VKLA U19: Gólzápor a Videoton ellen

 

 

Vasas Kubala Akadémia - Videoton 6-0 (3-0)

Fáy utca, 2015.10.03., 10:00

Összeállítás: Major B. - Pápai M., Szilágyi Z., Lakatos Cs., Tóth O. - Durso G., Micsinai M. - Danyis J., Kleisz M, Major M. - Borvető Á.

Cserék: Fodor D. - Danyis J. helyett a 46. percben, Pataki R. - Borvető Á. helyett a 46. percben, Erdélyi Zs. - Major M. helyett a 62. percben, Molnár E. - Micsinai M. helyett a 68. percben és Mendebaba Sz. - Kleisz M. helyett a 68. percben

Gólok: 22'. Danyis J., 24'. Micsinai M., 28'. Szilágyi Z., 48'. Kleisz M., 78'. Fodor D., és 87'. Erdélyi Zs.

Vezetőedző:

Az előző fordulóhoz képest nagyot lépett előre a csapat, mind játékban, mind taktikai fegyelemben. Végre sikerült átmentenünk formánkat az edzésekről a bajnoki mérkőzésre is, hiszen korábban ez nem minden esetben sikerült. A mérkőzés elején többet birtokolta az ellenfél a labdát, de a szervezett védekezésünknek köszönhetően nem volt igazán veszélyes a Videoton. Az első gólt Danyis János szerezte, aki először léphetett pályára kezdőként ebben a szezonban. A folytatás is jó volt, hat perc alatt újabb két gólt rúgtunk, ami nagyban meghatározta az első félidő további részét.

A második félidőben is folytatta a csapat a fegyelmezett, agresszív játékát, amit nehezen kontrollált a Videoton. Zárt védekezésünknek köszönhetően már a középpályán sok labdát szereztünk, ez nagyban megkönnyítette a támadásépítéseinket a rendezetlenebb ellenféllel szemben. A csereként pályára lépő játékosok is motiváltak voltak, talán ennek is köszönhettük, hogy előnyünk tudatában nem álltunk be védekezni. Hat játékos is gólt szerzett a Videoton ellen, ami mindenképpen bravúrosnak mondható! Sikerünket annak köszönhetjük, hogy csapatként nagyon szervezetten és agresszíven védekeztünk, és a támadások befejezésénél rengeteg jó egyéni teljesítményt láthattunk ezen a napon.

Gratulálok a csapat minden tagjának ehhez a szép sikerhez!

Hajrá Vasas Kubala! 

2015.10.05. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu