VKLA Hétvégi mérkőzések összefoglalói

U16

Vasas Kubala Akadémia – Szt.István 4-1 (0-1)

Fáy utca, műfüves pálya - 2013.05.03

Összeállítás:

Major B. – Tóth O., Molnár E., Fazekas M., Tóth Zs.Á. – László B., RadicsZs., Marton Sz. – Garda G., Nagy R., Kovács D

Cserék: Toberny M., Bujbáczi R., Tímár G., Kerék A., Tajti K., Paulovicz D., GabalaZs.

Gól: Nagy R.(2), Kovács D., Tímár G.

   

Késedi Gábor, vezetőedző:

Kiválóan kontrázó csapat volt az ellenfelünk, aki erős pontrúgásokból és nagyon zártan védekezik hátul. Ennek megfelelően készültünk. Tudtuk, hogy mi a győztes megoldás, mégis tompán és erőtlenül próbálkoztunk. Ellenfelünk egy személyes támadó gépezete rettentő veszélyeket rejtegetett magában. Nagyon erőszakos és dinamikus fiút szinte feldönteni se tudták a srácok. Egy rossz passz a középső zóna határán és azonnal 1-0 volt a vendégek javára. Hárman se tudtuk megfogni a zöldek centerét, aki ügyesen elpasszolta a labdát a kapusunk mellett. A félidő végéig kellett várni a válaszunkra. Ekkor Marton Szabi passzát Nagy Ricsi váltotta gólra egy csodás átlövéssel. Sok pontatlanság, ideges játékosok, türelmetlen játék szervezés, rossz középpályás védekezés, gyenge támadójáték jellemezte a csapatot. A második félidőben pontosabban játszottak a srácok. Több akciót vezettünk a széleken és zártabban védekeztük le a kontratámadásokat. Helyzeteink akadtak ebben a játékrészben bőven. Egy kiválóan berúgott Radics Zsolt szögletet fejelt be végül Kovács Dávid. Az utolsó 12 percben aztán 2 perc alatt eldöntötte a találkozó végkimenetelét a csapat. Előbb egy jó középpályás védekezés után, Tajti Krisztián passzát fejezte be higgadtan Tímár Gergő. Majd nem sokkal később Bujbáczi Roland szép ívelt labdáját vette át fantasztikusan, mellel esernyőt adva az ellenfélnek Nagy Ricsi, majd hatalmas erővel bombázta szét a kaput. Ezzel kialakult a 4-1-es végeredmény. Összességében nem játszott kiemelkedően a csapat, kevesen játszottak extrát, hiányzott az ötlet a támadásainkból, a tudatos elemeket pontatlanul kiviteleztük, volt védekezési hibánk bőven mégis magabiztosan nyertünk és ez jó dolog. Ráfért a csapatra egy kiadós pihenő. Még sok a dolgunk ebben a szezonban.

Gratulálunk srácok! Csak így tovább!

Hajrá Vasas! Hajrá Kubala!

   

U18

Vasas Kubala Akadémia – Szt. István 8:0 (4:0)

Láng Sporttelep

Összeállítás:

Bocs- Fazekas, Tóth, Marcsek, Lesták- Kiss G. Rőthy, Berecz – Jákó, Thoma, Szedlár

Csere:

Szedlár helyett Primus, Kiss G. helyett Nagy L. és Thoma helyett Márton mind a szünetben, Jákó helyett Fischer a 60. percben

Gólszerző: Berecz (2), Thoma (2), Kiss G.,Tóth, Márton, Fischer

Isa Gábor, vezetőedző:

Már a mérkőzés kezdeti perceiben látni lehetett, hogy ennek a mérkőzésnek csak a végeredmény számszerűsége a kérdése. Ennek megfelelően már az első perctől kezdve magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, és a 6. percben a harmadik lehetőségünket már gólra váltottuk. Ezek után is megmaradt a lendületünk, és helyenként remekül játszva négygólos előnnyel mentünk pihenőre. A második félidőben az eredményességünk megmaradt, de már néha fegyelmezetlenek voltunk, nem koncentráltunk eléggé az összjátékban. Az ellenfelünk viszont minden dicséretet megérdemel. Tudták, hogy minőségileg gyengébbek, de ennek ellenére próbáltak játszani, gólt szerezni, és talán megérdemeltek volna egy szépítő találatot.

U12 BLSZ

Vasas Kubala Akadémia - Gödöllő Főnix 1-0 (0-0)

2013.05.05  Fáy utca 9:00 óra.

Összeállítás:

Winkler D,- Horváth L, Engler D, Engler B, Sagáth Z,- Szirony K, Dombai B, Edôcs D,- Szabó B,

Cserék: Merczi Zs, Smolek B, Szabadi L, Balla P, Megyeri T,Garai L,

Gól: Szabó B

Vezetőedző: Bencze Zsolt

Egész héten éreztem a fiúkon, hogy nagyon készülnek a hévégi rangadóra. Az első perctől kezdve magunkhoz ragadtuk a mérkőzés irányítását. Nagyon szépen építettük fel a támadásainkat, csak sajnos a befejezéseknél éreztem egy kis kapkodást. Háromszor álltunk kapussal szemben, de sajnos nem jó döntést hoztunk. A második félidőben egy szép támadás végén Szabó Barna egy óriási gólt lőtt. Ilyen gólokat mutatnak az év góljai között. Még lőttünk egy nagy  kapufát is.  Az ellenfelünknek az egész mérkőzésen helyzete sem volt, de az utolsó percben egy rossz helyezkedés miatt majdnem sikerült az egyenlítés. Merczi Zsombor nagy bravúrja kellett ahhoz, hogy győztesen hagyjuk el a pályát.  Ma is bizonyították a fiúk, hogy nyártól jónéhányukra lehet számítani az akadémiai korosztályunkban.

Szép volt  FIÚK!!!!!!! 

 

U15/B

Budakeszi Akadémia - Vasas Kubala Akadémia 0:3 (0:2)

Budakeszi sporttelep, 2013.05.05. 14.00.h.

Összeállítás:

Ruzicska- Varga, Kuru, Szalai, Bánáti - Garai, Horváth B, Tóth – Domonkos, Jándék, Rozgonyi 

Cserék:

Mohamed, Peller, Filipovic, Sári, Varjú.

Tóth Keve, vezetőedző:

Be kell vallanom, hogy a Budakeszi - FTC Zrt. hétközi mérkőzést megtekintettem, ahol a Budakeszi Akadémia játékosai (letámadó futballt játszva) 4-szer találtak be rövid idő alatt az ellenfél kapujába! Sőt, az előző fordulóban a Fradi fiúkat is 5 góllal küldték haza, így a tavaszi mérlegük igen eredményes képet mutat. Budakeszi játékosait és taktikáját feltérképezve, belőlük felkészülve vártuk az összecsapást. Fülledt és nagyon erős napsütésben kezdődött a mérkőzés, és ahogy várni lehetett egymásnak esett a két csapat. Egy kis probléma volt a fű magasságával, ami miatt nem tudtuk azt a játékstílust játszani, amelyet az edzéseinken és mérkőzéseinken játszani szoktunk. Ehhez az új helyzethez kellett alkalmazkodnunk, valamint az ellenfelünk 2 nagyon kiemelkedő játékosa is nehezítette a feladatunkat. Ezért taktikánkon és a játékunkon is kicsit változtattunk, amelyet eredményesen játszottunk, hiszen kétgólos előnnyel mentünk pihenőre. Mivel a mérkőzést az első percektől uraltuk, így a második félidőre a kispadunkon lévő összes játékost bedobhattuk a mélyvízbe. 

Mivel nem mindegyik játékosunk tudta felvenni a mérkőzés ütemét, ezért játékunk időnként kissé kapkodó és összpontosítatlan lett. Gyorsan lépni kellett, amit úgy tudtunk megoldani, hogy átrendeztük sorainkat. Szerencsére, ellenfelünk is küszködött a mai mérkőzésen, így a harmadik találatunk végleg bebiztosította a győzelmünket!

Már nem is foglalkozunk mással, csak a következő vasárnapra készülünk, amikor is a bajnoki első helyezett (Újpest) csapata jön hozzánk a Fáy u.-ba vendégül!

Jó meccs lesz...

Minden edző kollégának kívánok olyan csapatot, amely egymásért úgy harcol, mint azt teszi az én kedvenc csapatom az U-15/B.

Hajrá Csapat!

2013.05.06. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu