VKLA Honvéd - VASAS Kubala Akadémia

U15/B

Kispest - Vasas Kubala Akadémia 1:2 (0:2)

Bozsik stadion, 2013.03.29. 17.00.h

Összeállítás:

Ruzicska- Sári, Kuru, Varga. -Garai, Szalai, Domokos, Durso - Jándék,Tóth, Rozgonyi,

Cserék: Mohamed, Kovács, Bánáti..

Tóth Keve, vezetőedző:

A találkozót mi kezdtük aktívabban, és már a 4. percben veszélyben forgott a Kispest kapuja. Az első negyedórához közeledve egyre több helyzetet teremtettünk de ezekből nem alakultak ki, igazi gólhelyzetek. Mégis a 16. percben, Domokos gólja (0:1) után, nyugodtabban kezdtünk futballozni, így a labdakihozatalaink, és a labdatartásunk is egyre masszívabb lett. Nehéz lenne azt állítani, hogy az iram és a színvonal az eget verdeste, hiszen hidegben esős csúszós pályán nem leányálom futballozni. A Honvéd nem adta ingyen a szűrét. Sok párharc és apró hiba jellemezte a mérkőzés ez utáni játékát. Egyre magabiztosabb játékunkba, a hazai gyors támadók néha megzavarták a srácaim fejét. Majd eljött a 35.perc, amikor Durso gólja, megállította a Kispestiek támadó erejét (0:2).

A második félidő:

A kispestieknek a szünetben edzőjük megmoshatta a fejüket, mert óriási haderővel, 4-5 csatárral kezdtek nyomni bennünket, minek eredménye az lett, hogy a második félidő 4.percében, a kapunk előtt pattogó labdát nem sikerült kirúgnunk, és egy Kispesti játékos bekotorta a labdát (1:2). Ekkor éreztem először, hogy még sem kellett volna várnom a cserékkel, (egyébként nem a játékukkal voltam elégedetlen, hanem a frissítés miatt terveztem), de mikor is a három cserejátékos belépett a játékba, szinte azonnal megváltozott a csapat szerkezete és játéka! Szalait a védelmünk kisegítő oszlopát előre toltam a centerünk mellé, így kettő centerrel és még inkább visszalépő, gyors szélsőkkel játszottunk. Talán ez a húzás és Mohamed Zeid hihetetlen jó játéka, jelentősen megváltoztatta a mérkőzés stílusát. Sokkal biztosabbak lettünk a középpályán, aminek döntő szerepe volt a mérkőzés végeredményénél.

A mérkőzés folytatásában, mindkét oldalon voltak helyzetek, de egy nagyon élvezetes mérkőzést láthatott a szép számmal megjelenő közönség! Minden edző kollégának kívánok, az eredménytől függetlenül ilyen, sportszerű és tisztességes ellenfelet, és ilyen jó játékvezetést. Végül 1-2-re megnyertük ezt a derbit.

Hajrá Csapat!

2013.04.01. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu