VKLA Fiatalokkal kiegészítve 5. helyezés Cegléden

ELEKES JÓZSEF EMLÉKTORNA

Utánpótlás Teremlabdarúgó Torna – Gál József Sportcsarnok, Cegléd

U-9 – 2014. január 11. (szombat)

Pályaméret: 20x40 m

Kapuméret: 3x2 m

Játékidő: 1x15 perc

Létszám: 5+1 fő

Csapattagok: Lontay Áron (k), Almeida Milán, Bodnár Zsolt, Bösztöri Szilveszter, Kis Dávid, Varga Csanád, Sólyom György, Al Bacha Semir

Vezetőedző: Orosz Dávid

1.      mérkőzés: Tápiószentmárton – Vasas Kubala Akadémia 0:1

Gólszerző: Bösztöri Szilveszter

Első mérkőzésünkön egy roppant kellemetlen ellenféllel találtuk szemben magunkat. Remekül szűkítették a területet, keményen védekeztek. Mi óvatosan kezdtünk, próbáltuk minél többet birtokolni a labdát, ami sokszor sikerült is. A védekezésünk jól működött, a fiúk sokszor kisegítették egymást. Kevés lehetőségünkből sikerült egyet gólra váltanunk. Egy szép labdakihozatalból, remek egyéni megmozdulások után létszámfölénybe kerültünk és egy jól eltalált lövésből megszereztük a győzelmet.

2.      mérkőzés: Abony KID FC – Vasas Kubala Akadémia 1:0

Második csoportmérkőzésünkön újabb kemény ellenfél várt ránk. Sok helyzet adódott mindkét oldalon, de nem volt szerencséjük a fiúknak és egy apró figyelmetlenségből sajnos gólt kaptunk, amit már nem sikerült a mérkőzés végéig kiegyenlítenünk.

3.      mérkőzés: Ceglédi VSE – Vasas Kubala Akadémia 2:0

A csoport utolsó mérkőzésének az volt a tétje, hogy a mi vagy a házigazdák csapata játszhat a 3. helyért. A fiúk tudták ezt és nagyon elszántan, nagy akarattal léptek pályára. Rengeteg helyzetet tudtunk kialakítani, amikből sajnos nem sikerült gólt szereznünk. Az ellenfelünk viszont kihasznált egy figyelmetlenségünket, ami után már nem tudtunk koncentráltan játszani és sajnos jött a mindent eldöntő második bekapott gól is.

A csoportban a 3. helyet szereztük meg, így az 5-6. helyért játszhattunk.

4.      mérkőzés: Pilisi LK – Vasas Kubala Akadémia 1:1 (büntetőkkel 0:1)

Gólszerző(k): Kis Dávid; Büntetőt berúgta: Bösztöri Szilveszter

Utolsó mérkőzésünkön a srácok teljesen felszabadultan és maximális lelkesedéssel küzdöttek az 5. helyért. Labdabirtoklásban ellenfelünk fölé tudtunk nőni, sok helyzetet kialakítottunk, a védekezésünk egyetlen egy apró figyelmetlenségen kívül remekül működött. Az ellenfél vezető gólja után a fiúk nem adták fel és ennek egyenlítés lett az eredménye.

A büntetőpárbajban két kapufát is lőttünk, viszont az ellenfél is hibázott. Az utolsó lövésüket kapusunk hárította, így a mindent eldöntő gólunk után sikerült megszereznünk az 5. helyezést.

A torna összegzése:

 

Remek kis tornán vehettünk részt, felmérhettük, hogy hol is tartunk a munkában. Összemérhettük erőnket Budapesten kívüli csapatokkal is. Nem volt egyszerű a dolgunk, betegségek is hátráltattak minket, így a kisebb korosztályból kellett feltöltenem az utazó keretet.

Játékunkban viszontláttam a stílusunkra jellemző elemeket, mint a letámadást, labdakihozatalt, labdabirtoklást, kapus bevonását a játékba, létszámfölényes helyzetek kialakítását. A fiúk hozzáállásával és akaratával maximálisan meg voltam elégedve, látszott rajtuk, mindent megtesznek a győzelemért és a Vasasért! Van még munka a srácokkal, de jó irányba haladunk!

Gratulálok a csapatnak, ügyesek voltak a gyerkőcök! Hajrá Vasas! Hajrá Kubala!

 

2014.01.17. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu