VKLA Hétvégi bajnoki mérkőzéseink - 2016.05.21.

Elérkezett Akadémiánk számára is a hétvégi rajt, a mai napon a bajnoki mérkőzések előtti utolsó tréningek zajlanak pályáinkon.

A sort Schindler Szabolcs vezetőedző játékosai kezdik szombat délelőtt 10 órakor. Legidősebb, U19-es csapatunkhoz az az MTK érkezik, akik csupán 1 ponttal előznek meg minket a tabellán. Előző mérkőzésünkön április elején egészen a 88. percig vezettek játékosaink Agárdon, majd a kék-fehérek nem csupán egyenlítettek, hanem a hosszabbítás 5. percében megszerezték győztes találatukat is ellenünk.

11 órától Szombathelyen lépnek pályára Bencze Zsolt vezetőedző U17-es labdarúgói. Áprilisban egy 2:2-es döntetlent játszott a két csapat hazai pályán, most egy győzelemmel akár a dobogóra is felléphetünk.

12 órától Mónos Tamás U15-ös ifjú legénységéé lesz a főszerep a Fáy utcában, a tabella 5. helyén álló MTK érkezik hozzánk. Ellenfelünk - hozzánk hasonlóan - jó formában van, utóbbi mérkőzéseiken a játékosok rendre begyűjtötték a pontokat.

13 órakor Komódi László U16-os csapata veszi át a stafétát Szombathelyen. Ebben a bajnokságban rendkívül szoros az élmezőny, csupán 1-1 pontnyi különbségek látszanak a tabellán, így azonnal átrendeződhet a sorrend a beszerzett pontok arányában.

A bajnoki mérkőzéseket a szombati napon Kun György U14-es fiataljai zárják 14 órától. A tabella éllovasát, az MTK csapatát fogadjuk hazai pályán, a mérkőzés pedig nem ígérkezik könnyűnek. Labdarúgóink is szépen teljesítenek és jó formában vannak, valamint ellenfelünk is sorra hozza az eredményeket.

Bozsik korosztályaink számára is akad program bőven a hétvégén. Pasarétre és Vácra is ellátogatunk, de lesz Kölyökliga és Grassroots Fesztivál is, valamint egyesületünk részt vesz a rangos Machos Ferenc Emléktornán.

2016.05.20. 10:33

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu