VKLA Hetet lőttünk a Monornak

U16

Monor-Vasas Kubala Akadémia 1-7 (1-3)

Összeállítás: Démusz-Szilágyi, Egyed, Bagi, Szász-Szecsei, Micsinai, Erdélyi-Danyis, Patakai, Horváth

Csere: Szecsei helyett-Bakó, Horváth helyett-Rabatin, Pataki helyett-Pápai, mind a szünetben. Danyis helyett-Gulyás 55’, Szász helyett-Junghausz 55’, Micsinai helyett-Halász 65’.

Gól: Pataki 8’, Horváth 30’, Szász 45’, Pápai 55’, Szilágyi 70’, Pápai 75’, Rabatin 83’

Vezetőedző: Répási László

A hétvégi pihenőt most szerdán Monoron pótoltuk be. A mérkőzést egy jó talajú pályán játszottuk, aminek kimondottan örültünk, mert lehetett rajta „focizni”. Már az első percektől kezdve jobban játszottunk és rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, azonban kimaradtak ezek a lehetőségek. Már ekkor is látszott, hogy az lesz a mai mérkőzés nagy kérdése, hogy mikor és hányszor találunk a kapuba - ez nem az ellenfél „lenézése”- hanem a mutatott játékunknak volt eredménye. Egy szöglet után megtört a jég, betaláltunk. Nemsokára rá, megint nagy helyzeteket hagytunk ki, de nem álltunk le. Ziccereket és 11-est hibáztunk el ebben az időszakban. Az ellenfél egy szöglet után szépített (1-1). Az első félidőben még két szép gólt lőttünk. A bírókkal és az ellenféllel edzőjével megbeszélve egy rövid szünet következett. A második játékrészben a csapat folytatta a gólszerzést és szép eredményes játékot. Ebben a játékrészben a kiharcolt két 11-esből, egyet sikerült értékesíteni, a másik sajnos kimaradt. Fontos megjegyezni, hogy mind a három büntető teljesen jogos volt. Ezen a bajnokin a csapat elérte célját és szép, eredményes játékkal megérdemelten szereztük meg a három pontot.
Gratulálok a csapatnak a mutatott játékhoz és tudom, hogy a hétvégi mérkőzésen is bizonyítani akarnak maguknak és mindenkinek, hogy egyre jobb csapat vagyunk.

Hajrá Vasas, Hajrá Kubala! 

2013.10.10. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 Budapest, Fáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu