször változtattunk a szerkezeten annak érdekében, hogy hatékonyabban tudjunk labdát szerezni a pálya középső részében. Nekünk is voltak lehetőségeink a gólszerzésre, de a második félidőben már nem voltunk olyan hatékonyak, mint az elsőben. A csapatépítés elején tartunk, ahol minden sikert meg kell becsülnünk. Reméljük, a játékosok is megértik, hogy csak akkor lehetnek sikeresek, ha továbbra is ilyen keményen dolgoznak egész héten!

Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!

Hajrá Vasas Kubala!

2016.09.05. 10:57

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu