VKLA Főnix és Szindikátusi torna beszámoló

U9P

FŐNIX torna, 2015.március 14. , Székesfehérvár

U9 pasaréti korosztály egy 14 csapatos tornán vett részt szombaton. Két csoportban zajlottak a küzdelmek, így hat mérkőzést kellett játszanunk a csoportban. Ezekből négy mérkőzést sikerült megnyerni, kettőt pedig elveszítettünk 1:0 arányban! Sajnos nem sikerült a legjobb négy csapat közé bekerülnünk, így az 5-6. helyért kellett játszanunk. Ezt a mérkőzést megnyerve sikerült az 5. helyet megszereznünk.

Eredmények:

Vasas Kubala Akadémia – BVSC  2:1       

Gól: Kovács Patrik 2

Főnix – Vasas Kubala Akadémia   1:0

Sárszentmiklós – Vasas Kubala Akadémia   1:5 

Gól:  Németh Botond 2, Szőke Áron, Kovács Patrik, Sohár Balázs,

Vasas Kubala Akadémia – LIVER  0:1

II.ker.UFC – Vasas Kubala Akadémia.  0:2      

Gól: Almeida Milán, Kovács Patrik,

Vasas Kubala Akadémia – Tököl  1:0      

Gól:  Almeida Milán

5.-6.- helyért

Vasas Kubala Akadémia. – Komárom   1:0      Almeida Milán

Siposné Lénárt Edit, vezetőedző: A csapat minden dicséretet megérdemel, hiszen jól játszott, megérdemelte volna a négy közé jutást, de most nem állt mellénk a szerencse! Attól a két csapattól szenvedtünk vereséget, akik végül az 1. illetve a 2. helyen végeztek. Megjegyezném, hogy mindkét vesztes mérkőzésen, ha kicsit Fortuna velünk van, még szebben is szerepelhettünk volna. A játékosok mindent megtettek a sikeres szereplésért, de ezen a napon ez ennyire volt elég! Úgy gondolom, ha ilyen szép ütemben fejlődnek a Fiúk úgy egyénileg, mint csapatjátékban, akkor még sok örömet okozhatnak az elkövetkezendő tornákon!

Gratulálok Fiúk!

Hajrá Vasas Kubala!

 

Szindikátusi Torna a Fáy utcában

U13F2015. 03. 15.

Vasas Kubala Akadémia: Zsömbörgi Ádám, Karászi Vitéz, Varszámisz Marcell, Tamás Dávid, Kiss Áron, Sárkány Roland, Gerő Botond, Hudjik Nikola, Kelemen Ábris, Pachert Balázs, Bocskay Bertalan, Széchenyi Zsombor, Juhász Botond, Gayel Yoshi, Tóth Máté, Katona Bálint.

Kun György, vezetőedző: Hazai rendezésben került sor az idei első szindikátusi Tornánkra. Gabala Feri bácsi által megrendezett Vasas Kubala, Eger, Csepel, Dorog részvételével elkezdődtek a nagypályás mérkőzések. A kezdeményezés azért is nagyszerű, mert segíti az

U13-as korosztály nagypályára lépésének előkészítését és fejlődését. Az egész tornán jellemzően megjelentek a Kubalás támadásépítéseink, és labdaszerzéseink is. Nagyszerűen sikerültek a labdabirtoklásaink és remekbe szabott gólokat, szereztek a srácok. Amit még megjegyeznék a korosztályunkkal kapcsolatban az Szegezdi Tomi U14-es korosztályba való lépése és parádés játéka! A szindikátusi csapatok teljesítménye és jó néhány játékos játéka felhívta magára a figyelmet. Csak remélni tudjuk, hogy a rendezés a résztvevő gyerekek fejlődését segíti. Bízunk a további sikeres folytatásban.

Végezetül, jöjjenek az eredmények:

Vasas Kubala – Csepel 3: 1

Vasas Kubala-Dorog 5: 0

Vasas Kubala-Eger 2: 1

Hajrá Vasas Kubala!

 

2015.03.20. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu