U19 Helyzetjelentés a prágai nemzetközi kupáról

U19-es csapatunk hétfői napja is eseménydúsan telt Prágában. Játékosaink a nap első felében egy délelőtti edzésen vettek részt, majd délután közösen megtekintették a második elődöntőt, melyen az RB Leipzig csapott össze a Fluminense FC-vel. U17-es játékosunkat, Filipovics Markot a délutáni pihenés alatt értük el, tehetséges akadémistánk pedig készségesen számolt be az eddigi tapasztalatairól.

Szerdán utaztatok Prágába, ahol egy színvonalas, nemzetközi csapatokat felsorakoztató tornán, a CEE Generali Cup-on vesztek részt. Milyen benyomásokat szereztetek az elmúlt néhány nap alatt?

-Ez egy nagyon jól megszervezett torna, amire minden klub szívesen eljön. A csapatok egy szállodában vannak, ez pedig segíti, hogy jobban megismerkedjünk a többi játékossal, nekem sikerült is pár játékossal az FK Sarajevo és az A.A. Ponte Preta csapatából.

Nehéz ellenfeleitek voltak eddig, egy bosnyák és egy brazil csapattal mérkőztetek meg. Nem sikerült pontot szereznetek, viszont a felkészülésbe mindenképpen illik a játék az erős mezőny miatt.

-Ezen a tornán nincs rossz csapat. Mindenki próbálja a maximumot nyújtani, mert meg akarja mutatni magát. Nekünk ez a torna akkor lett volna ideális, ha minimum egy egy hónapos felkészülés után jövünk. Így sem panaszkodhatunk, mert jó mérkőzéseket játszottunk a többi csapattal, igaz a végeredmény nem ezt mutatja. Remélhetőleg a következő meccsen a Győr ellen megmutatjuk, hogy tudunk jól játszani és nyerni!

2016.07.26. 11:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu