VKLA Hétvégén Fradi minden mennyiségben

A tavaszi 3. bajnoki mérkőzések következnek akadémiai korosztályainknál. Két helyszínen, de egy ellenfél ellen fognak folyni a küzdelmek. A Fáy utcában U17-16-os csapataink lépnek pályára, míg U19-15-14-es játékosaink a Ferencváros otthonába látogatnak.

Schindler Szabolcs U19-es legénysége a tavaszi felsőházban a tabella közepéről várja a találkozót egy olyan Fradi ellen, akik tavasszal a Debrecentől és a Honvédtól is kikaptak. A mérkőzés szombaton 10 órakor kezdődik a Kismartoni úton.

Bencze Zsolt U17-es játékosai hazai pályán fogadják a zöld-fehéreket, szombaton szintén 10 órakor kezdenek labdarúgóink. Akadémistáink a felsőház 3. fordulója előtt a tabella 3. helyén állnak, míg a Fradi két vereséggel a háta mögött az utolsó helyen tanyázik.

Rögtön a mérkőzést követően 12 órakor lépnek pályára Komódi Lászlóék. Az U16-os labdarúgók tavasszal két döntetlent játszottak, míg a Fradi az első fordulóban megverte idegenben a Debrecent, majd hazai pályán 4:3-ra a Bp.Honvédot.

12 órakor a Kismartoni úton is folytatódnak a mérkőzések. Mónos Tamás U15-ös csapata idegenben lép pályára a zöld-fehérek ellen. Az őszi vereségért most lesz lehetőség visszavágni, főleg, hogy ellenfelünk előző meccsén kikapott a Viditől.

14 órakor Kun György játékosai zárják a Kismartoni úti programokat. U14-es korosztályunk ősszel 3:2-re megverte a Ferencváros csapatát, most is a három pont megszerzése a cél.

2016.03.11. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu