U10 Fáy utcai csapatunk a szegedi Bestbyte Kupán lépett pályára

U10 Bestbyte Kupa 2017 – SZEOL

Szeged, Városi Sportcsarnok, 2017.01.21.

Az év második teremtornájának Szeged adott otthont, amin a SZEOL egyesületének meghívására vettünk részt.

A szombati torna résztvevői között volt a SZEOL két csapata, a vajdasági Magyarkanizsa együttese, a kecskeméti Hírös-Ép, a kiskunhalasi Szilády, és Akadémiánk csapata.

Első mérkőzésünket a házigazdák II. számú csapata ellen játszottuk, ahol jó játékunknak köszönhetően meggyőző 3-0-ás vezetésre tettünk szert, majd ellenfelünknek a mérkőzés végi hibáinknak köszönhetően csak szorosabbá sikerült tennie a meccs végeredményét.

Következő ellenfelünk a csoportban a Hírös-Ép együttese volt. Ezen a mérkőzésen az előző fordítottja történt, annyi különbséggel, hogy miután a kecskemétiek jelentős előnyre tettek szert, mi teljesen hitehagyottá váltunk, és nem tudtunk megfelelő akarattal, kellő energiát fordítani a mérkőzés szorosabbá tételére.

A két lejátszott csoportmérkőzésünk után a bronzéremért játszhattunk újra - a múlt héthez hasonlóan -, ezúttal a Magyarkanizsa csapata ellen. Szerencsére a mérkőzés előtti szünetben sikerült helyrerázni a srácok hozzáállását, önbizalmát, és egy remek játékot produkálva végre örömfocit láthattunk tőlük. A meccs során végig támadólag léptünk fel, és sorra vezettük veszélyes támadásainkat, ennek köszönhetően négy gólunk mellett három kapufáig jutottunk.

A torna összképét tekintve megállapítható, hogy a labdakihozatalaink hatékonyságán mindenképpen javítanunk kell, mert támadásépítéseink jelentős része már a hátsó harmadban elakad a rossz döntések, vagy a pontatlan technikai megoldások következtében. Ezzel szemben bíztató, hogy a középső, és támadó harmadban kreatívan, kombinatívan játszottunk, sok lövőhelyzetet, gólhelyzetet kialakítva ezzel. Valamint játékstílusunk megvalósításaként rendre sikerült már az ellenfél kapuja előtt labdát szereznünk.

Gratulálok a csapatnak a szombati teljesítményéhez, ellenfeleinknek pedig további sok sikert kívánok!

Hajrá Vasas Kubala!

Eredmények:

SZEOL II. - Vasas Kubala Akadémia 2-3
Gólszerzők: Ulviczki T., Rabatin Zs., Illyés H.

Vasas Kubala Akadémia – Kecskemét Hírös-Ép 1-5
Gólszerző: Lovász P.

Vasas Kubala Akadémia – Magyarkanizsa 4-0
Gólszerzők: Schmidt V., Simon B., Illyés H., Rabatin Zs.

Játékosok:

Vörösmarty P. – Váradi S., Ulviczki T., Rabatin Zs.,Tánczos A., Simon B., Schmidt V., Lovász P., Illyés V., Andresz V.

2017.01.24. 14:33

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu