VKLA Győzelem a Vidi ellen, Gyermek Liga-sorozat - edzői beszámolók

MLSZ Országos U19 Kiemelt Csoport - 5. forduló
Vasas Kubala Akadémia - MOL Fehérvár FC 3:0 (1:0)
2020.09.26., szombat 10:00
Fáy utcai Sportcentrum
1139 Budapest, Fáy utca 58.

összeállítás: Molnár, Katona, Letenyei (Riesz, 66'), Sztojka, Farkas G. (Józsa, 72'), Farkas B., Puska (Rédling, 77'), Csákány, Juhász, Bonifert (Nagy, 77'), Szilágyi (Baliga, 72')
gólszerzők: Farkas G. (45', 60'), Józsa (91')

László András, vezetőedző:

- Az első félidőben bár mezőnyfölényben, de sok technikai hibával játszottunk. Az első gólunkat  közvetlenül a félidő lefújása előtt rúgtuk, ami lélektanilag jót tett a csapatnak. A második részben már sokkal jobban játszottunk, türelmesebbek voltunk a támadások építésében és szép gólokat szereztünk.


MLSZ Országos U17 Kiemelt Csoport - 5. forduló
Vasas Kubala Akadémia - Illés Akadémia-Haladás 2:2 (1:0)

2020.09.26., szombat 12:00
Fáy utcai Sportcentrum
1139 Budapest, Fáy utca 58.

összeállítás: Ménesi, Kovács D., Bebők, Nagy-Kolozsvári, Vecsey (Farkas J. 24'), Boros, Páll (Kovács K. II., 68'), Kovács Á. (Faragó, 68'), Pócs (Kovács K. I. 85'), Gurics, Lux
gólszerzők: Nagy-Kolozsvári (24', 64')

Komódi László, vezetőedző:

- Két teljesen ellentétes félidőt produkáltunk játékban az Illés Akadémia ellen. Az első játékrészben bátran kezdeményezve, sok passzal és elmozgással építettük a támadásokat. Végre több olyan játékost láttam a pályán, akik figyeltek a stíluselemek használatára és ennek megfelelően döntöttek a játékhelyzetek megoldásainál. Dominálni tudtunk a középpályán, a párharcokat nemcsak támadásban, de védekezésben is főlénnyel nyertük meg ebben az időszakban. A helyzetkihasználás ismét nem volt tökéletes, de azért egygólos előnnyel tudtunk öltőzőbe menni. A második félidő elején kialakult sok játékmegszakítás teljesen lelassította a csapatot, a mérkőzés addigi jó tempója totálisan elveszett! Kombinálásból és labdatartásból áttértünk egy direktebb indításokkal teli játékra, amivel már nem tudtuk uralni és irányítani a mérkőzést. Ellenfelünknek sikerült kiegyenlíteni kétszer is, sajnos így ők örülhettek a lefújás után a döntetlennek!


MLSZ Országos U15 - 5. forduló
UTE - Vasas Kubala Akadémia 1:1 (0:0)

2020.09.25., péntek 11:30
UTE Atlétikai Stadion
1046 Budapest, Szilágyi u. 30.

összeállítás: Király, Bárány, Almeida, Girsik, Molnár M. (Sárközy, 58'), Molnár Cs., Kovács P., Simon, Kovács B., (Kovács Krisztián, 41'), Márta, Kalmár
gólszerző: Kovács P. (74')

Nagy Gábor, vezetőedző:

- Próbáltunk nyomást gyakorolni a hazai csapatra egészpályás letámadásunkkal, de ez nem mindig tudott megvalósulni, mert nem voltunk elég élesek, agresszívak. A labdakihozatalaink bátrak voltak, sokszor tetszetősen jutottunk át ellenfelünk térfelére egy-két érintős kombinatív játékkal. Az első félidőben kevés lehetőséget tudtunk kialakítani a fegyelmezetten visszazáró hazai csapat ellen. A szünet után feljavult valamelyest a játékunk, de egy szép akció végén az Újpest szerzett vezetést. A bekapott gól után láttam azt a játékot és hozzáállást, amit az első perctől szerettem volna látni. Többször kerültünk ziccerbe, nyomás alatt tudtuk tartani a hazai kaput. Patrik révén sikerült kiegyenlítenünk. Bosszantó, hogy ismét adtunk egy félidőnyi előnyt ellenfelünknek.


MLSZ Országos U14 - 5. forduló
UTE - Vasas Kubala Akadémia 2:2 (0:2)

2020.09.25., péntek 13:30
UTE Atlétikai Stadion
1046 Budapest, Szilágyi u. 30.

összeállítás: Földi, Fátyol, Rieger, Alarishi (Angi, 66'), Ottucsák, Szalai (Erdélyi, 66'), Balogh, Horváth (Galaschek, 56'), Erdey, Andresz (Földes, 47'), Gruber (Tóth M., 47')
gólszerző: Alarishi (22', 36')

Horváth Gábor, vezetőedző:

- A félidő első fele kiegyensúlyozott mezőnyjátékkal telt. A 22. percben vezetéshez jutottunk, majd a szünet előtt egy szép egyéni akció befejezéseként tovább növeltük előnyünket. A második játékrész elején hibáinkat kihasználva gyorsan egyenlíteni tudott ellenfelünk. Ezután mind a két csapat előtt adódtak gólszerzési lehetőségek, de az eredmény már nem változott a mérkőzés végéig. Ezen a napon nem tudtunk jó teljesítményt nyújtani, ezért meg kellett elégednünk az egy ponttal.


MLSZ Kiemelt U12 Közép-Nyugat - 4. forduló
FTC - Vasas Kubala Akadémia 3:2 (3:1)

2020.09.25., péntek 14:00
FTC Népligeti Sportcentrum
1101 Budapest, Kismartoni út 4.

összeállítás: Ihász, Krikkay, Csaplár, Hirbik, Milkovics, Strebek, Szendeff, Juhász, Hegyes
cserék: Balogh, Szabó, Sautner, Bene, Varga
gólszerző: Juhász (18', 45')


Leány U19 Kiemelt csoport 5. forduló
Vasas Kubala Akadémia - FTC 1:1 (0:1)

2020.09.25., péntek 19:30
Fáy utcai Sportcentrum
1139 Budapest, Fáy utca 58.

összeállítás: Szabó (Karácsonyi, 85'), Kriskó (Juhász, 85'), Rabatin, Hegedűs, Berliner, Major (Biros, 66'), Molnár, Virág, Csikor (Kardos, 55'), Hlavacska (Lévay, 66'), Balogh
gólszerző: Rabatin (89')

Sütő Krisztián, vezetőedző:

- A sérülések és betegségek miatt továbbra sem 100%-os formában léptünk pályára, de az akaraterő elmosta ezeket a hátráltató tényezőket. Az egész találkozón hullámzó játékot produkáltak a csapatok, hol a vendég együttes dominált, hol nekünk adódtak nagyobb helyzeteink. Az első félidőbe még kicsit megilletődötten játszottunk, így fölényben futballozott a ferencvárosi csapat, több lehetőséget kialakítva a kapunk előtt, melyből egyet gólra is váltottak. A második játékrészben viszont át tudtuk venni a mérkőzés irányítását, többször szinte egyedül vihettük kapusra a labdát, de rossz megoldásokat választottunk. A 89. percben viszont meglett az eredménye a nagy nyomásnak, Rabatin Zsófi távoli bombájával kiegyenlítettünk.  Ha még jobban koncentrálunk a helyzetkihasználásra, akkor győztesen is elhagyhattuk volna a pályát, ennek ellenére igazságos döntetlen született a mérkőzésen, mindkét csapat eldönthette volna a 3 pont sorsát. Gratulálok a lányoknak, nagyon büszke vagyok rájuk, mert akartból és küzdeni akarásból jelesre "vizsgáztak" ezen a napon! Remélem, hogy jókor jött ez a kis "siker" és elhiszik végre, hogy jó úton járunk!


TOVÁBBI PROGRAMOK:


U11 Dunamenti Gyermek Liga
2020.09.26., szombat 09:45
Bánka Kristóf Sporközpont
1044 Budapest, Fóti út 1.

eredmények:

Vasas Kubala Akadémia - UTE 3:5
Vasas Kubala Akadémia - FTC 2:1
Vasas Kubala Akadémia - Gödöllői SK 6:2

Árendás Tamás, vezetőedző:

- Igazi őszi időjárásban kezdtük meg a 2020. évi Dunamenti Liga küzdelmeit, ahol a reggeli vizes füvön meg is csúsztunk. Az UTE ellen kiegyenlített mezőnyjáték mellett több hibát is vétettünk védekezésben, melyet ellenfelünk kihasznált és megérdemelten nyerte meg a találkozót. Az FTC ellen sikerült javítanunk a játék sebességén és 30 percnyi szép, majd 10 perc harcos játékot követően győztesen hagyhattuk el a pályát. Harmadik mérkőzésünkön - egy rövid periódust leszámítva - sikerült uralni a játékot és többgólos győzelmet kialakítani. Szeretnénk minden mérkőzésen játékunkkal és a labda iránti birtoklási vággyal kitűnni, melynek hosszú távon mindig meglesz az eredménye. Nagyot léptünk előre a pálya tengelyének védekezésében, aminek gyakorlására remek alkalom volt ez a 120 perc. Gratulálok játékosaimnak a javuló teljesítményhez és a bennük lévő játékhoz, amit ezúttal is elő tudtak venni. 


U10 Dunamenti Gyermek Liga
2020.09.26., szombat 09:00
Bánka Kristóf Sporközpont
1044 Budapest, Fóti út 1.

eredmények: 

Vasas Kubala Akadémia – UTE 5:3 G:
gólszerzők: Hubert (3), Labáth, Bodó

Vasas Kubala Akadémia – FTC 5:8
gólszerzők: Hubert (3), Hachemi, Kolozsvári

Vasas Kubala Akadémia – Gödöllői SK 4:4
gólszerzők: Labáth (2), Kolozsvári, Hubert

összeállítás: Papp, Bergmann, Csaplár, Menyhárt, Kolozsvári, Bodó, Labáth, Borda, Hachemi, Hubert, Prokopp

Blaumann János, vezetőedző:

- A Gyermek Liga 1. fordulójában jól felkészített, szervezett csapatokkal harcos, küzdelmes és jó iramú, helyenként kifejezetten magas színvonalú mérkőzéseket játszottunk. Az első mérkőzésen gyorsan kétgólos hátrányba kerültünk, de nem törtünk össze, jól és bátran játszottunk, sikerült is fordítani, nagyszerű mérkőzést tudtunk megnyerni jó egyéni teljesítményekkel. A második meccsen végig hátrányban voltunk, többször volt lehetőségünk egyenlíteni, de nem jött össze, elsősorban a védőzónában elkövetett hibáink miatt, hiába voltunk a mezőnyben egyenrangú partnerek. A harmadik mérkőzésre szemmel láthatóan elfáradtunk, hiányzott a dinamika a játékunkból, de a töretlen küzdőszellemünk eredménye, hogy többszöri hátrányunk ellenére is sikerült döntetlenre menteni a mérkőzést, sőt a győzelemre is lehetőségünk volt, de sajnos kimaradt a helyzet az utolsó percben. Összeségében a játékosok hozzáállása végig nagyszerű volt, kezdeményezően, támadó szellemben játszottunk. Jól küzdöttek a srácok és a támadójáték is megfelelő volt, ezt jelzi a sok szerzett gól, viszont sajnos a kapott gólok száma is nagyon magas, problémás volt az egyéni- és csapatvédekezés is, nagyon sok könnyű gólt ajándékoztunk az ellenfeleknek, amin feltétlenül javítani kell.


U9 Dunamenti Gyermek Liga
2020.09.25., szombat 09:40
Gödöllői Sportközpont
100 Gödöllő, Táncsics Mihály út 5.

Vasas Kubala Akadémia – MTK 1:5
gólszerző: Tóth

Vasas Kubala Akadémia – Kecskemét 4:0
gólszerzők: Miklós, Jack, Tóth-Bozsó, Tóth

Vasas Kubala Akadémia – Debreceni Olasz Focisuli 0:1

összeállítás: Trant, Tóth, Závodszky, Kristóf, Jack, Miklós, Kovács, Tóth-Bozsó Bence

Temesvári Zoltán, vezetőedző:

- A Dunamenti Liga második fordulójában is három mérkőzés várt a srácokra. Már-már szokásosnak mondhatóan álmosan kezdtünk, ellenfelünk minden tekintetben fölénk nőtt, jobban akarta a győzelmet, bátrabb, agresszívabb játékot mutattak. A második mérkőzésen már jobban tetszett a mutatott teljesítmény, de igazán a Debrecen elleni meccsel voltam elégedett. A párharcokban és a kombinatív játékban is ellenfelünk fölé nőttünk, jól működött a letámadás, szinte végig az ellenfél térfelén zajlott a játék. Sajnos a gólszerzés nem jött össze, mert hiányzott a kapu előtti határozottság. A tökéletes helyzetnél is jobbat szerettünk volna, lövés helyett még toltunk a labdán kettőt-hármat, vagy éppen ziccerben lövés helyett húztunk még egy cselt. Ebben mindenképp fejlődnünk kell, mert hiába a jó labdakihozatal, az ügyes támadásépítés  ha a végén nem fejezzük be lövéssel az akcióinkat! Gratulálok a fiúknak a teljesítményhez!


U8 Dunamenti Gyermek Liga
2020.09.25., szombat 09:00
Gödöllői Sportközpont
100 Gödöllő, Táncsics Mihály út 5.

eredmények:

Vasas Kubala Akadémia - MTK 2:6
gólszerzők: Pinte, Galambos

Vasas Kubala Akadémia - KTE 8:0
gólszerzők: Lipcsei, Galambos (3), Mészáros, Pinte (3)

Vasas Kubala Akadémia - OFS 4:1 
gólszerzők: Mahboubi, Galambos, Mészáros, Pinte

összeállítás: Kovács, Effenberger, Lipcsei, Galambos, Pinte, Mészáros, Mahboubi

Arnold Zoltán, vezetőedző:

- Szombaton megrendezésre került a Dunamenti Liga második fordulója, melynek házigazdája ismét Gödöllő volt. Első mérkőzésünket az MTK csapatával játszottuk. Éles, jó küzdelem volt, sajnos a kapu előtt az MTK pontosabb volt. A következő két mérkőzésen – KTE, OFS – a játékosaink a kapu előtt is higgadtak maradtak és sikerült a támadásokat gólokkal befejezni. Dicséret illeti a csapatot, mert az MTK ellen is sok helyzetet alakítottunk ki, illetve a kecskeméti és debreceni csapat ellen végig domináltunk. Gratulálok a teljesítményhez!

2020.10.01. 13:46

Vissza

 •   M GY D V P
  1 ETO FC GYŐR 14 9 2 3 29
  2 BUDAPEST HONVÉD-MFA 14 8 2 4 26
  3 FERENCVÁROSI TC 14 8 1 5 25
  4 VASAS KUBALA AKADÉMIA 14 6 4 4 22
  5 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 14 5 3 6 18
  6 MTK BUDAPEST 14 4 3 7 15
  7 PUSKÁS AKADÉMIA FC 14 4 2 8 14
  8 DVSC-DLA 14 3 1 10 10
               
               
               
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 BUDAPEST HONVÉD-MFA 20 16 3 1 51
  2 PUSKÁS AKADÉMIA FC 19 13 3 3 42
  3 MTK BUDAPEST 18 8 3 7 27
  4 FERENCVÁROSI TC 19 7 6 6 27
  5 DVSC-DLA 19 6 2 11 20
  6 ETO FC GYŐR 19 4 7 8 19
  7 VASAS KUBALA AKADÉMIA 19 3 5 11 14
  8 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 17 1 5 11 8
               
               
               
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 BUDAPEST HONVÉD-MFA 18 15 2 1 47
  2 PUSKÁS AKADÉMIA FC 19 11 2 6 35
  3 DVSC-DLA 19 11 1 7 34
  4 FERENCVÁROSI TC 18 8 2 8 26
  5 VASAS KUBALA AKADÉMIA 18 7 3 8 24
  6 ETO FC GYŐR 17 4 4 9 16
  7 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 18 3 4 11 13
  8 MTK BUDAPEST 17 4 0 13 12
               
               
               
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 BUDAPEST HONVÉD-MFA 19 14 4 1 46
  2 PUSKÁS AKADÉMIA FC 19 13 5 1 44
  3 VASAS KUBALA AKADÉMIA 19 12 3 4 39
  4 DVSC-DLA 19 10 5 4 35
  5 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 19 9 6 4 33
  6 VÁRDA LABDARÚGÓ AKADÉMIA 18 8 6 4 30
  7 ETO FC GYŐR 18 8 3 7 27
  8 PMFC 18 8 2 8 26
  9 DVTK 18 6 4 8 22
  10 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 19 7 0 12 21
  11 MTK BUDAPEST 19 5 6 8 21
  12 FERENCVÁROSI TC 19 4 7 8 19
  13 PAKSI FC 18 5 3 10 18
  14 MOL FEHÉRVÁR FC 19 5 3 11 18
  15 UTE 19 2 6 11 12
  16 KTE LABDARÚGÓ AKADÉMIA 18 1 1 16 4
 •   M GY D V P
  1 PUSKÁS AKADÉMIA FC 19 16 3 0 51
  2 BUDAPEST HONVÉD-MFA 19 16 0 3 48
  3 FERENCVÁROSI TC 19 15 2 2 47
  4 VASAS KUBALA AKADÉMIA 19 13 2 4 41
  5 VÁRDA LABDARÚGÓ AKADÉMIA 18 13 1 4 40
  6 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 19 10 2 7 32
  7 MTK BUDAPEST 19 9 2 8 29
  8 KTE LABDARÚGÓ AKADÉMIA 18 7 0 11 21
  9 UTE 19 6 3 10 21
  10 ETO FC GYŐR 18 6 2 10 20
  11 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 19 5 2 12 17
  12 DVTK 18 4 2 12 14
  13 PAKSI FC 18 3 5 10 14
  14 PMFC 18 4 1 13 13
  15 DVSC-DLA 19 3 4 12 13
  16 MOL FEHÉRVÁR FC 19 2 3 14 9
 •   M GY D V P
  1 FERENCVÁROSI TC 12 11 1 0 34
  2 VIADUKT SE BIATORBÁGY 13 3 1 9 10
  3 SOROKSÁR SPORT CLUB 13 9 0 4 27
  4 DUNAKANYAR SE-SZENTENDRE 12 8 0 4 24
  5 REAC SPORTISKOLA SE 13 2 0 11 6
  6 DOROGI FC 13 1 1 11 4
  7 VASAS KUBALA AKADÉMIA 13 11 1 1 34
  8 BVSC-ZUGLÓ 13 2 1 10 7
  9 BUDAÖRS 12 3 2 7 11
  10 KELEN SC 13 8 2 3 26
  11 UTE 13 6 3 4 21
  12 DUNAHARASZTI MTK 12 5 2 5 17
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 FERENCVÁROSI TC 13 12 1 0 37
  2 VIADUKT SE BIATORBÁGY 13 3 2 8 11
  3 SOROKSÁR SPORT CLUB 13 4 1 8 13
  4 DUNAKANYAR SE-SZENTENDRE 13 0 2 11 2
  5 REAC SPORTISKOLA SE 13 5 3 5 18
  6 DOROGI FC 13 5 2 6 17
  7 VASAS KUBALA AKADÉMIA 13 11 0 2 33
  8 BVSC-ZUGLÓ 13 0 2 11 2
  9 BUDAÖRS 12 3 4 5 13
  10 KELEN SC 13 7 2 4 23
  11 UTE 13 12 1 0 37
  12 DUNAHARASZTI MTK 12 4 2 6 14
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 VASAS KUBALA AKADÉMIA 8 7 0 1 21
  2 DOROGI FC 8 6 1 1 19
  3 NYERGESÚJFALU SE 8 6 1 1 19
  4 ÚFC 8 5 1 2 16
  5 VÁC VÁROS LSE 8 4 1 3 13
  6 BSE PALÓC FARKASOK USE 8 3 0 5 9
  7 CSEPEL FC 8 1 1 6 4
  8 BVSC-ZUGLÓ 8 1 1 6 4
  9 ASTRA-ALEF HFC 8 0 0 8 0
               
               
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 AIRNERGY FC-BMTE 12 11 0 1 33
  2 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 12 8 1 3 25
  3 BUDAÖRS 11 8 1 2 25
  4 VASAS KUBALA AKADÉMIA 11 7 0 4 21
  5 ASTRA-ALEF HFC 11 4 2 5 14
  6 DVTK 12 3 0 9 9
  7 ÚFC 11 2 1 8 7
  8 MERCEDES-KLC 12 0 1 11 1
               
               
               
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 ÚFC 12 11 1 0 34
  2 COMPLEXPRESS-METIS NFC 12 10 1 1 31
  3 MONORI SE 12 9 1 2 28
  4 NYÍRSÉG NŐI SC 11 8 0 3 24
  5 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 12 7 2 3 23
  6 VASAS KUBALA AKADÉMIA 10 4 1 5 13
  7 BVSC-ZUGLÓ 12 3 1 8 10
  8 VÁC-DEÁKVÁR SE 12 3 1 8 10
  9 REAC SISE-FEMINA 11 3 0 8 9
  10 UFC GYÖMRŐ 11 1 0 10 3
  11 BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE SE (törölve) 0 0 0 0 0
  12 MAGYAR MÉLYÉPÍTŐ-HSE 11 0 0 11 0
               
               
               
               

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 Budapest, Fáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu