U10 Fáy utcai csapatunk a Németh Ferenc Emléktornán szerepelt

U10 Németh Ferenc Emléktorna – Halásztelek Football Klub

Halásztelek, Ősz utcai sporttelep, 2016.09.03.

Szombaton került megrendezésre a IX. Németh Ferenc Emléktorna, a halásztelkiek szervezésében. A mérkőzésekre ragyogó időben, és tökéletesen előkészített talajú pályákon került sor. A szabályokkal kapcsolatos, hogy dicséret illeti a srácokat az alkalmazkodó képességükért, mivel a 6+1-es létszámhoz képest nem kis játéktéren szerepeltünk, továbbá les nélkül, és bedobással folyt a játék.

A torna erejét mutatja, hogy korosztályunkban a hazai elit szinte kivétel nélkül részt vett! A 18 csapat között megtalálható volt pl. az MTK, FTC, Újpest, Honvéd, Szombathely, Sopron, Debrecen, Videoton, Diósgyőr, Nyíregyháza, Győr, Szolnok, Békéscsaba. Ránk a csoportkör során a Soroksár, Sopron, Szolnok, Debrecen, és a Videoton várt ellenfélként.

A nagy melegben lejátszott 18 perces találkozók során a srácok nagy energiát fektettek mind a támadások építésébe, mind a labda visszaszerzésébe. Nagy örömömre szolgált, hogy a meleg ellenére jó felfogásban, kellőképpen motiváltan, és megfelelő mentalitással játszottunk a csoportmeccsek során. Legfőképpen ennek volt köszönhető, és látványos egyéni megoldásainknak, hogy az első négy mérkőzésünket győzelemmel zártuk erős ellenfeleinkkel szemben. Sajnos azonban ezek a meccsek minden energiánkat felemésztették, és a folytatásban már nem tudtuk fenntartani ezt a teljesítményt. Akadozott a támadások építése, illetve befejezése, és a labda visszaszerzése is nehezebben sikerült.

Összességében úgy gondolom, hogy dicséret illeti a csapatot, nemcsak a negyedik hely elérése miatt, hanem a mérkőzéseken nyújtott teljesítményéért is. Feladatunk pedig, hogy a kombinatív játék fejlesztése mellett, hozzáedződjünk a hosszabb sorozatterheléshez is az ilyen erős tornák alkalmával.

Gratulálok még egyszer a csapatnak, ellenfeleinknek pedig további sok sikert kívánok!

Hajrá Vasas Kubala!

Eredmények:

Soroksár - Vasas Kubala Akadémia 0-4

Gólszerzők: Simon B., Ulviczki T., Váradi S., Tánczos A.

Vasas Kubala Akadémia – Sopron 1–0

Gólszerző: György J.

Vasas Kubala Akadémia – Szolnok 4–1

Gólszerzők: György J. 2, Schmidt V., Kárász B.

Debrecen - Vasas Kubala Akadémia 0–1

Gólszerző: Schmidt V.

Vasas Kubala Akadémia – Videoton 0–2

Diósgyőr VTK – Vasas Kubala Akadémia 0–0

Vasas Kubala Akadémia – Győri ETO 1–5

Bronz mérkőzés: Vasas Kubala Akadémia – Sopron 1–2

Gólszerző: Simon B.

Játékosok:

Vörösmarty P. – Váradi S., Ulviczki T.,– Rabatin Zs., Tánczos A., Kárász B.,  György J. - Simon B., Schmidt V.

2016.09.07. 11:37

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu