U19 Gabala Ferenc beszámolója a debreceni bajnoki mérkőzésről

U19 bajnoki mérkőzés, 16. forduló

Debrecen – Vasas Kubala Akadémia 3-1 (0-0)

VKLA: Bene – Kiss, Pápai, Gál, Csibra – Szabó, Rabatin, Erdélyi, Gyergye – Borvető, Filipovics

Cserék: Danyis, György, Dolhai

Helyszín: Debreceni utánpótlás edzőcentrum

Gabala Ferenc vezetőedző:

A hét történései után kíváncsian vártuk, hogy mit hoz számunkra az aktuális forduló. Idegenben a Debrecen várt ránk. Ismereteink birtokában tudtuk, hogy a hazai csapat dinamikus, agresszív játékot mutat, a 4-4-2 játékrendszer keretei között. Ennek tudatában készültünk a következő megmérettetésre. Nem segítette a játékot az időjárás, mert a helyenként orkánszerű szél erősen megtréfálta mindkét csapat játékosait.

Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, ahol tudatos megoldásaink okán előnnyel abszolválhattuk volna az első 45 percet, de a befejezéseknél pontatlanok voltunk. A látottak okán szerkezetet váltottunk a szünetben, melynek eredményeként – a zavaró szél ellenére – ültek a támadások. Csibra lerántása után megítélt tizenegyest Borvető értékesítette. Ezek után okos játék volt a sajátunk, amit egy komoly hiba felülírt. Sajnos egy legyőzött ellenfelet engedtünk felállni…

Tanulságos mérkőzést játszottunk, ahol egy megnyert mérkőzést buktunk el 13 perc alatt, úgy, hogy a csapat tagjai közül többen kimagasló teljesítményt nyújtottak.

Van feladatunk az elkövetkezendő időszakban, azon kell dolgoznunk, hogy a csapat minél hamarabb képes legyen feladatmegoldó rendszerként működni, eredményessége segítse tehetségeinket eljuttatni a felnőtt labdarúgás szintjére.

Hajrá Vasas Kubala!

2017.03.08. 08:39

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu