U16 Golda András beszámolója az Illés elleni bajnokiról és beharangozója az FTC elleni meccshez

U16-os korosztályunk a bajnokság 10. fordulójában Szombathely csapatát fogadta. A mérkőzésen nem sikerült visszaadni az edzésen gyakoroltakat, ez pedig sajnos kapott gólokban is megmutatkozott.

-Hétvégén a szombathelyi Illés Akadémia ellen játszottunk. Tudtuk, hogy nagyon erős csapat, nem véletlenül vezetik a bajnokságot. Viszont mi is jó hangulatban kezdtük meg a heti munkát a Debrecenből elhozott egy pont miatt. A heti felkészülés jól sikerült, a védők a helyezkedést, a támadók pedig a helyzetkihasználást gyakorolták. A mérkőzésen azonban nem úgy történtek a gyakoroltak, ahogyan azt elképzeltük a héten. Helyzetet nem igazán tudtunk kialakítani, illetve a saját hibáinkból kaptuk a gólokat. Az ellenfelünk viszont élesen és agresszívan játszott a mérkőzésen egész végig. Az elkövetkezőkben ki kell javítanunk ezeket, hogy saját hibánkból ne kapjunk gólt és, hogy a nehezen megszerzett labdát jobban becsüljük meg, ne adjuk egyből vissza az ellenfélnek. Ellenben voltak jó megmozdulásaink is a mérkőzésen, és ebből kell építkezni!

Szombaton hazai pályán fogadja Mónos Tamás vezetőedző csapata a Ferencváros együttesét. Ellenfelünk jelenleg a tabella második helyéről várja az összecsapást.

-Most hétvégén az FTC ellen fogunk játszani. Nagyon nehéz meccsre számítunk, mert erős csapat lesz az ellenfelünk. Látszik is az eredményeiken, hiszen második helyen állnak a bajnokságban. Pár fordulóval ezelőtt szoros meccsen kaptunk ki ellenük. Eddig még nem tudtuk megfogni őket, de most erre készülünk!

2016.11.03. 13:14

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 Budapest, Fáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu