U16 Hétvégén Kubala Kupa a Fáy utcában

2012. júniusában került sor a Fáy utcai Sportcentrumban Akadémiánk névadója, Kubala László szobrának felavatására. A koszorúzással egybekötött, ünnepélyes eseményen a Vasas Kubala Akadémia képviselői mellett megjelent a Kubala Család, valamint számos magas rangú politikus, a társadalmi- és a közélet elismert tagjai, régi Vasas szurkolók, egykori játékosok is tiszteletüket tették.

A szoboravatással egy időben útjára indult az a Kubala Kupa, mely mára hagyománnyá nőtte ki magát. Az U16-os korosztálynak kiírt, Kubala László nevét viselő nemzetközi labdarúgó tornán az elmúlt évek alatt többek között olyan csapatok vettek részt, mint a Sturm Graz, a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia, a Kelet-Szlovák Válogatott, az FC Vojvodina vagy a DVSC.

Idén június 4-5. között kerül megrendezésre a Kubala Kupa, a helyszínt pedig a Fáy utcai sportlétesítmény adja. A résztvevő 6 csapat előzetesen 2 csoportba lett sorsolva: az A csoportban a Vasas Kubala Akadémia, a Kelet-Szlovák Válogatott és a Krpan&Babic Academy szerepelnek, a B csoportban pedig a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia, az FK Vojvodina és az SK Slovan Bratislava kaptak helyet. A csapatok a két nap alatt 2x30 perces mérkőzéseket játszanak, 10 perces szünetekkel a félidőben. A torna utolsó mérkőzését követően kerül sor a kupák, különdíjak, valamint érmek átadásával egybekötött eredményhirdetésre.

Hajrá Vasas Kubala!

2016.06.01. 11:03

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu