VKLA Hétvégi eredmények - U12-U15

 

U15

DVSC - Vasas Kubala Akadémia 2:0 (0:0)

Debrecen-Pallag, Edzőcentrum, 2013.04.20. 12:30 óra

Összeállítás: Rabatin – Farkas, Egyed, Szilágyi, Fritz – Bakó, Micsinai, Komódi – Gulyás, Ferenczi-Bakó, Honti

Cserék: Pataki, Bagi, Kemerle, Halász, Dali

Pintér Tamás, vezetőedző:

Hamarosan átadásra kerül a Debreceni Labdarúgó Akadémia edzőcentruma, ahol az utolsó simításokat végzik. Nyolc füves, egy műfüves és több kisebb, nem szabvány méretű pálya fog rendelkezésre állni a debreceni felnőtt és utánpótlás labdarúgók gyakorláshoz. Itt lépett pályára U15-ös csapatunk a hétvégén. Az első félidőben kiegyenlített képet mutatott a játék, akadtak lehetőségek mindkét kapu előtt. Támadásaink felépítésében nem volt meg a türelem, a saját térfelén védekező debreceni csapat ellen siettettük az indításokat, amelyeket könnyen hatástalanítottak, a Loki kontráiban viszont volt dinamika. Így is ellenfelünknek szerencsére volt szüksége, hogy elkerülje a gólokat ( kétszer kapufát értünk el, és egy jogos büntetőt nem adott meg a játékvezető ), míg Rabatin kapuját védelmünk szervezettsége, vagy a hazaiak kapkodása óvta meg góltól. Fordulás után, szürkébb lett a meccs, csereembereink sem jelentettek előrelépést, majd a félidő közepén a hazaiak erőtől duzzadó támadóinak köszönhetően vezetést szereztek, miután védelmünket bedarálták (1-0). Próbálkoztak fiaink az egyenlítéssel, de most mintha hit nélkül tették volna. Hiába kerültünk többet az ellenfél védelme mögé, a megoldás hiányzott az akciókból. A vége előtt egy perccel, egy kontratámadás végén növelte előnyét a debreceni alakulat (2-0), és ez maradt a végeredmény. Ezen a napon nemcsak a játék nem volt jó, a mentális állapota sem volt megfelelő a csapatnak.

Hajrá VASAS! Hajrá KUBALA!

 

U14

 Vasas Kubala Akadémia- Mészöly FS 3-0 (2-0)

Pasaréti sportcentrum, műfüves pálya, 2013.04.20. 9:00 óra

Összeállítás: Varszamisz- Csibra, Hajnal,Bálint,Gál-Márton,Szabó,Rabatin-Kristály,Szegedi,Láng

Csere: Hajnal, Katona,György,Rákos,Pintér,Kovács Marcell,Kovács Milán,Fodor

Gól: Szegedi, Gál, Szabó

Komódi László, vezetőedző:

Első félidei játékunk most nem igazán működött, nem voltak jók a helyezkedések, nem tudtuk türelmesen felépíteni a támadásainkat. Sokszor indokolatlanul indítottunk pedig nem is volt lehetőség mélységi bejátszásokra. Hiányoztak az együtt működések, kis játékok! A labdás játékos rögtön extra megoldásokba gondolkodott nem pedig a türelmes labdabirtoklásba! Szerzett góljainknak nagyon örültem, mert ezek szépek voltak. Második félidőben szerettem volna mindenkit pályára küldeni, de a harmadik gólunk után, egy sajnálatos sérülés közbeszólt! Szekrényes Dávid az ellenfél 7-es számú játékosa, egy vétlen szituációban letapadt a jobb lába és kifordult a térdkalácsa! Csúnya látvány volt mindenkinek, mentőt kellett hívni a sérült játékoshoz. A sérült ellátása után, Simkó Géza bácsi edző kollégámmal és a játékvezetők közreműködésével megegyeztünk a mérkőzés félbeszakításában. A korházi ellátás után érdeklődtem Dávid sérülése felől, és Géza bácsi jó híreket mondott, a térdficam helyretétele után rögzített kötéssel hazaengedték a korházból. Nagyon sajnáljuk az esetet, jobbulást kívánunk Szekrényes Dávidnak, mihamarabbi felépülést kíván az egész Vasas Kubala Akadémia.

Hajrá Vasas Kubala! 

 

 

U13

DVSC-Vasas  Kubala  Akadémia- (0:1) 6:3

Debrecen, 2013.04.20. 11:00 óra

Összeállítás: Molnár – Czibulya ,Módly, Bencze, Csongvai – Szabó, Banka, Radnó – , Csalár, Hámori,Bodnár.

Csere: Feka,Váradi,Kristály.

Gól: Bodnár, Bencze(2)

Nagy Norbert, vezetőedző:

 Remek első félidőt produkáltunk a stílusunknak megfelelően. Ha a győzelmet tartottam volna elsődlegesnek és "meccselek" ,akkor megnyerjük ezt a találkozót,azonban ez gyerek futball és más szempontokat is figyelembe kell vennem,ezért a végén sajnos az eredménynek nem mi örülhettünk. Majdnem minden játékosom dicséretet érdemel.

 

 

U12

Vasas Kubala Akadémia-Mészöly FS 4:0 (1:0)

Pasarét, műfüves pálya, 2013.04.19. péntek 16:30

Összeállítás: Molnár L. - Kovács D., Németh A., Dankó M., Nagy Zs.- Halmai Á., Váradi M., Kalmár O.- Pigler B., Kálnoki-Kis Zs., Belső M.

Csere: Fialovszky M.- Kalmár O. helyett, Puskás Zs. - Váradi M. helyett, Baráth G. – Belső M. helyett a szünetben, Tóth M. – Németh A. helyett a 40. percben, Dombai B. – Halmai Á. helyett a 49. percben, Németh R. – Kovács D. helyett az 51. percben, Kovács O. – Kálnoki-Kis Zs. helyett az 59. percben

Gól: Kálnoki-Kis Zs. (2), Tóth M., Nagy Zs.

Harmati Tamás, vezetőedző:

A megfelelő előkészületek és ráhangolódás ellenére, bátran kijelenthetem, hogy utoljára ősszel, a Vác csapata ellen produkáltunk ilyen gyenge első félidőt. Lassan gondolkodtunk, lassan reagáltunk és nagyon pontatlanok voltunk, ráadásul semmi ritmusa nem volt a meccsnek. A jó hír, hogy most legalább a második félidőben tudtunk ezen javítani, ami meglátszódott a gólok és a kidolgozott helyzetek számában is. Ebben a játékrészben már sokkal többet birtokoltuk a labdát az ellenfelünknél, egyértelműen mi irányítottuk a mérkőzést. Voltak nagyon jó egyéni teljesítmények, főleg a második félidőben. Gratulálok mindkét csapatnak, és külön köszönet András bácsinak, aki nagyon jó hangulatot varázsolt a pálya széléről!

Hajrá Vasas Kubala Akadémia!

  

2013.04.24. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu