VKLA Hivatalos közlemény - A mai naptól Nagy Miklós az Akadémia többségi tulajdonosa

A Vasas Kubala Akadémia jövőjét érintő tárgyalások az elmúlt időszak alatt - mind az üzletrész értékesítését érintően, mind a Vasas Sport Clubbal és a Vasas Futball Club Kft-vel való együttműködés tekintetében - eredményre vezettek.

Nagy Miklós a mai napon megvásárolta a Vasas Akadémia Kft. 89%-os üzletrészét György Tamástól, ezzel többségi tulajdont szerezve a Vasas Kubala Akadémiában.
Markovits László, a Vasas Sport Club elnöke és Nagy Miklós, a Vasas Akadémia Kft. többségi tulajdonosa a mai napon kétoldalú, 5+5, azaz 10 éves bérleti szerződést kötöttek a Fáy utcai Sportcentrum használatát illetően, melyet a Vasas SC néhány nappal ezelőtt megtartott éves közgyűlése már megszavazott.
Vancsa Miklós, a Vasas Futball Club Kft. ügyvezető igazgatója, Markovits László, a Vasas Sport Club elnöke és Nagy Miklós, a Vasas Akadémia Kft. többségi tulajdonosa háromoldalú együttműködési megállapodást kötöttek 10 éves időtartamra. A Felek rögzítették, hogy a Vasas felnőtt csapatának utánpótlását ezen időszak alatt kizárólag a Vasas Kubala Akadémia biztosítja, illetve a Vasas FC az élvonalbeli licenc-követelményeket a Vasas Kubala Akadémiával teljesíti, biztosítva ezzel az utánpótlás korosztályú játékosok felnőtt csapatba áramoltatását.

A Vasas Kubala Akadémia zavartalanul és folyamatosan működik tovább: a játékosok az Akadémia igazolt labdarúgói maradnak, a tulajdonosváltást követően a Kubala név használatában nem történik változás, illetve a mindennapi munka - tehát az edzések és a hazai mérkőzések, tornák - helyszíne ezentúl is a Fáy utcai Sportcentrum. A mai napon létrejött megállapodások biztos alapot nyújtanak a hosszú távú, nyugodt szakmai munkához és fejlődéshez.

2018.06.15. 13:22

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 Budapest, Fáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu