VKLA Győzelem a Vác ellen

 

U19

Vasas Kubala Akadémia – Vác 3:0 (1:0)

Fáy utca, 2013.02.23. 10:00 óra

Összeállítás:

Németh – Marcsek, Turi, Rőthy, Lesták – Kollár, Nagyházi, Berecz – Szedlár, Katona, Szénási.

Cserék:

Simon – Kollár helyett és Thoma – Szénási helyett a 65’, Tihanyi – Rőthy helyett a 76’.

Kovács (kapus) és Tóth.

Gól:

Katona Bence 12’és 80’ és Thoma Krisztián 70’.

Tóth Csaba, vezetőedző:

A 10 centis havat a kezdésre tolták le, így zökkenőmentesen kezdtük a tavaszi szezon első bajnoki mérkőzését. Egyből magunkhoz vettük a játék irányítását és már a 12. percben Szénási Zoli remek beadását Katona Bence a hosszúba csúsztatta 1-0. Röviddel később ismét Katona hozta magát lövőhelyzetbe, de a felső lécet találta el. Majd Kollár Márk került gyors összjáték után 6 méterre ziccerbe, de most a hálóőr tudott hárítani. Húsz perc alatt eldönthettük volna a mérkőzést. Az első félidő második felében a vendégek egyre többször jutottak el a kapunkig. Legfőképpen pontrúgásokból veszélyeztettek, és a könnyen elvesztett labdáinkból hozták magukat gyorsan veszélyes helyzetbe. A nagyon fegyelmezett védekezésüket érthetetlen módon középen próbáltuk áttörni, melynek következménye sok labdavesztés volt. Majd szép lassan kezdtünk visszaesni a félidő végéig. A szünet után az első húsz percben szinte csak a középharmadig tudtuk birtokolni a labdát. A Duna partiak egyre többet birtokolták a labdát és a további pontrúgásaik is veszélyesek voltak. A kettős cserénk felpörgette a csapatot. Thoma Krisztián és Simon Krisztián (első U19-es meccsén debütált) lendületet és eredményességet vitt a játékunkba. Thoma Krisztián első labdaérintése helyzet volt, majd a második gól, ugyanis Katona Bence remek beadására jól érkezett 2-0. Később szerepcserében ismét betaláltunk. Most Thoma Krisztán tálalt ziccerbe Katona Bence elé, aki egyből a hosszúba gurított 3-0. Az eredmény tudatában magabiztosabbá váltunk, de nem tudtunk játékunkon változtatni. Összességében önmagunkhoz képest gyengén játszottunk. Nagyon sok technikai hiba és pontatlanság jellemzett minket. Iramban és gondolkodásban is lassabbak voltunk. A szezon kezdése nehezen indult ezzel a görcsös játékkal, de örömünkre eredményesen. A folytatásban azon leszünk, hogy a bennünk lévő akadályokat legyőzzük és a következő hétre jobb játékkal rukkoljunk elő, hiszen van mit változtatnunk.

U 17

2013.02.23. 10:00 Pasarét  

Vasas Kubala Akadémia - Vác 3:1 (2:0) 

Összeállítás:

Jeszenszky - Tóth, Hesz, Baglyas, Busa - Simon, Vida, Gálfi - Rabatin, Szilágyi, Forgács  csere: Szilágyi (Dorogi), Simon (Husz), Rabatin (Somogyvári), Vida (Kubicza)

Gól:

Szilágyi, Gálfi, Dorogi   

Domján Norbert, vezetőedző:

Végig koncentráltan és nagy akarattal játszottunk a 90 perc alatt. A vendégek a pontrúgásokra helyezték a hangsúlyt és fejjel többször is veszélyeztették a kapunkat. Mezőnyben a mi akaratunk érvényesült, labdabirtoklásban és játékban is jobbak voltunk ellenfelünknél. A 15. percben Rabatin Norbi jó ütemű passza után Szilágyi Máté lőtte ki a hosszú sarkot, majd 5 perc múlva Vida Máté ugratta ki Gálfi Lacit aki a kapust átemelve már 2 gólosra növelte előnyünket. Több formás akciót vezettünk, de a 3. találatot nem sikerült megszereznünk a szünet előtt. A második játékrész 63. percében Vida oldalszabadrúgása után Dorogi Renátó szerezte meg a nagyon fontos 3. találatunkat. A vendégek egy vitatható büntető után szépítettek a mérkőzés vége előtt, de győzelmünk már nem forgott veszélyben.

Gratulálok a fiúknak a győzelemhez, fontos volt a jó tavaszi kezdés, reméljük a következő bajnokira is megmarad a lendület a Nyírsuli csapata ellen!

2013.02.24. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu