VKLA Hétvégi bajnoki összefoglalók

U16

Vác VLSE - Vasas Kubala Akadémia 1-3 (1-2)

Vác, műfüves pálya - 2013.03.28.

Összeállítás:

Major B. – Tóth O., Molnár E., Fazekas M., Tóth Zs. Á. – Csősz R., Major M., Radics Zs.  – Nagy R., Tímár G., Vogel M.

Cserék:

Tajti K., Bujbáczi R., László B., Gabala Zs., Paulovicz D., Marton Sz.

Gól:

Vogel M., Csősz R., Nagy R.

     

Késedi Gábor, vezetőedző:

Az első félidőben kiválóan teljesítettek a srácok. Rendezetten és koncentráltan fociztak és ez tetszett. Még akkor is, ha az ellenfelünk szerzett vezetést egy szöglet utáni kavarodásból. Határozottan és jól kombináltak a srácok. Sokat birtokoltuk a labdát, rendszeresen eljutottunk az ellenfelünk bűntető területéhez. Ott egy kicsit több átütő erőre lett volna szükség. Voltak helyzeteink és sikeresen nyomás alatt tartottuk azt az ellenfelet, amelyik az előző félévben nagyon komoly fejtörést okozott a srácoknak. Ezen a mérkőzésen sokkal jobban kontroláltuk az ellenfelünk kontrajátékát és sokkal többet birtokoltuk a labdát. Még az első félidőben megérkeztek a gólok is. Nagy Ricsi passza után Vogel Márk egy csodásan eltalált távoli lövéssel terhelte meg a hazaiak hálóját. Nem sokkal később ismét egy távoli bomba talált utat a kapuba. Ekkor Csősz Ricsi volt eredményes szabadrúgásból, most már nem először a szezon folyamán. A második félidőre megmaradt a labdatartás és a magabiztosság, de előtérbe került a könnyelműség. Sokkal több labdavesztésünk volt és kevesebbet tartózkodtunk az ellenfelünk 16-osa környékén. Olyan kis öregurasra vettük a figurát. Kimaradt két lehetőségünk, de onnantól kezdve a srácok mintha csak az eredmény jegelésére törekedtek volna. A mérkőzés vége felé ellenfelünk hatalmas ziccerét megfogta Major Barni. A labdarúgás törvényeinek megfelelően, nem sokkal később Nagy Ricsi révén megszereztük a mindent eldöntő gólt. Véleményem szerint ennek a találatnak már hamarabb meg kellett volna születnie. A második félidőben belealudtak a fiúk a mérkőzésbe, könnyedebb és lazább játékot mutattak be, de ez sajnos nem párosult látványos akciókkal, helyzetekkel és gólokkal. A mérkőzés nagy részében egyértelműen uralták a fiúk a meccset, de a második félidei könnyelműség nem tetszett és erre majdnem ráfáztunk. Ellenfelünk sportszerűen és kulturáltan játszott és nagyon jó mérkőzésre kényszerített minket, amihez mindenképp szeretnénk gratulálni. A fiúknak is gratulálunk a győzelemhez, az első félidei minőségi játékhoz.

Hajrá Vasas! Hajrá Kubala!

     

U18

Vác - Vasas Kubala Akadémia   1:4 (0:1)

Vác, műfüves pálya

Összeállítás:

 Lékai - Fazekas, Tóth, Tihanyi, Szemerédi - El-Sherif, Rőthy, Kollár. – Primus, Márton, Jákó.

Csere:

Fazekas helyett Marcsek, Szemerédi helyett Lesták, Márton helyett Katona és Jákó helyett Simon mind a szünetben, Tihanyi helyett Kis B. és Kollár helyett Szemes a 67. percben

Gól: Szemerédi, Tihanyi, Simon, Katona

Isa Gábor, vezetőedző:

Az egész első félidő a mezőnyfölényünkkel telt el. Jól járattuk a labdát, magabiztosak voltunk, szemre is tetszetős dolgokat produkáltunk, de az ellenfél védőharmadában megállt a tudomány. Rendre rossz megoldásokat választottunk, így az első félidőben rúgtunk egy kapufát, majd egy oldal szabadrúgásból megszereztük a vezetést. A második félidő már kedvezőbben alakult. A hazai csapat a labda üldözésébe elfáradt, így a félidő elejétől kezdve nagy fölénybe kerültünk. Számos gólhelyzetből csak hármat sikerült értékesíteni, de így is megnyugtató különbséggel nyertük a mérkőzést.

2013.04.02. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu