VKLA Felnőtt: Ádám Martin mesélt a hétvégi meccsről

fotó: Vasas FC

A hétvégi, Újpest FC elleni győzelmeteket megkoronázta a gólod, hiszen azóta is erről szólnak a sporthírek, fantasztikusan szép találat volt.

-Nagyon fontos győzelmet arattunk az Újpest ellen, az pedig külön öröm, hogy gólt tudtam szerezni a találkozón, sőt nem is akármilyen gólt! Jól kezdtük a találkozót, megszereztük a vezetést, de az Újpest nemsokára rá már tudott egyenlíteni. Utána ugyan az Újpestnek volt több helyzete, de Benyó bravúrosan védett! A második félidőben próbáltunk egy fokozattal feljebb kapcsolni és harcoltunk küzdöttünk, ennek köszönhetően pedig begyűjtöttük a 3 pontot.

Szombaton az utánpótlásban is volt egy hasonlóan fontos találkozó. Legidősebb akadémistáink - pályán azokkal a játékosokkal, akik veletek, a felnőtt csapattal készülnek hétköznap - az MTK otthonába látogattak és a 88. percig győzelemre is álltak.

-Az U19-es csapatnak azt üzenem, hogy hiába most vereséget szenvedtek, ne adják fel! Küzdjetek a végsőkig és lássátok, hogy nem lehetetlen az akadémiáról eljutni a felnőtt csapatig! Ezért érdemes minden nap 100%-ot nyújtani!

 

2016.04.04. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu