VKLA Felemás teljesítmények Győrben

U15

Győri ETO FC - Vasas Kubala Akadémia 4-0 (1-0)

Győr, Győri ETO stadion, füves pálya. 2015.05.30. 12:00 óra

Összeállítás: Kemenes– Suhvasztov, Nagy Z, Bencze, Baranyi – Eichenvalder, Csongvai, Módly –Szirmai, Plajner, Ráth

Második félidős játékosok: Nyirati – Suhvasztov, Nagy Z, Eichenvalder, Delea –Kovácsréti, Bencze, Csongvai – Szirmai, Plajner, Belső

Gól:                                                          

Komódi László, vezetőedző: Nagyarányú vereséget szenvedtünk az utolsó előtti fordulóban, a Győr otthonában. A Győr motivált játékával nem tudtuk felvenni a versenyt! Szinte minden pozícióban felülmúltak minket-egyet kivéve, amit úgy hívnak Fair Play!

Gratulálok a Győri csapatnak!    

Hajrá Vasas Kubala!

 

Valamint külön megjegyezném, hogy nagyon szorítottunk Papp Milánnak, hogy térdsérülése miatti műtétje sikeres legyen. Ezúton kívánunk neki mielőbbi felépülést.   

U14

Vasas Kubala Akadémia – Győri ETO FC  3:0 (2:0)

2015.05.30 Győr, Győri ETO Stadion

Összeállítás: Bánfalvi – Kovács, Horváth, Oláh, Dankó – Armaan, Kalmár, Váradi – Ziegler, Kálnoki, Dombai

Csere: Katona, Kiss, Halmai, Bocskay, Benyó

Gól: Kálnoki, Dombai, Halmai

Mónos Tamás vezetőedző: A hétvégén a tabella első helyezettjéhez a Győr csapatához látogattunk. Ellenfelünk fizikálisan, és játékban is nagyon rendben volt, ami már a bemelegítésnél is látható volt.  Az első félidei játékkal elégedettek lehetünk, hiszen egy kifejezetten jó csapat ellen tudtuk a tanultakat, gyakoroltakat felvonultatni, és ha nem is sikerült mindig minden, azért a törekvéseket jó volt látni. A második félidőre ellenfelünk rákapcsolt és sokszor szorított bennünket a kapunk elé, de jól biztosították egymást a srácok és mindenkinek helyén volt a szíve. Ebben az időszakban leginkább a kontráinkban bízhattunk, amelyek sokszor elég veszélyesek voltak. Döntő volt ezen a mérkőzésen, hogy folyamatos együttmozgással igyekeztünk szűken tartani a pályát mélységben és szélességben is, ami lehetővé tette egymás kisegítését labdaszerzésben és megjátszásban egyaránt. Gratulálok a csapat minden játékosának ezért a kiváló teljesítményért.

Hajrá Vasas Kubala!

2015.06.03. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu