U10 Hazai rendezésű Bozsik tornán szerepelt pasaréti legénységünk

 
Bozsik Torna U10
 
Pasarét, 2016.11.13., 13.00 óra
 
Vasas Kubala Akadémia kerete: Niemeier L., Ulrich Z., Jónás Zs., Szilágyi J., Kővári O., Németh B., Takács D., Balogh F., Lantos D., Erdélyi B., Varga Z.,
 
Mérkőzések:
 
GERRZO - VASAS KA 2:0
 
VASAS KA - MÉSZÖLY 4:0
Gól: Szilágyi J. 2, Balogh F., Ulrich Z.,
 
VASAS KA - GOLDBALL 2:2
Gól: Jónás Zs., 2
 
VASAS KA - UTE 2:2
Gól: Balogh F., Jónás Zs.,
 
III.ker. TVE - VASAS KA 2:2
Gól: Balogh F., Németh B.,
 
Vezetőedző:
 
A hazai rendezésű tornát kicsit megilletődötten kezdtük a nálunk idősebb játékosokból álló Gerrzo csapata ellen. Sem az eredmény sem a játék nem volt az igazi ezen az összecsapáson. "Szerencsénkre" ezen a napon csak hat csapat jelent meg a tornán, ezért mindenki ötször lépett pályára négy mérkőzés helyett, volt időnk a javításra. A második találkozónkon már jóval összeszedettebb volt a társaság és ez már nem csak a gólok számán hanem a mutatott játékon is meglátszott. Hátralévő mérkőzéseken egyre jobban lendültek bele a fiúk a játékba és bár csak két döntetlent sikerült elérnünk a mutatott játék az ötödik találkozónkon volt a legtetszetősebb, ahol a labdakihozatalok, mögékerülésekkel, kényszerítőkkel, mélységi indításokkal remekül sikerültek, ezekből nagyszerű támadásokat vezettünk, sok gólhelyzetet kialakítva.
 
Összességében gratulálok minden játékosomnak ezen a tornán - több jó teljesítmény mellett - csapatunkból Balogh Félix játéka volt kiemelkedő.
 
Hajrá Vasas Kubala!

2016.11.17. 12:05

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 Budapest, Fáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu