VKLA Hétvégi edzőmérkőzések

U21

Dunaharaszti MTK - Vasas Kubala Akadémia 5:3 (2:0)

Dunaharaszti, műfüves edzőpálya - 2014.01.24

U 21

Összeállítás:

Németh M.. – Marcsek Á., Túri D., Kis B., Madarász Á. –Rőthy M., Simon M. – Dorogi R.. –Simon K., Somogyi L., Oláh L.

Csere: Major B., Forgács B., Spiegelhalter M., Hesz O., Márk V., Tóth T.

Gól:Oláh L.(2), öngól

Vezetőedző:Késedi Gábor

Késedi Gábor, vezetőedző:

A mérkőzés egy perces gyászszünettel indult Várady Bélára emlékezve. Nagyon jó játékot mutatott a csapat. Sikerült rendkívül gyorsan járatni a labdát és kiváló mélységi passzokkal játszottuk meg a támadókat és a fellépő középpályásokat az ellenfél védelmi vonala és középpályás sora között. Ezekben a helyzetekben azonban a rágyorsításokat és a szervezési feladatokat nem jól valósítottuk meg. A félidő derekáig az ellenfél kontraakcióit szépen megszűrtük, jól működött a funkciók kialakítása is. Ezek után azonban párszor kiürült a belsővédőink előtti terület, így ellenfelünk szabadon kontrázhatott. Két ilyen támadás sikeresen végződött sajnos. Továbbra is próbáltunk építkezni, továbbra is birtokoltuk a labdát, de csak átlövésekig jutottunk és két-három veszélyes helyzetig. Háromgólos előnyre tett szert ellenfelünk és ezt 100%-os helyzetkihasználással tette. Túlzott volt a különbség. A mérkőzés meglehetősen feszült hangulatban zajlott. Csak nagy nehezen lehetett megnyugtatni az indulatokat. Minden dicséretet megérdemelnek a fiúk, mert nem adták fel és fokozatosan megkezdték a felzárkózást. Egy nagyon szép akció végén egy kiváló centerezést akartunk gólra váltani, ám az ellenfél játékosa megelőzve Oláh Lacit a saját hálójába helyezte a labdát. Nem sokkal később egy labdakihozatalnál passzoltuk el a labdát a középső zónában, amit gyorsan megbüntetett a hazai csapat. Még ekkor sem álltak le a fiúk. Több gyönyörű akciót is vezettek. Oláh Laci remekbe szabott gólokkal jelezte, hogy egyre jobb formában van. 4-3-nál teljesen szétszakadt a mezőny. Mindkét csapat támadott folyamatosan és csak minimális hangsúlyt fektetett a védekezésre. Lacika lábában ott volt az egyenlítés. Hatalmas helyzetben döntött rosszul, majd Madarász Ádi rendkívül jó beadását nem tudtuk gólra váltani. Az utolsó másodpercekben ismét egy eladott labda és ismét egy hazai gól következett, így alakult ki a végeredmény a színvonalas találkozón. Összességében elmondható, hogy helyenként nagyon gyorsan és eredményesen játszott a csapat. Az elpasszolt labdák, pontatlan helyezkedések és a rutin jelentették most a különbséget a két társaság között.Csak így tovább fiúk!

Hajrá Vasas! Hajrá Kubala! 

U 18

2014. 01. 24. HLSZ mérkőzés, Kecskemét műfüves pálya 12:00

Kecskemét - Vasas Kubala Akadémia 2:2 (1:0)

Összeállítás:

1. félidő: Győr - Kerék, Béres, Kubicza, Tóth O. - Orosz, Nagy L., Major, Sztankó - Nagy R., Fischer

2. félidő: Paulovicz - Kerék, Molnár, Mogyorósi, Tóth O. - Csősz, Nagy L., Korcsok - Miletics, Szanyó, Vígh

Gólszerző: Vígh, Miletics

Domján Norbert, vezetőedző:

Erős szélben és "csípős" hidegben játszottuk a 90 percet. Az első játékrészben inkább a hazaiak nyújtottak jobb teljesítményt - egy beadás után a vezetést is megszerezték -, a második félidőben átvettük a játék irányítását és két szép akciógóllal fordítani tudtunk. Percekkel a lefújás előtt egy szöglet utáni fejessel egyenlített a Kecskemét csapata. Igazságos végeredmény született, a mérkőzés tökéletesen szolgálta a felkészülésünket. Sajnos a játék minőségét az időjárási körülmények nehezítették, de így is hasznos találkozót játszottunk egy jól felkészített csapat ellen. 

U17

Kelen SC – Vasas Kubala Akadémia 5:8 (4:2)

Kelen pálya, műfüves pálya, 2014.01.25. 11:00 óra

Összeállítás:

1. félidő:

Démusz – Toberny, (Kovács 35’) Horváth L., Fazekas, Tóth Zs. – Kis, Balogh, Kablawi – Bujbáczi, Horváth P., Molnár L.

2. félidő:

Démusz – Kablawi, (Bujbáczi 67’), Horváth, (Balogh 67’), Beschenbacher, Tóth Zs. – Radics, Hegedűs, Kovács – Oláh, Horváth P. (Molnár L. 67’), Kis.

Gól:Kovács Dávid (2), Horváth Patrik (2), Hegedűs Márk (2) és Kis Barna (2).

Tóth Csaba, vezetőedző:

Ellenfelünk a Kelen SC volt, mely az NB II. közép „B” csoportjában az első. Felkészülési eredményei is biztatóak, hiszen az MTK ellen döntetlen (2:2) és a Kaposvár ellen is szoros vereséget értek el (3:2). Az első félidőben hat próbajátékossal és elég vegyes összetételben léptünk fel. A mérkőzés egy perces gyászszünettel kezdődött a héten hirtelen eltávozott Várady Béla Örökös Vasas Bajnok tiszteletére. Sajnos az első percekben egy labdavesztésből máris a hazaiak vezettek. Majd mi kezdtünk dominálni a játékban, ennek a következménye a lett, hogy főleg az ő térfelükön zajlott a játék, míg ők a nagy területeket kontrákra használták. A kelen völgyiek könnyen ki is használták a kontrákat, melyből további két gólt szereztek és egy büntető is. A félidőt a gyenge helyzetkihasználásunkkal is 4:2-re szépítettük. A második játékrészben huszonöt perc alatt megfordítottuk az állást. Remek akciókkal és látványos gólokkal, a két csapat közötti különbség reális lett. Az egyéni megoldások mellett gyorsabban és kombinatívabban játszottunk. . Gratulálok a jó meccshez és jó pihenést a jövő heti kemény munkához. Ezt a győzelmet Várady Bélának ajánljuk, tisztelegve egy Vasas Ikon előtt. 

 

U16

Vasas Kubala Akadémia – Csepel U17   5 – 1 ( 3 – 0 )

Kezdő:Orgován-Bagi, Báló, Bögyös, Szász-Szecsei, Micsinai, Komódi-Rabatin, Horváth, Danyis.

Csere: Orgován-Haála, Bagi-Szilágyi, Báló-Egyed, Bögyös-Halász, Szász-Junghausz, Szecsei-Durso, Micsinai-Erdélyi, mind a szünetben.

Gól: Horváth, Danyis, Rabatin, Micsinai, Báló.

Az idei szezon első mérkőzését játszottuk a Csepel 17-18 éves gyerekekből álló csapatával. Az első percektől már látni lehetett hogy a csapatunk játékosainak mérkőzés,edzés hiányuk van , hála istennek „jó értelemben”. Az edzés hiány része viszont meglepő volt számomra mivel a csapat minden játékosa nagyon komolyan és teljes oda adással kezdte meg a 4-hetes pihenő utáni időszakot . Azt gondoltam hogy fáradtak lesznek a hétvégére de még hogyha ez így is volt akkor sem látszott a csapaton - lehet hogy ismét mentális kérdésről beszélünk... A mérkőzésen azok a stílusjegyek amik jellemzőek az Akadémia összes csapatára felfedezhetőek voltak és végig jelen voltak a játékunkban. Az ellenfél főként a kontra játékra helyezte a hangsúlyt amit jól megvalósítottak. A mai napon a játékban azt hoztuk amit szoktunk ,rövidpasszos játék labdabirtoklás és visszatámadás jellemezte a csapatott , a helyzetek kihasználásában egy picit viszont javultunk. Azt gondolom hogy a mérkőzés elérte célját az időszaknak megfelelően.

Gyirmót U17 – Vasas Kubala Akadémia  2 – 4  ( 2 – 0 )

Kezdő: Haála – Varga, Báló, Halász, Fritz – Durso, Szász, Erdélyi – Csifó, Varjú, Kemerle

Csere : Haála-Orgován, Varga-Bagi, Halász-Bögyös, Fritz-Junghausz, Csifó-Gulyás, Varjú-Pápai, Kemerle-Pataki mind a szünetben.

Gól :Pápai 2 , Bagi , Durso ,

A második mérkőzésünkön egy kis kirándulás után Gyirmóton játszottunk. Ezen a napon az első félidőben azok a játékosok kaptak lehetőséget akik próbajátékon voltak, kiegészülve a már leigazoltakkal. Az első 45-perc eredmény és játék szempontjából sem úgy alakult, ahogy szerintem elvárható lett volna a csapattól. Az ellenfél agresszív letámadással ,visszatámadással mezőnyfölényben játszott. A kapott két gól - abból az öngól- is megérdemelt volt mert nagy egyéni hibákat csináltunk. A második félidőben ennek az időszaknak megfelelő cserékkel próbáltuk az eredményt megfordítani és még több labdabirtoklással a mezőnyfölényt a mi javunkra billenteni hogy eredményesen és jól játszva a mérkőzést győzelemre hozzuk. Nagyon jó volt látni a csapaton hogy mindenkit „zavart” a félidei eredmény és ennek hangot is adtak a szünetben. Ennek megfelelően kezdtük a második 45-percet. Most egy teljesen más csapat volt a pályán és ez a gólokban is megmutatkozott. Az a filózifia ,játékstílus ami tavaly is jellemző volt a csapatra most azzal a teherrel egészült ki hogy kötelező volt fordítani a mérkőzés eredményén. Ezt a csapat jól megoldotta.

Hajrá Vasas , Hajrá Kubala

U14

2014.01.18. szombat 12:00

Gödöllő - Vasas Kubala Akadémia 2-7 (0-2)

VKLA: Bánfalvi D. - Szabó B., Czibulya R., Csongvai Á., Radnó G. – Nagy B., Váradi M., Banka G. - Hámori Á., Kovácsréti M., Szirmai B.

Csere:  Molnár L., Temesvári A., Borgulya G., Mártonfi R.

G.: Mártonfi R.(3), Szabó B.(2), Kovácsréti M., Szirmai B.  

Harmati Tamás, vezetőedző: Az első heti rávezető edzéseket követően hétvégén lejátszottuk az első edzőmérkőzésünket is Gödöllőn.  A vendéglátóinkkal sikerült egy igazán barátságos, jó hangulatú meccset játszanunk. A gyerekek nagy lelkesedéssel vetették bele a magukat a mérkőzésbe, ám szembesülniük kellett azzal, hogy most nem ott tartanak még, ahogy azt várták maguktól. Ebből adódóan sok-sok hiba volt a játékban technikailag és taktikailag is egyaránt. Ennek ellenére, azért láthattunk szép dolgokat, helyenként felismerhető volt a játékunk, de biztos vagyok benne, hogy a későbbiekben ez még határozottabban felfedezhető lesz a csapaton. Gratulálok mindkét csapatnak!

U14

2014.01.25. szombat 13:00

Vasas Kubala Akadémia – Honvéd 9-0 (1-0)

VKLA: Molnár L. – Bodnár M., Czibulya R., Csongvai Á., Radnó G. – Nagy B., Dankó M., Banka G. – Fialovszky M., Feka M., Szirmai B.

Csere:  Bánfalvi D., Baranyai B., Mártonfi R., Csalár Á., Módly M., Papp M.

G.: Mártonfi R.(3), Feka  M.(2), Papp M.(2), Czibulya R., Fialovszky M. 

Harmati Tamás, vezetőedző: Amikor decemberben összeállítottuk az edzőmérkőzéseinket, akkor az volt a célom, hogy a lehető legerősebb csapatok ellen tudjanak játszani a játékosaim. A januári egyeztetés után, már tudtam, hogy a Honvéd csapata nem azokkal a gyerekekkel jön el, akik miatt meghívtam őket a mérkőzésre. Sajnos így is lett. Az első félidei játékunk hűen tükrözi a gyerekek csalódottságát, nem ilyen mérkőzést vártak, nem erre számítottak. A félidőben átbeszéltük a srácokkal a történteket, így a második félidőben mindenki megpróbált maximálisan a feladatára koncentrálni, és ezért jár a dicséret. A mérkőzés pozitívumai csupán a gyönyörű Vasas gólok voltak. Gratulálok mindkét csapatnak!

Hajrá VASAS KUBALA AKADÉMIA!

2014.01.27. 00:00

Vissza

 •   M GY D V P
  1 PMFC 24 18 4 2 58
  2 MOL VIDI FC 24 18 2 4 56
  3 VASAS KUBALA AKADÉMIA 24 17 4 3 55
  4 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 24 17 2 5 53
  5 UTE 24 14 1 9 43
  6 ZTE AKADÉMIA 24 11 6 7 39
  7 SZEGED-GROSICS AKADÉMIA A 24 11 2 11 35
  8 PAKSI FC 24 9 6 9 33
  9 ÚFC 24 9 4 11 31
  10 KTE LABDARÚGÓ AKADÉMIA 24 9 3 12 30
  11 KAPOSVÁRI RÁKÓCZI BFLA 24 8 2 14 26
  12 GYIRMÓT SE GYŐR 24 7 3 14 24
  13 SZOLNOKI MÁV UP. FC 24 7 2 15 23
  14 BUDAI FUTBALL CLUB 24 5 5 14 20
  15 BÉKÉSCSABA LABD. AKADÉMIA 24 5 1 18 16
  16 SZEKSZÁRDI UFC 24 1 5 18 8
 •   M GY D V P
  1 VASAS KUBALA AKADÉMIA 24 15 7 2 52
  2 UTE 24 16 3 5 51
  3 MOL VIDI FC 24 15 5 4 50
  4 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 24 14 7 3 49
  5 PAKSI FC 24 12 5 7 41
  6 KTE LABDARÚGÓ AKADÉMIA 24 11 4 9 37
  7 ZTE AKADÉMIA 24 10 7 7 37
  8 KAPOSVÁRI RÁKÓCZI BFLA 24 10 7 7 37
  9 ÚFC 24 9 7 8 34
  10 SZOLNOKI MÁV UP. FC 24 9 6 9 33
  11 PMFC 24 9 5 10 32
  12 BÉKÉSCSABA LABD. AKADÉMIA 24 5 8 11 23
  13 GYIRMÓT SE GYŐR 24 6 4 14 22
  14 BUDAI FUTBALL CLUB 24 5 3 16 18
  15 SZEGED-GROSICS AKADÉMIA A 24 4 4 16 16
  16 SZEKSZÁRDI UFC 24 0 2 22 2
 •   M GY D V P
  1 KTE LABDARÚGÓ AKADÉMIA 24 20 2 2 62
  2 MOL VIDI FC 24 16 1 7 49
  3 VASAS KUBALA AKADÉMIA 24 14 2 8 44
  4 UTE 24 13 5 6 44
  5 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 24 13 3 8 42
  6 SZEGED-GROSICS AKADÉMIA A 24 11 4 9 37
  7 BUDAI FUTBALL CLUB 24 10 6 8 36
  8 PMFC 24 10 4 10 34
  9 GYIRMÓT SE GYŐR 24 10 4 10 34
  10 KAPOSVÁRI RÁKÓCZI BFLA 24 9 6 9 33
  11 ÚFC 24 9 6 9 33
  12 PAKSI FC 24 9 5 10 32
  13 ZTE AKADÉMIA 24 8 6 10 30
  14 BÉKÉSCSABA LABD. AKADÉMIA 24 6 3 15 21
  15 SZOLNOKI MÁV UP. FC 24 3 0 21 9
  16 SZEKSZÁRDI UFC 24 1 3 20 6
 •   M GY D V P
  1 PUSKÁS AKADÉMIA FC 24 20 3 1 63
  2 HONVÉD-MFA 24 16 5 3 53
  3 MTK BUDAPEST 22 14 5 3 47
  4 FERENCVÁROSI TC 24 13 5 6 44
  5 MOL VIDI FC 24 12 5 7 41
  6 DVSC-DLA 24 10 5 9 35
  7 ETO FC GYŐR 23 8 8 7 32
  8 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 23 9 4 10 31
  9 KTE LABDARÚGÓ AKADÉMIA 24 8 7 9 31
  10 DVTK 23 8 3 12 27
  11 UTE 24 8 3 13 27
  12 VASAS KUBALA AKADÉMIA 24 7 4 13 25
  13 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 24 7 3 14 24
  14 KAPOSVÁRI RÁKÓCZI BFLA 24 6 1 17 19
  15 PMFC 23 5 3 15 18
  16 BÉKÉSCSABA LABD. AKADÉMIA 24 4 4 16 16
 •   M GY D V P
  1 HONVÉD-MFA 23 18 2 3 56
  2 VASAS KUBALA AKADÉMIA 23 16 3 4 51
  3 PUSKÁS AKADÉMIA FC 23 15 4 4 49
  4 DVSC-DLA 24 14 4 6 46
  5 FERENCVÁROSI TC 23 13 4 6 43
  6 MTK BUDAPEST 22 12 4 6 40
  7 DVTK 24 12 1 11 37
  8 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 24 11 3 10 36
  9 ETO FC GYŐR 22 9 2 11 29
  10 UTE 24 7 3 14 24
  11 KTE LABDARÚGÓ AKADÉMIA 24 7 2 15 23
  12 MOL VIDI FC 24 6 5 13 23
  13 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 23 5 6 12 21
  14 KAPOSVÁRI RÁKÓCZI BFLA 24 6 2 16 20
  15 PMFC 23 5 4 14 19
  16 BÉKÉSCSABA LABD. AKADÉMIA 24 5 3 16 18
 •   M GY D V P
  1 VASAS KUBALA AKADÉMIA 19 18 1 0 55
  2 FERENCVÁROSI TC 19 15 1 3 46
  3 BUDAÖRS 19 14 2 3 44
  4 DUNAHARASZTI MTK 19 11 2 6 35
  5 SOROKSÁR SPORT CLUB 19 8 4 7 28
  6 VIADUKT SE BIATORBÁGY 19 8 1 10 25
  7 KELEN SC 19 7 4 8 25
  8 REAC SPORTISKOLA SE 19 7 3 9 24
  9 DUNAKANYAR SE-SZENTENDRE 19 4 3 12 15
  10 BVSC-ZUGLÓ 19 4 3 12 15
  11 UTE 19 2 4 13 10
  12 DOROGI FC 19 2 0 17 6
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 FERENCVÁROSI TC 19 16 3 0 50
  2 UTE 19 14 1 4 43
  3 KELEN SC 19 12 3 4 39
  4 DUNAKANYAR SE-SZENTENDRE 19 11 6 2 39
  5 VASAS KUBALA AKADÉMIA 19 11 2 6 35
  6 VIADUKT SE BIATORBÁGY 19 7 4 8 25
  7 DUNAHARASZTI MTK 19 6 5 8 22
  8 SOROKSÁR SPORT CLUB 19 6 3 10 21
  9 BVSC-ZUGLÓ 19 5 3 11 18
  10 BUDAÖRS 19 4 4 11 16
  11 REAC SPORTISKOLA SE 19 1 3 15 6
  12 DOROGI FC 19 1 3 15 6
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC 13 10 2 1 32
  2 VÁRDA LABDARÚGÓ AKADÉMIA 13 9 0 4 27
  3 FC HATVAN 12 7 2 3 23
  4 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 13 6 1 6 19
  5 VÁC VLSE 12 5 2 5 17
  6 VASAS KUBALA AKADÉMIA 12 4 2 6 14
  7 BALMAZÚJVÁROSI FC 12 4 2 6 14
  8 DVTK 12 3 3 6 12
  9 KAZINCBARCIKA 11 0 0 11 0
               
               
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 PUSKÁS AKADÉMIA FC 13 11 2 0 35
  2 AIRNERGY FC-BMTE 12 10 1 1 31
  3 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 13 9 1 3 28
  4 DLA-DEAC 12 7 0 5 21
  5 VASAS KUBALA AKADÉMIA 12 5 2 5 17
  6 DVTK 12 3 1 8 10
  7 MERCEDES-KLC 13 2 2 9 8
  8 ÚFC 11 2 1 8 7
  9 KŐBÁNYÁÉRT FNLA 10 0 0 10 0
               
               
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 Budapest, Fáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu