VKLA Eseménydús hétvégén felemás siker - edzői értékelések

8 korosztályos csapatunk lépett pályára bajnoki mérkőzés keretében az elmúlt napokban, illetve hazai rendezésű kiemelt Bozsik torna, fesztivál és a Dunamenti Gyermek Liga küzdelmeiben Fradi elleni meccsek is tarkították az eseményeket. Edzői értékelések következnek:

U17 MLSZ I. osztály - 7. forduló
MTK Budapest - Vasas Kubala Akadémia: 6-2 (2-1)

2019.10.05., szombat 10.00
Lantos Mihály Sporttelep
1147 Budapest, Csömöri út 25.

Összeállítás: Horváth K., Rédling, Cserven, Ősz, Farkas, Puska, Vancsa, Tóth, Baliga, Gulyás, Letenyei
Cserék: Zsuppán (Vancsa 84'), Kangyal (Rédling 64'), Horváth M. (Puska 74'), Riesz (Gulyás 74'), Varga (Letenyei 64'), Nagy, Molnár
Gólszerzők: Vancsa ('36), Farkas (83')

Tóth László, vezetőedző:

- A bajnokság szerintem legjobb csapata ellen léptünk pályára, ahol ismét két ellentétes félidőt produkáltunk. Az elsőben helyenként jobbak is voltunk, ennek ellenére a vezetésünket két támadásból megfordították a hazaiak, a második félidőben pedig kontrákból eldöntötték a mérkőzést. Továbbra sem találjuk a megfelelő védekezés kulcsát, de dolgozunk azon, hogy ne csak játékban, hanem eredményességben is ellenfeleink fölé tudjunk nőni.

U16 MLSZ I. osztály - 7. forduló
MTK Budapest - Vasas Kubala Akadémia: 2-4 (1-2)

2019.10.05., szombat 12.00
Lantos Mihály Sporttelep
1147 Budapest, Csömöri út 25.

Összeállítás: Présing, Nemes, Huszár, Bebők, Nagy-Kolozsvári, Földi, Fiáth, Faragó, Tuboly, Fullajtár-Horváth, Gurics
Cserék: Wend (Faragó 62'), Lovas (Földi 88'), Kovács K. II. (Fullajtár-Horváth 77'), Kovács K. I., Szabó, Ménesi
Gólszerzők: Földi (16', 56'), Nagy-Kolozsvári (41', 89')

Pál Zoltán, vezetőedző:

- Nagy tempóban, jól és agresszívan  kezdtük a mérkőzést, ennek meg is lett az eredménye: negyedóra elteltével megszereztük a vezetést. Ezután sem álltunk le, sorra alakítottuk ki a helyzeteket, de nem tudtuk növelni az előnyünket, sőt egy rövid felszabadítást követően - egy távoli ívelésből - ellenfelünk egyenlíteni tudott. A kapott gól pár percre kicsit visszavetett minket, de egy szép egyéni akció végén tizenegyeshez jutottunk a félidő vége felé, amit értékesítettünk és így előnnyel mentünk szünetre. A második játékrész is hasonlóan alakult, mi diktáltuk a tempót, sok helyzetet dolgoztunk ki, amiből a félidő elején újabb gólt szereztünk. Ugyan kicsit elfáradtunk, ezáltal nagyobb területet hagytunk az ellenfelünknek, amiből adódtak  is lehetőségeik ebben az időszakban, de előnyünket meg tudtuk tartani a mérkőzés végéig. Jó felfogásban, koncentráltan futballoztunk a találkozón, ha pontosabbak vagyunk a kapu előtt, akkor nagyobb arányú győzelmet is arathattunk volna. Gratulálok az összes játékosnak a győzelemhez!

U15 MLSZ I. osztály - 7. forduló
KTE Labdarúgó Akadémia - Vasas Kubala Akadémia: 1-2 (0-0)

2019.10.05., szombat 10.00
Kecskeméti Széktói Stadion
6000 Kecskemét, Csabai Géza krt 1/a.

Összeállítás: Bánfalvi, Herrich, Pállai, Vass, Farkas B., Kis, Boros, Lukács, Vecsey, Pretz, Kecskés
Cserék: (Forgó (Pállai 69'), Szabó (Kis 50'), Szendeff (Farkas J. 60'), Farkas (Vecsey 41'), Lázár, Pócs, Busa
Gólszerzők: Kecskés (67'), Szendeff (71')

Nagy Gábor, vezetőedző:

- A mérkőzés elején el kellett telnie jó pár percnek, amíg alkalmazkodtunk a pálya talajához. Az első negyedórában kapkodóan, pontatlanul játszottunk. Ellenfelünk saját térfelére visszahúzódott,  fegyelmezett védekezéssel próbálta megakadályozni támadásépítéseinket. Bár két ziccert is kialakítottunk az első félidőben, a gól elmaradt. A második részben még nagyobb nyomás alá helyeztük a Kecskemét védelmét, több játékosunk játéka feljavult, helyzeteinket gólra váltottuk. Az előző három mérkőzésen jobb teljesítményt nyújtottunk, de összességében gratulálok a fiúknak, hogy sikerült győztesen elhagyniuk a pályát. 

U14 MLSZ I. osztály - 7. forduló
KTE Labdarúgó Akadémia - Vasas Kubala Akadémia: 2-1

2019.10.05., szombat 12.00
Kecskeméti Széktói Stadion
6000 Kecskemét, Csabai Géza krt 1/a.

Összeállítás: Ivanics, Ardai, Mérey, Bárány, Mezőfalvi, Kristóf, Apáthy, Kovács B., Kovács P., Simon, Kovács K.
Cserék: Király (Ivanics 41'), Szőke (Kovács B. 60'), Nagy (Kovács P. 65'), Almeida (Bárány 60'), Sárközy
Gólszerző: Mérey (12')

Horváth Gábor, edző:

- Támadó felfogásban kezdtük a mérkőzést, magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést. Sokat volt nálunk a labda, helyenként szép akciókat tudtunk vezetni és egy pontrúgásból hamar vezetéshez is jutottunk. Sajnos egy kapu előtti megingásunkat góllal büntette ellenfelünk, ennek ellenére a második félidőben is mentünk előre, mindent elkövettünk, hogy újra megszerezzük a vezetést. Meg is voltak a lehetőségeink a gólszerzésre, de ezeket nem tudtuk értékesíteni és a kecskemétiek - egy hibánkat kihasználva - megszerezték a győzelmet jelentő góljukat. A mérkőzés utolsó periódusában mindent egy lapra feltéve támadtunk, de igyekezetünk ezúttal nem párosult eredményességgel.


U13 MLSZ I. osztály Közép-Nyugat - 5. forduló
UTE - Vasas Kubala Akadémia: 1-3 (1-1)

2019.10.05., szombat 15.00
UTE Atlétikai Stadion
1046 Budapest, Szilágyi út 30.

Összeállítás: Földi, Fátyol, Rieger, Kutsera, Angi, Erdey, Galaschek, Tóth M., Szalai, Lantos, Triz
Cserék: Drávucz, Takács, Loncsák, Tóth B., Alarishi, Fodor
Gólszerzők: Lantos (24'), Tóth B. (36'), Kutsera (60')

Nagy Szilárd, vezetőedző:

- Nagyon büszke vagyok a játékosaimra, hiszen a tetszetős játék mellett kiváló volt a srácok hozzáállása, mentalitása és koncentrációja. Úgy mentek ki a pályára, hogy tudták, a mi bajnoki rendszerünkben kevés olyan mérkőzés van, ami igazán erő- és képességmérőként szolgál számunkra, de az UTE elleni meccs az pont beletartozik. Bizonyítja az előbb említett pozitív tulajdonságok meglétét, hogy hátrányból sikerült fordítanunk, hogy 2-1-es vezetésnél is mentünk előre, és az utolsó percben az ellenfél rúgott szögletét is sikerült megkontráznunk, beállítva a 3-1-es végeredményt a javunkra, ráadásul Újpesten. A mérkőzés egészében magabiztosan és kreatívan játszottunk, ahol mi voltunk a domináns fél. Gratulálok a csapatomnak!

U12 MLSZ I. osztály Közép-Nyugat - 5. forduló
UTE - Vasas Kubala Akadémia: 2-0 (1-0)

2019.10.05., szombat 15.00
UTE Atlétikai Stadion
1046 Budapest, Szilágyi út 30.

Összeállítás: Esery, Dévényi, Barna, Gruber, Phan, Németh, Gyuriczky, Mónus, Wébel
Cserék: Ménesi, Büki, Varga, Kismartoni, Polgár

Angyal Péter, vezetőedző:

- Nagyon vártuk a találkozót, mert kevés igazi rangadóra ad lehetőséget ez a bajnokság. Nem kezdtük jól a mérkőzést, már az 5. percben lemaradtunk egy szögletről, így hamar hátrányba kerültünk. Ellenfelünk egészen a büntetőterület elé visszahúzta a védekezését, amit kevésszer sikerült megbontanunk. A második félidőben is nagy százalékban birtokoltuk a labdát, de egy újabb koncentrációs hiba miatt ellenfelünk megduplázta előnyét, így eldőlt a mérkőzés. Ahhoz, hogy eredményesek legyünk a fizikálisan erősebb csapatokkal szemben, még gyorsabb támadójátékra és keményebb 1:1 elleni játékra van szükség. Hazai pályán tavasszal remélem visszavágunk!

Női NB II. Keleti csoport - 6. forduló
Vasas Kubala Akadémia - Monori SE: 2-5 (1-2)

2019.10.06., vasárnap 10.00
Fáy utcai Sportcentrum
1139 Budapest, Fáy utca 58.

Összeállítás: Tétényi, Rigó, Csáki-Zeke, Hlavacska, Hubacsek, Kéri, Kovács, Hámori, Turcsányi, Gál, Fehér
Cserék: Filipa (Gál 9'), Zádori (Csáki-Zeke 46'), Bánovics, Cavicchiolo, Szabó
Gólszerzők: Kovács (27'), Fehér (88')

Hámori Ferenc, vezetőedző:

- Ezen a mérkőzésen nem sikerült megismételnünk a múlt heti játékunkat, ezért vereséget szenvedtünk. Ebben a bajnokságban, ha nem nyújtunk száz százalékos teljesítményt, még a döntetlen is lehetetlen feladat lesz számunkra. Erre a produkcióra az sem adhat magyarázatot, hogy nem tudtunk a legideálisabb összeállításban pályára lépni - a kezdő csapatban voltak betegek és sérültek - illetve az első félidőben sérülés miatt két játékosunkat is le kellett cserélni. A héten remélem, hogy visszalépünk arra az útra, amin az elmúlt hetekben lépkedtünk előre. A mérkőzés pozitívuma, hogy sikerült megint gólokat lőnünk.


Leány U19 Közép-Keleti csoport - 1. forduló
Vác Város LSE - Vasas Kubala Akadémia: 0-2 (0-0)
2019.10.05., szombat 14.00
Vác Városi Stadion tartalékpálya

Összeállítás: Szabó, Kriskó, Hegedűs, Moldovan, Kiss, Balogh, Varga, Rabb, Cavicchiolo C., Biros, Patonay
Cserék: Cavicchiolo S. (Patonay 46'), Taba (Cavicchiolo C. 68')
Gólszerzők: Cavicchiolo C. (56'), Rabb (86')

Sütő Krisztián, vezetőedző:

- A váci csapattal a tavalyi szezon során már találkoztunk, de sajnos pontot nem sikerült szereznünk ellenük. Így természetes volt, hogy a lányok szerettek volna ezen változtatni és győzelemmel hazatérni. A mérkőzés elejétől koncentráltan, egymást segítve játszottunk, de nem tudtunk ellenfelünk fölé kerekedni. A szünetben átbeszéltük a tapasztalatokat, majd javítani tudtunk, mindenki együtt dolgozott. Sokkal több helyzetet alakítottunk ki, melykeből kettőt gólra is váltottunk. Nagyon büszke vagyok a lányokra, mert mindenki 100%-osan tette bele magát a mérkőzésbe, így a győzelem is teljesen megérdemelt!

U11 Bozsik torna - 4. forduló
2019.10.05., szombat 09.00
Fáy utcai Sportcentrum
1139 Budapest, Fáy utca 58.

U10 Bozsik torna - 4. forduló
2019.10.05., szombat 09.00
Fáy utcai Sportcentrum
1139 Budapest, Fáy utca 58.

Összeállítás: Bakó, Szabó, Gera, Kertai, Kótay, Paucsics, Szeles, Világi, Bársony, Király, Horváth

Bencze Attila, vezetőedző:

- Szombat délelőtt ismét Bozsik tornán szerepeltünk, ahol öt mérkőzés várt a srácokra. A program előtt kértem a srácoktól, hogy próbáljuk folyamatosan nyomás alá helyezni az ellenfeleinket, a támadásainkat pedig fejezzük be lövéssel. Ezt a srácok nagy százalékban meg is valósították. Rengeteg labdát szereztünk már az ellenfeleink védő harmadában, azokból próbáltunk gólt szerezni. Viszont még gyakorolnunk kell a labdaszerzés utáni terület nyitását és az abból való építkezést. Gratulálok az egész csapatnak a remekül sikerült hétvégi játékhoz, a különdíjas ezúttal Világi Barnabás lett. 

U9 Bozsik fesztivál - 2. forduló
2019.10.05., szombat 09.00
BVSC Stadion
1142 Budapest, Szőnyi u. 2.

Összeállítás: Borda, Papp, Dinawi, Hachemi, Prokopp, Bergmann, Csaplár, Németh

Temesvári Zoltán, vezetőedző:

- A második Bozsik fesztiválon a négykapus játékon volt a hangsúly, ahol rengeteg gól született! A zord időjárás ellenére szép jeleneteket láthattunk, a srácok szemmel láthatóan élvezték a játékot. A csapat legjobbjának járó oklevelet ezúttal Bergmann Gábor vehette át.

U9 Dunamenti Gyermek Liga - 3. forduló
2019.10.06., vasárnap 10.00
Gödöllői Sportcentrum
2100 Gödöllő, Táncsics Mihály út 5.

Vasas Kubala Akadémia - Kelen SC: 1-2
Gólszerző:
Csaplár

FTC - Vasas Kubala Akadémia: 3-3
Gólszerzők:
 Molnár, Labáth, Bodó

Összeállítás: Papp, Molnár, Németh, Labáth, Csaplár, Bodó, Menyhárt

Temesvári Zoltán, vezetőedző:

- Két nagyon jó ritmusú, pörgős meccset játszottunk. Az első mérkőzésen mind a labda nélküli futások mennyiségében, mind a párharcok minőségében alul maradtunk. A Fradi ellen láttam ebben előrelépést, többet futottunk, kemények voltunk, látni lehetett a srácok szemében az akaratot, ami időnként szép megmozdulásokkal is párosult. Összességében dicséret illeti a srácokat, lépésről lépésre fejlődik a társaság!

U8 Dunamenti Gyermek Liga - 3. forduló

2019.10.06., vasárnap 10.00
Gödöllői Sportcentrum
2100 Gödöllő, Táncsics Mihály út 5.

Vasas Kubala Akadémia - Kelen SC 6-0
Gólszerzők
: Izsó (3), Závodszky (1), Tóth (1)

FTC - Vasas Kubala Akadémia: 4-3
Gólszerzők
: Tóth (2), Izsó (1)

Összeállítás: Izsó, Tóth-Bozsó, Boros, Tamasi, Tóth, Závodszky, Forgács

Arnold Zoltán, vezetőedző:

- Jól kezdtük az első mérkőzést a Kelen ellen. Rengeteg jó megoldást láttam, az 1:1 elleni szituációkból rendre a játékosaink jöttek ki győztesen. A kapu előtt is pontos volt a csapat. Az FTC ellen az első félidőben le kellett küzdeni egy kis hullámvölgyet, de a második játékrészben újra bátran, harcosan lépett pályára a csapatunk. Kiélezett párharcot játszottunk az ellenfelünkkel, de a Fradi egy kicsit pontosabb volt ezúttal a kapu előtt. Gratulálok a srácoknak, a héten gyakorolt cselekből sokat láttam, jól dolgoztak a fiúk!

U8 Bozsik fesztivál - 2. forduló
2019.10.05., szombat 11.30
BVSC Stadion
1142 Budapest, Szőnyi u. 2.

Összeállítás: Murányi, Vaskó, Izsó, Forgács, Boros, Tóth-Bozsó

Arnold Zoltán, vezetőedző:

- Szombaton megrendezésre került az idei második Bozsik fesztivál, melynek a BVSC adott otthont. A csapatok csak Funino játékokat játszottak, ahol rengeteg jó megoldást láttam egyéni és csapat szinten egyaránt. Örülök, hogy visszaköszönnek az edzésen gyakoroltak, sok szép cselt és jó megoldást láttam az 1:1 elleni szituációkban is. A legjobb játékosnak járó díjat Murányi Bence és Izsó Attila érdemelte ki. Gratulálok a csapatnak!

U7 Bozsik fesztivál - 2. forduló
2019.10.05., szombat 14.00
BVSC Stadion
1142 Budapest, Szőnyi u. 2.

Összeállítás: Kovács, Pinte, Walcz, Effenberger, Galambos, Mészáros

Csoszor Gergely, vezetőedző:

- Esős, szeles idő fogadta hétvégén a srácokat, de ez nem szegte kedvüket. Hamar melegséget varázsoltak a szívekbe tetszetős, „agresszív”, célravezető játékukkal. A fesztivál egész ideje alatt hajtotta őket a bizonyítási vágy, a játszani, győzni akarás. Nagy dicséret illeti a játékosokat a fantasztikus játékért és maximális koncentrációért! A szülőknek külön köszönet, hogy ebben a „csúnya” őszi időben is a foci és a Vasas Kubala Akadémia volt az első!

2019.10.08. 14:34

Vissza

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 BUDAPEST HONVÉD-MFA 14 11 2 1 35
  2 PUSKÁS AKADÉMIA FC 14 8 3 3 27
  3 FERENCVÁROSI TC 14 6 4 4 22
  4 MTK BUDAPEST 14 6 3 5 21
  5 DVSC-DLA 14 4 2 8 14
  6 ETO FC GYŐR 14 3 5 6 14
  7 VASAS KUBALA AKADÉMIA 14 3 4 7 13
  8 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 14 1 5 8 8
               
               
               
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 BUDAPEST HONVÉD-MFA 14 12 2 0 38
  2 PUSKÁS AKADÉMIA FC 14 8 1 5 25
  3 DVSC-DLA 14 7 1 6 22
  4 FERENCVÁROSI TC 14 6 2 6 20
  5 VASAS KUBALA AKADÉMIA 14 5 2 7 17
  6 ETO FC GYŐR 14 4 4 6 16
  7 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 14 3 4 7 13
  8 MTK BUDAPEST 14 3 0 11 9
               
               
               
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 PUSKÁS AKADÉMIA FC 15 11 3 1 36
  2 BUDAPEST HONVÉD-MFA 15 10 4 1 34
  3 VASAS KUBALA AKADÉMIA 15 10 2 3 32
  4 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 15 7 6 2 27
  5 PMFC 15 8 2 5 26
  6 DVSC-DLA 15 7 5 3 26
  7 ETO FC GYŐR 15 7 2 6 23
  8 VÁRDA LABDARÚGÓ AKADÉMIA 15 6 5 4 23
  9 MTK BUDAPEST 15 5 4 6 19
  10 PAKSI FC 15 5 2 8 17
  11 DVTK 15 4 4 7 16
  12 MOL FEHÉRVÁR FC 15 4 3 8 15
  13 FERENCVÁROSI TC 15 3 5 7 14
  14 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 15 4 0 11 12
  15 UTE 15 2 6 7 12
  16 KTE LABDARÚGÓ AKADÉMIA 15 0 1 14 1
 •   M GY D V P
  1 PUSKÁS AKADÉMIA FC 15 13 2 0 41
  2 FERENCVÁROSI TC 15 13 1 1 40
  3 BUDAPEST HONVÉD-MFA 15 12 0 3 36
  4 VÁRDA LABDARÚGÓ AKADÉMIA 15 10 1 4 31
  5 VASAS KUBALA AKADÉMIA 15 9 2 4 29
  6 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 15 9 0 6 27
  7 MTK BUDAPEST 15 8 1 6 25
  8 UTE 15 6 2 7 20
  9 ETO FC GYŐR 15 6 1 8 19
  10 KTE LABDARÚGÓ AKADÉMIA 15 6 0 9 18
  11 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 15 4 2 9 14
  12 DVTK 15 3 2 10 11
  13 PMFC 15 3 1 11 10
  14 MOL FEHÉRVÁR FC 15 2 3 10 9
  15 DVSC-DLA 15 2 3 10 9
  16 PAKSI FC 15 1 5 9 8
 •   M GY D V P
  1 FERENCVÁROSI TC 11 10 1 0 31
  2 VIADUKT SE BIATORBÁGY 11 3 0 8 9
  3 SOROKSÁR SPORT CLUB 11 7 0 4 21
  4 DUNAKANYAR SE-SZENTENDRE 11 8 0 3 24
  5 REAC SPORTISKOLA SE 11 1 0 10 3
  6 DOROGI FC 11 1 1 9 4
  7 VASAS KUBALA AKADÉMIA 11 10 0 1 30
  8 BVSC-ZUGLÓ 11 1 1 9 4
  9 BUDAÖRS 11 3 2 6 11
  10 KELEN SC 11 7 1 3 22
  11 UTE 11 5 2 4 17
  12 DUNAHARASZTI MTK 11 5 2 4 17
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 FERENCVÁROSI TC 11 10 1 0 31
  2 VIADUKT SE BIATORBÁGY 11 3 2 6 11
  3 SOROKSÁR SPORT CLUB 11 3 1 7 10
  4 DUNAKANYAR SE-SZENTENDRE 11 0 2 9 2
  5 REAC SPORTISKOLA SE 11 3 3 5 12
  6 DOROGI FC 11 4 2 5 14
  7 VASAS KUBALA AKADÉMIA 11 9 0 2 27
  8 BVSC-ZUGLÓ 11 0 2 9 2
  9 BUDAÖRS 11 3 4 4 13
  10 KELEN SC 11 6 2 3 20
  11 UTE 11 10 1 0 31
  12 DUNAHARASZTI MTK 11 4 2 5 14
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 VASAS KUBALA AKADÉMIA 8 7 0 1 21
  2 DOROGI FC 8 6 1 1 19
  3 NYERGESÚJFALU SE 8 6 1 1 19
  4 ÚFC 8 5 1 2 16
  5 VÁC VÁROS LSE 8 4 1 3 13
  6 BSE PALÓC FARKASOK USE 8 3 0 5 9
  7 CSEPEL FC 8 1 1 6 4
  8 BVSC-ZUGLÓ 8 1 1 6 4
  9 ASTRA-ALEF HFC 8 0 0 8 0
               
               
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 AIRNERGY FC-BMTE 11 10 0 1 30
  2 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 11 8 1 2 25
  3 BUDAÖRS 11 8 1 2 25
  4 VASAS KUBALA AKADÉMIA 11 7 0 4 21
  5 ASTRA-ALEF HFC 11 4 2 5 14
  6 ÚFC 11 2 1 8 7
  7 DVTK 11 2 0 9 6
  8 MERCEDES-KLC 11 0 1 10 1
               
               
               
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 ÚFC 10 10 0 0 30
  2 COMPLEXPRESS-METIS NFC 10 8 1 1 25
  3 MONORI SE 10 7 1 2 22
  4 NYÍRSÉG NŐI SC 10 7 0 3 21
  5 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 10 6 1 3 19
  6 VASAS KUBALA AKADÉMIA 10 4 1 5 13
  7 BVSC-ZUGLÓ 10 3 1 6 10
  8 VÁC-DEÁKVÁR SE 10 3 1 6 10
  9 REAC SISE-FEMINA 10 3 0 7 9
  10 UFC GYÖMRŐ 10 1 0 9 3
  11 BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE SE (törölve) 0 0 0 0 0
  12 MAGYAR MÉLYÉPÍTŐ-HSE 10 0 0 10 0
               
               
               
               

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 Budapest, Fáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu