VKLA Hétvégi mérkőzések összefoglalói

U15/B

Vasas Kubala Akadémia - Ikarus 5:0 (5:0)

Fay u stadion, 2013.04.21. 11.00.h

Összeállítás:

Ruzicska - Sári, Kuru, Botos - Garai, Szalai, Horváth B, Varjú – Jándék, Rozgonyi, Domokos

Cserék:

Kemerle, Kovács, Bánáti, Filipovic, Peller.

Tóth Keve, vezetőedző:

A MÉRKŐZÉSRŐL:

Nagy melegben kezdtük a mérkőzést, mégis már a találkozó 8. percében betaláltunk az Ikarus kapujába. A gyors gól után, már elkezdődhetett a szokásos labdatartásos játékunk, amelyet időnként nagyon szépen kiviteleztünk. A középpályásaink rendre megszűrték az ellenfél támadásait, így azonnal kezdhettük a támadásaink felépítését. Több esetben sikerült az ellenfél védelmét hatékonyan megzavarni, amiből nem kevés helyzetet teremtettünk. Ilyenkor szokásos ellenfél taktika az előre rúgott labda, amelyet a mai napon védelmünk szinte tökéletesen összeszedett és többnyire sikeresen megjátszották a középpályásainkat, vagy azonnal indították a szélsőinket. Ennek eredménye lett az a négy gól, amelyet még az első félidőben sikerült szereznünk!

A második félidő:

Az ellenfelünk nem adta meg magát, és becsülettel próbált harcolni a becsületgóljáért. A cserejátékosaink kicsit passzívabbak voltak a lecserélt társaiknál, és talán ezért sem sikerült a második félidőben egyik csapatnak sem gólt elérnie. Így maradhatott az 5:0 végeredmény…

Minden edző kollegának kívánok ilyen, sportszerű és tisztességes ellenfelet és játékvezetést.

Gratulálok ellenfelünknek, és kívánom magunknak, sok ilyen első félidőt…

Hajrá Csapat!

U11

Bajnoki mérkőzés, 20013.04.20. Fáy u. 

Vasas Kubala Akadémia - UTE 1-4 /0-2/

Összeállítás: Varszámisz M.,- Szegezdi T., Vass M., - Farkas D., Sárkány R., Szima-Mármarosi B., - Molnár SZ., Major V., Mohamed Z.

Cserék: Kovács B., Krista D., Kiss Á., Munkácsi M., 

Gólszerző: Kiss Á.

Jakó István vezetőedző: Mondanám, hogy valami átok ül rajtunk, mert már sokadszor fordul  elő, hogy mi futballozunk, az ellenfél meg nyer... De reálisan nézve a dolgokat, nincs vérbeli befejező csatárunk, egy sem, pláne nem kettő. Nézzük a jó dolgokat: jelentős labdabirtoklási fölényben, szép, sőt időnként látványosan ötletes játékkal ismét kivívtuk az ellenfél és a játékvezető elismerését. Ehhez jön még Szegezdi Tamás kiemelkedő teljesítménye és a két kapusunk védekezésben is aktív játéka. A mutatott játékért az egész csapatnak jár az elismerés, a stílusunkat sikerült a pályán, játékban megjeleníteni.

2013.04.22. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu