VKLA Évindító szindikátusi nap a Fáy utcában

Hagyományos évindító szakmai értekezletet tartottunk az együttműködő partnereink részvételével a Vasas Fáy utcai sportcentrumában. A program keretén belül kerültek egyeztetésre a 2016-s év első félévének szakmai tervei, feladatai, az együttműködés eredményességét segítő kérdések. Érintettük a korosztályok nagypályára lépésének segítését, szervezési kérdéseket, a tagok vállalási lehetőségeit.
 
Beszéltünk a III.Ker TUE javaslatáról, ami egy szakmai fórum szervezésére irányul, ahol meghívott vendég Popovics Sándor lenne. Az érdeklődést a szakmai kérdéskörök felvetése is jelezte. Beszéltünk a „Tehetségek napja” és a „Korosztályos tornák” programjairól, mint meghatározó együttműködési tevékenységekről.
 
Folytatásban a szakmai érdeklődés a kondicionálás problémakörére fókuszált. Arról szerettünk volna számot adni, hogy miként működik az Akadémiánkon az erőnléti munka tervezése, az edzéshatások milyen alkalmazkodási folyamatokat generálnak, s ennek ellenőrzése – objektív visszajelzések feldolgozása – miként történik. A témakör szakmai felelőse Répási László kollégánk tartott színvonalas előadást a korosztályokat érintő kérdéskörről.  Az előadás sok a mindennapokban jelentkező kérdést vetett fel és egyben adott választ.
 
Tartalmas szakmai napon vettünk részt! Remélem a kapcsolatok az elkövetkezendő időszakban még hatékonyabbá válnak, kiemelt figyelemmel a tehetségekre.
 
Gabala Ferenc
 

2016.02.13. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu