VKLA Hétvégi edzőmérkőzések

U21

Dunaharaszti MTK - Vasas Kubala Akadémia 5:3 (2:0)

Dunaharaszti, műfüves edzőpálya - 2014.01.24

U 21

Összeállítás:

Németh M.. – Marcsek Á., Túri D., Kis B., Madarász Á. –Rőthy M., Simon M. – Dorogi R.. –Simon K., Somogyi L., Oláh L.

Csere: Major B., Forgács B., Spiegelhalter M., Hesz O., Márk V., Tóth T.

Gól:Oláh L.(2), öngól

Vezetőedző:Késedi Gábor

Késedi Gábor, vezetőedző:

A mérkőzés egy perces gyászszünettel indult Várady Bélára emlékezve. Nagyon jó játékot mutatott a csapat. Sikerült rendkívül gyorsan járatni a labdát és kiváló mélységi passzokkal játszottuk meg a támadókat és a fellépő középpályásokat az ellenfél védelmi vonala és középpályás sora között. Ezekben a helyzetekben azonban a rágyorsításokat és a szervezési feladatokat nem jól valósítottuk meg. A félidő derekáig az ellenfél kontraakcióit szépen megszűrtük, jól működött a funkciók kialakítása is. Ezek után azonban párszor kiürült a belsővédőink előtti terület, így ellenfelünk szabadon kontrázhatott. Két ilyen támadás sikeresen végződött sajnos. Továbbra is próbáltunk építkezni, továbbra is birtokoltuk a labdát, de csak átlövésekig jutottunk és két-három veszélyes helyzetig. Háromgólos előnyre tett szert ellenfelünk és ezt 100%-os helyzetkihasználással tette. Túlzott volt a különbség. A mérkőzés meglehetősen feszült hangulatban zajlott. Csak nagy nehezen lehetett megnyugtatni az indulatokat. Minden dicséretet megérdemelnek a fiúk, mert nem adták fel és fokozatosan megkezdték a felzárkózást. Egy nagyon szép akció végén egy kiváló centerezést akartunk gólra váltani, ám az ellenfél játékosa megelőzve Oláh Lacit a saját hálójába helyezte a labdát. Nem sokkal később egy labdakihozatalnál passzoltuk el a labdát a középső zónában, amit gyorsan megbüntetett a hazai csapat. Még ekkor sem álltak le a fiúk. Több gyönyörű akciót is vezettek. Oláh Laci remekbe szabott gólokkal jelezte, hogy egyre jobb formában van. 4-3-nál teljesen szétszakadt a mezőny. Mindkét csapat támadott folyamatosan és csak minimális hangsúlyt fektetett a védekezésre. Lacika lábában ott volt az egyenlítés. Hatalmas helyzetben döntött rosszul, majd Madarász Ádi rendkívül jó beadását nem tudtuk gólra váltani. Az utolsó másodpercekben ismét egy eladott labda és ismét egy hazai gól következett, így alakult ki a végeredmény a színvonalas találkozón. Összességében elmondható, hogy helyenként nagyon gyorsan és eredményesen játszott a csapat. Az elpasszolt labdák, pontatlan helyezkedések és a rutin jelentették most a különbséget a két társaság között.Csak így tovább fiúk!

Hajrá Vasas! Hajrá Kubala! 

U 18

2014. 01. 24. HLSZ mérkőzés, Kecskemét műfüves pálya 12:00

Kecskemét - Vasas Kubala Akadémia 2:2 (1:0)

Összeállítás:

1. félidő: Győr - Kerék, Béres, Kubicza, Tóth O. - Orosz, Nagy L., Major, Sztankó - Nagy R., Fischer

2. félidő: Paulovicz - Kerék, Molnár, Mogyorósi, Tóth O. - Csősz, Nagy L., Korcsok - Miletics, Szanyó, Vígh

Gólszerző: Vígh, Miletics

Domján Norbert, vezetőedző:

Erős szélben és "csípős" hidegben játszottuk a 90 percet. Az első játékrészben inkább a hazaiak nyújtottak jobb teljesítményt - egy beadás után a vezetést is megszerezték -, a második félidőben átvettük a játék irányítását és két szép akciógóllal fordítani tudtunk. Percekkel a lefújás előtt egy szöglet utáni fejessel egyenlített a Kecskemét csapata. Igazságos végeredmény született, a mérkőzés tökéletesen szolgálta a felkészülésünket. Sajnos a játék minőségét az időjárási körülmények nehezítették, de így is hasznos találkozót játszottunk egy jól felkészített csapat ellen. 

U17

Kelen SC – Vasas Kubala Akadémia 5:8 (4:2)

Kelen pálya, műfüves pálya, 2014.01.25. 11:00 óra

Összeállítás:

1. félidő:

Démusz – Toberny, (Kovács 35’) Horváth L., Fazekas, Tóth Zs. – Kis, Balogh, Kablawi – Bujbáczi, Horváth P., Molnár L.

2. félidő:

Démusz – Kablawi, (Bujbáczi 67’), Horváth, (Balogh 67’), Beschenbacher, Tóth Zs. – Radics, Hegedűs, Kovács – Oláh, Horváth P. (Molnár L. 67’), Kis.

Gól:Kovács Dávid (2), Horváth Patrik (2), Hegedűs Márk (2) és Kis Barna (2).

Tóth Csaba, vezetőedző:

Ellenfelünk a Kelen SC volt, mely az NB II. közép „B” csoportjában az első. Felkészülési eredményei is biztatóak, hiszen az MTK ellen döntetlen (2:2) és a Kaposvár ellen is szoros vereséget értek el (3:2). Az első félidőben hat próbajátékossal és elég vegyes összetételben léptünk fel. A mérkőzés egy perces gyászszünettel kezdődött a héten hirtelen eltávozott Várady Béla Örökös Vasas Bajnok tiszteletére. Sajnos az első percekben egy labdavesztésből máris a hazaiak vezettek. Majd mi kezdtünk dominálni a játékban, ennek a következménye a lett, hogy főleg az ő térfelükön zajlott a játék, míg ők a nagy területeket kontrákra használták. A kelen völgyiek könnyen ki is használták a kontrákat, melyből további két gólt szereztek és egy büntető is. A félidőt a gyenge helyzetkihasználásunkkal is 4:2-re szépítettük. A második játékrészben huszonöt perc alatt megfordítottuk az állást. Remek akciókkal és látványos gólokkal, a két csapat közötti különbség reális lett. Az egyéni megoldások mellett gyorsabban és kombinatívabban játszottunk. . Gratulálok a jó meccshez és jó pihenést a jövő heti kemény munkához. Ezt a győzelmet Várady Bélának ajánljuk, tisztelegve egy Vasas Ikon előtt. 

 

U16

Vasas Kubala Akadémia – Csepel U17   5 – 1 ( 3 – 0 )

Kezdő:Orgován-Bagi, Báló, Bögyös, Szász-Szecsei, Micsinai, Komódi-Rabatin, Horváth, Danyis.

Csere: Orgován-Haála, Bagi-Szilágyi, Báló-Egyed, Bögyös-Halász, Szász-Junghausz, Szecsei-Durso, Micsinai-Erdélyi, mind a szünetben.

Gól: Horváth, Danyis, Rabatin, Micsinai, Báló.

Az idei szezon első mérkőzését játszottuk a Csepel 17-18 éves gyerekekből álló csapatával. Az első percektől már látni lehetett hogy a csapatunk játékosainak mérkőzés,edzés hiányuk van , hála istennek „jó értelemben”. Az edzés hiány része viszont meglepő volt számomra mivel a csapat minden játékosa nagyon komolyan és teljes oda adással kezdte meg a 4-hetes pihenő utáni időszakot . Azt gondoltam hogy fáradtak lesznek a hétvégére de még hogyha ez így is volt akkor sem látszott a csapaton - lehet hogy ismét mentális kérdésről beszélünk... A mérkőzésen azok a stílusjegyek amik jellemzőek az Akadémia összes csapatára felfedezhetőek voltak és végig jelen voltak a játékunkban. Az ellenfél főként a kontra játékra helyezte a hangsúlyt amit jól megvalósítottak. A mai napon a játékban azt hoztuk amit szoktunk ,rövidpasszos játék labdabirtoklás és visszatámadás jellemezte a csapatott , a helyzetek kihasználásában egy picit viszont javultunk. Azt gondolom hogy a mérkőzés elérte célját az időszaknak megfelelően.

Gyirmót U17 – Vasas Kubala Akadémia  2 – 4  ( 2 – 0 )

Kezdő: Haála – Varga, Báló, Halász, Fritz – Durso, Szász, Erdélyi – Csifó, Varjú, Kemerle

Csere : Haála-Orgován, Varga-Bagi, Halász-Bögyös, Fritz-Junghausz, Csifó-Gulyás, Varjú-Pápai, Kemerle-Pataki mind a szünetben.

Gól :Pápai 2 , Bagi , Durso ,

A második mérkőzésünkön egy kis kirándulás után Gyirmóton játszottunk. Ezen a napon az első félidőben azok a játékosok kaptak lehetőséget akik próbajátékon voltak, kiegészülve a már leigazoltakkal. Az első 45-perc eredmény és játék szempontjából sem úgy alakult, ahogy szerintem elvárható lett volna a csapattól. Az ellenfél agresszív letámadással ,visszatámadással mezőnyfölényben játszott. A kapott két gól - abból az öngól- is megérdemelt volt mert nagy egyéni hibákat csináltunk. A második félidőben ennek az időszaknak megfelelő cserékkel próbáltuk az eredményt megfordítani és még több labdabirtoklással a mezőnyfölényt a mi javunkra billenteni hogy eredményesen és jól játszva a mérkőzést győzelemre hozzuk. Nagyon jó volt látni a csapaton hogy mindenkit „zavart” a félidei eredmény és ennek hangot is adtak a szünetben. Ennek megfelelően kezdtük a második 45-percet. Most egy teljesen más csapat volt a pályán és ez a gólokban is megmutatkozott. Az a filózifia ,játékstílus ami tavaly is jellemző volt a csapatra most azzal a teherrel egészült ki hogy kötelező volt fordítani a mérkőzés eredményén. Ezt a csapat jól megoldotta.

Hajrá Vasas , Hajrá Kubala

U14

2014.01.18. szombat 12:00

Gödöllő - Vasas Kubala Akadémia 2-7 (0-2)

VKLA: Bánfalvi D. - Szabó B., Czibulya R., Csongvai Á., Radnó G. – Nagy B., Váradi M., Banka G. - Hámori Á., Kovácsréti M., Szirmai B.

Csere:  Molnár L., Temesvári A., Borgulya G., Mártonfi R.

G.: Mártonfi R.(3), Szabó B.(2), Kovácsréti M., Szirmai B.  

Harmati Tamás, vezetőedző: Az első heti rávezető edzéseket követően hétvégén lejátszottuk az első edzőmérkőzésünket is Gödöllőn.  A vendéglátóinkkal sikerült egy igazán barátságos, jó hangulatú meccset játszanunk. A gyerekek nagy lelkesedéssel vetették bele a magukat a mérkőzésbe, ám szembesülniük kellett azzal, hogy most nem ott tartanak még, ahogy azt várták maguktól. Ebből adódóan sok-sok hiba volt a játékban technikailag és taktikailag is egyaránt. Ennek ellenére, azért láthattunk szép dolgokat, helyenként felismerhető volt a játékunk, de biztos vagyok benne, hogy a későbbiekben ez még határozottabban felfedezhető lesz a csapaton. Gratulálok mindkét csapatnak!

U14

2014.01.25. szombat 13:00

Vasas Kubala Akadémia – Honvéd 9-0 (1-0)

VKLA: Molnár L. – Bodnár M., Czibulya R., Csongvai Á., Radnó G. – Nagy B., Dankó M., Banka G. – Fialovszky M., Feka M., Szirmai B.

Csere:  Bánfalvi D., Baranyai B., Mártonfi R., Csalár Á., Módly M., Papp M.

G.: Mártonfi R.(3), Feka  M.(2), Papp M.(2), Czibulya R., Fialovszky M. 

Harmati Tamás, vezetőedző: Amikor decemberben összeállítottuk az edzőmérkőzéseinket, akkor az volt a célom, hogy a lehető legerősebb csapatok ellen tudjanak játszani a játékosaim. A januári egyeztetés után, már tudtam, hogy a Honvéd csapata nem azokkal a gyerekekkel jön el, akik miatt meghívtam őket a mérkőzésre. Sajnos így is lett. Az első félidei játékunk hűen tükrözi a gyerekek csalódottságát, nem ilyen mérkőzést vártak, nem erre számítottak. A félidőben átbeszéltük a srácokkal a történteket, így a második félidőben mindenki megpróbált maximálisan a feladatára koncentrálni, és ezért jár a dicséret. A mérkőzés pozitívumai csupán a gyönyörű Vasas gólok voltak. Gratulálok mindkét csapatnak!

Hajrá VASAS KUBALA AKADÉMIA!

2014.01.27. 00:00

Vissza

 •   M GY D V P
  1 ETO FC GYŐR 14 9 2 3 29
  2 BUDAPEST HONVÉD-MFA 14 8 2 4 26
  3 FERENCVÁROSI TC 14 8 1 5 25
  4 VASAS KUBALA AKADÉMIA 14 6 4 4 22
  5 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 14 5 3 6 18
  6 MTK BUDAPEST 14 4 3 7 15
  7 PUSKÁS AKADÉMIA FC 14 4 2 8 14
  8 DVSC-DLA 14 3 1 10 10
               
               
               
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 BUDAPEST HONVÉD-MFA 20 16 3 1 51
  2 PUSKÁS AKADÉMIA FC 19 13 3 3 42
  3 MTK BUDAPEST 18 8 3 7 27
  4 FERENCVÁROSI TC 19 7 6 6 27
  5 DVSC-DLA 19 6 2 11 20
  6 ETO FC GYŐR 19 4 7 8 19
  7 VASAS KUBALA AKADÉMIA 19 3 5 11 14
  8 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 17 1 5 11 8
               
               
               
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 BUDAPEST HONVÉD-MFA 18 15 2 1 47
  2 PUSKÁS AKADÉMIA FC 19 11 2 6 35
  3 DVSC-DLA 19 11 1 7 34
  4 FERENCVÁROSI TC 18 8 2 8 26
  5 VASAS KUBALA AKADÉMIA 18 7 3 8 24
  6 ETO FC GYŐR 17 4 4 9 16
  7 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 18 3 4 11 13
  8 MTK BUDAPEST 17 4 0 13 12
               
               
               
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 BUDAPEST HONVÉD-MFA 19 14 4 1 46
  2 PUSKÁS AKADÉMIA FC 19 13 5 1 44
  3 VASAS KUBALA AKADÉMIA 19 12 3 4 39
  4 DVSC-DLA 19 10 5 4 35
  5 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 19 9 6 4 33
  6 VÁRDA LABDARÚGÓ AKADÉMIA 18 8 6 4 30
  7 ETO FC GYŐR 18 8 3 7 27
  8 PMFC 18 8 2 8 26
  9 DVTK 18 6 4 8 22
  10 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 19 7 0 12 21
  11 MTK BUDAPEST 19 5 6 8 21
  12 FERENCVÁROSI TC 19 4 7 8 19
  13 PAKSI FC 18 5 3 10 18
  14 MOL FEHÉRVÁR FC 19 5 3 11 18
  15 UTE 19 2 6 11 12
  16 KTE LABDARÚGÓ AKADÉMIA 18 1 1 16 4
 •   M GY D V P
  1 PUSKÁS AKADÉMIA FC 19 16 3 0 51
  2 BUDAPEST HONVÉD-MFA 19 16 0 3 48
  3 FERENCVÁROSI TC 19 15 2 2 47
  4 VASAS KUBALA AKADÉMIA 19 13 2 4 41
  5 VÁRDA LABDARÚGÓ AKADÉMIA 18 13 1 4 40
  6 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 19 10 2 7 32
  7 MTK BUDAPEST 19 9 2 8 29
  8 KTE LABDARÚGÓ AKADÉMIA 18 7 0 11 21
  9 UTE 19 6 3 10 21
  10 ETO FC GYŐR 18 6 2 10 20
  11 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 19 5 2 12 17
  12 DVTK 18 4 2 12 14
  13 PAKSI FC 18 3 5 10 14
  14 PMFC 18 4 1 13 13
  15 DVSC-DLA 19 3 4 12 13
  16 MOL FEHÉRVÁR FC 19 2 3 14 9
 •   M GY D V P
  1 FERENCVÁROSI TC 12 11 1 0 34
  2 VIADUKT SE BIATORBÁGY 13 3 1 9 10
  3 SOROKSÁR SPORT CLUB 13 9 0 4 27
  4 DUNAKANYAR SE-SZENTENDRE 12 8 0 4 24
  5 REAC SPORTISKOLA SE 13 2 0 11 6
  6 DOROGI FC 13 1 1 11 4
  7 VASAS KUBALA AKADÉMIA 13 11 1 1 34
  8 BVSC-ZUGLÓ 13 2 1 10 7
  9 BUDAÖRS 12 3 2 7 11
  10 KELEN SC 13 8 2 3 26
  11 UTE 13 6 3 4 21
  12 DUNAHARASZTI MTK 12 5 2 5 17
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 FERENCVÁROSI TC 13 12 1 0 37
  2 VIADUKT SE BIATORBÁGY 13 3 2 8 11
  3 SOROKSÁR SPORT CLUB 13 4 1 8 13
  4 DUNAKANYAR SE-SZENTENDRE 13 0 2 11 2
  5 REAC SPORTISKOLA SE 13 5 3 5 18
  6 DOROGI FC 13 5 2 6 17
  7 VASAS KUBALA AKADÉMIA 13 11 0 2 33
  8 BVSC-ZUGLÓ 13 0 2 11 2
  9 BUDAÖRS 12 3 4 5 13
  10 KELEN SC 13 7 2 4 23
  11 UTE 13 12 1 0 37
  12 DUNAHARASZTI MTK 12 4 2 6 14
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 VASAS KUBALA AKADÉMIA 8 7 0 1 21
  2 DOROGI FC 8 6 1 1 19
  3 NYERGESÚJFALU SE 8 6 1 1 19
  4 ÚFC 8 5 1 2 16
  5 VÁC VÁROS LSE 8 4 1 3 13
  6 BSE PALÓC FARKASOK USE 8 3 0 5 9
  7 CSEPEL FC 8 1 1 6 4
  8 BVSC-ZUGLÓ 8 1 1 6 4
  9 ASTRA-ALEF HFC 8 0 0 8 0
               
               
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 AIRNERGY FC-BMTE 12 11 0 1 33
  2 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 12 8 1 3 25
  3 BUDAÖRS 11 8 1 2 25
  4 VASAS KUBALA AKADÉMIA 11 7 0 4 21
  5 ASTRA-ALEF HFC 11 4 2 5 14
  6 DVTK 12 3 0 9 9
  7 ÚFC 11 2 1 8 7
  8 MERCEDES-KLC 12 0 1 11 1
               
               
               
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 ÚFC 12 11 1 0 34
  2 COMPLEXPRESS-METIS NFC 12 10 1 1 31
  3 MONORI SE 12 9 1 2 28
  4 NYÍRSÉG NŐI SC 11 8 0 3 24
  5 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 12 7 2 3 23
  6 VASAS KUBALA AKADÉMIA 10 4 1 5 13
  7 BVSC-ZUGLÓ 12 3 1 8 10
  8 VÁC-DEÁKVÁR SE 12 3 1 8 10
  9 REAC SISE-FEMINA 11 3 0 8 9
  10 UFC GYÖMRŐ 11 1 0 10 3
  11 BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE SE (törölve) 0 0 0 0 0
  12 MAGYAR MÉLYÉPÍTŐ-HSE 11 0 0 11 0
               
               
               
               

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 Budapest, Fáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu