VKLA Hétvégi kis korosztályos tornák

U8

Bencze Attila vezetőedző: Március 15-én vasárnap délután Százhalombattán vettünk részt, ahol második helyezést értünk el. Az első mérkőzésünkön, még akadozott egy kicsit a játék, ott még nem úgy sikerültek a cselek, átadások, ahogy szerettem volna, de ahogy jöttek a mérkőzések, egyre jobban belelendültek a srácok. Már felvállalták az ütközéseket, az 1-1 elleni játékot. Sajnos megint sok volt a hiányzónk, így a végére el is fáradtunk egy kicsit. Gratulálok minden egyes játékosnak a hozzáállásához, mert akaratból jelesre vizsgáztak. Még egyszer gratulálok a srácoknak a Tornán elért második helyezéshez.

 Szép volt fiúk. Hajrá Vasas Kubala!

 

U6P

Március 15-i ünnepi teremlabdarúgó torna

Hunyadi János Általános Iskola, Sződ

Pályaméret: 25x12 m palánkokkal; játékidő: 1x15 perc

Csapattagok: Carlson Péter, Álló Viktor, Ádámosi Dániel, Sárdi Márk, Baranyó Zénó, Kozma Benedek

Március 14-én, szombaton a Sződi Diáksport Egyesület meghívásának eleget téve részt vett 2009-es korosztályunk az idei első tornáján. Sajnálatos módon a Gyál, valamint a Mikepércs csapata nem tudott részt venni a tornán betegség miatt, így az öt meccs helyett csak háromszor tizenöt percet játszhattunk. A torna érdekességét képezte, hogy az általános gyakorlattal szemben voltak szögletrúgások, ami szokatlan volt a gyerekek számára.

Karpjuk Gábor Kornél, vezetőedző: Az első mérkőzésen a Mogyoród csapatával játszottunk, ahol kezdetben kicsit álmosak és figyelmetlenek voltunk, ám egy utolsó percben szerzett góllal sikerült 3-2-re győzedelmeskednünk. Ezt követően egyből, pihenő nélkül következett a hazaiak elleni mérkőzés, amelyen sokkal felszabadultabban, a szó szoros értelmében játszottuk ezt a játékot. Megszoktuk, hogy a palánkról hogyan pattan vissza a labda és fokozatosan egyre többször próbáltuk meg tudatosan megjátszani a csapattársunkat. A végeredmény 7-2 lett. Három meccs pihenőt követően a Monorral mérkőztünk meg, amely az első helyezésről döntött. Gyakorlatilag végig uraltuk a meccset, megszámlálhatatlan helyzetet kidolgoztunk, ám csak két gólt sikerült szereznünk, szerencsére a monoriak csak egyszer találtak be és ezáltal megnyertük a kupát! A csapatunk legjobb játékosa Álló Viktor lett, ám a többi öt játékost is dicséret illeti, mert bárki kaphatta volna ezt a díjat.

Szeretném kiemelni, hogy minden gyerek ugyanannyi játéklehetőséget kapott és az aktuális cserék társaikat végig buzdították. Emellett szeretném megköszönni a szülőknek a tornán bemutatott sportszerű szurkolást és azt, hogy a fölösleges ,,jótanácsok" helyett kizárólag a biztatásra összpontosítottak!

Hajrá Vasas Kubala!

2015.03.18. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu