VKLA Hétvégi mérkőzések

 

U19

Maglód – Vasas Kubala Akadémia 2:2 (1:1)

III. kerületi TUE, műfüves pálya, 2013.02.02. szombat 13:00 óra

Összeállítás:

Németh – Marcsek, Turi, Rőthy, Lesták – Vida, Nagyházi, Berecz – Szedlár, Katona, Szénási.

Csere:

Zoltay – Katona, Kis – Rőthy, Kollár – Nagyházi és Thoma – Szedlár helyett a szünetben, Katona – Szénási, Rőthy – Turi, Nagyházi – Vida és Szedlár - Berecz helyett a 68. percben.

Gól:

Berecz Zsombor és Katona Bence.

Tóth Csaba, vezetőedző:

A Maglód a harmadosztály élmezőnyéhez tartozik. A folyamatos esőhöz kellett alkalmazkodnia mindkét csapatnak. A feltolt védekezésük és a nagy létszámú letámadásaik miatt lassabban jutottunk el a közép harmadig. Viszont a középső zónában labdabirtoklásunk türelmetlenné vált, mert ellenfelünk a lesvonalat folyamatos kilépéssel meghúzva gyors támadásindításra késztetett minket. Ezért sokszor voltunk lesen vagy kapkodva szórtuk el a labdákat. Sajnos a helyzetkihasználással is hadilábon álltunk, mert négyszer kerültünk a kapussal szembe és csak egyet tudtunk értékesíteni Berecz Zsombor révén. Agresszív védekezésünknek köszönhetően a labdák többségét már középpályán meg tudtuk szerezni. Mi domináltunk az egész első félidőben, de sajnos az eredményben nem mutatkozott meg. Jobb iramban és sebességben játszottunk az elmúlt meccsekhez képest, de a gól(ok) hiányoztak. Majd a félidő utolsó percében Marcsek Ákost fejelés közben látványosan kilökték és a folytatásból gól született. A második játékrész elején már kiegyenlítettebb lett a játék képe, kevesebbet birtokoltuk a labdát. Zoltay Marci és Thoma Krisztián gyorsaságukat kamatoztatva kétszer is ziccer passzt adtak egymásnak a szélről, de az üres kapu vagy a kapus bravúrja győzött. A sok kihagyott helyzetünk megbosszulta magát, és egy szabadrúgásból előnyt szereztek a felnőttek. A félidő második felében elkezdtünk dominálni, de a gólszerzésünk továbbra is a levegőben lógott, mint ahogyan az egész mérkőzésen is volt. Az elfáradt Maglódiak már nem bírták cérnával és sokszor szabálytalanul és durván állítottak meg minket. Megtört a jég és a sok kihagyott helyzet után Nagyházi Dávid beadásából Katona Bence a hálóba bólintott és vége lett a meccsnek. A látottak alapján nem mondhatnám, hogy reális eredmény született. A nagy terhelésű és intenzitású hét után a fáradtság nagyban befolyásolta az utolsó döntéseket a helyzeteknél. Jobb helyzetkihasználással már az első félidőben el kellett volna döntenünk a mérkőzést, akár nagyobb különbséggel is.

U18

Vasas Kubala Akadémia – MTK 7:0 (0:0)

Fáy utca, műfüves pálya, 2013.02.02. 13:00 óra

Összeállítás:

 Lékai- Kiss, Faragó, Baglyas.,Szemes- El-Sherif, Gálfi., Nagy – Primus, Márton, Simon.

Csere:

Kiss.G. helyett Tihanyi, Baglyas helyett Szemerédi, El-Sherif helyett Fischer.

Gól: Fischer (5), Márton, Gálfi

Isa Gábor, vezetőedző:

Az első félidőben nagy mezőnyfölényben fociztunk, de helyzetünk nem sok akadt. A labdabirtoklásunk megfelelő volt, de nem voltunk elég élesek. Az ellenfelünk a második félidő közepéig bírta, de a félidő felére elfáradt, egy kicsit fel is adta, és utána tetszés szerint értük el góljainkat. Még a második félidőben sem játszottunk igazán jól, ennél tudunk többet is.

U17

2013.02.02. Kelen sporttelep 11:00

Kelen SC - Vasas Kubala Akadémia 0:5 (0:2)

Összeállítás: Jeszenszky - Tóth, Orosz, Hesz, Busa (Kubicza) - Simon, Forgács, Dorogi - Somogyvári, Szilágyi (Husz), Szabó

Gólszerző: Szilágyi, Husz, Szabó, Dorogi, Busa

Domján Norbert, vezetőedző:

Az edzőtábor miatt fáradtak voltak a fiúk, sok hiba csúszott a játékba, de miután átestünk a holtponton szép támadásokat vezetve gólokat is sikerült szereznünk. Az edzőmérkőzéseink közül ez volt az utolsó amit alacsonyabb osztályú csapat ellen játszottunk, a 2 nemzetközi meccsünk már biztos, hogy komolyabb erőfelmérő lesz.

U16

Vasas Kubala Akadémia – FTC 0:2 (0:1)

Fáy utca, 50néző

Összeállítás:

Papp M. – Kerék A., Molnár E., Toberny M., Marton Sz. – Csősz R., Major M., Tajti K. – Nagy R., Kovács D., Tímár G.

Cs: László B., Tóth O., Tóth Zs.Á., GabalaZs., Fazekas M., Vogel M., Bujbáczi R.,

Késedi Gábor, vezetőedző:

Telki edzőtábor után egy pihenőnapot tartottunk, majd szombaton a Fradi csapatát fogadtuk. Szemmel láthatóan tompák voltak a fiúk, de az első félidőben uraltuk a mérkőzést. 10-15 percig igyekeztek a fiúk felvenni a mérkőzés ritmusát. Utána megnőtt a labdabirtoklási fölényünk és sokat tartózkodtunk a támadózónában. 2-3 veszélyes helyzetet kialakítottunk, de mégis az ellenfél szerzett vezetést egy furán lecsúszó beadásból.  A második félidőben az első 10-12 percben domináltunk továbbra is. Utána sajnos fáradtan, néha zavarodottan játszottak a srácok. Ebben az időszakban már nem tudtunk maradandót alkotni. Rengeteg hibával és pontatlanul teljesítettünk. Kicsit frissülnie kell a srácoknak és a támadójátékunkat mindenképp határozottabbá kell tenni.  Nincs gond fiúk. Csak így tovább!

Hajrá Vasas! Hajrá Kubala!

2013.02.04. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu