MLSZ Horváth Dórával a keretben, tornagyőztes a Budapest válogatott

Budapest nyerte a megyék közti női tornát - a keretben Horváth Dóra, Akadémiánk tehetséges női labdarúgója is lehetőséget kapott. A fővárosiak minden mérkőzésüket megnyerve 13-1-es gólkülönbséggel nyerték meg a Női megyei válogatottak teremtornáját. A programon 5 csapat vett részt, a tornát az MLSZ Budapesti Igazgatóság szervezte körmérkőzéses rendszerben.

-Örülök, hogy sikerült megrendezni a tornát és főként annak, hogy minden megye első hívásra igent mondott a részvételre – adott interjút az mlsz.hu-nak Mészáros László, a Budapest válogatott vezetője. - Külön örülök Somogy és Bács-Kiskun megye bekapcsolódásának, hiszen ők nem rég álltak a kezdeményezés mögé. Egy jó hangulatú, nagy küzdelmet hozó torna lett ebből. Jó volt látni, hogy egyre több ügyes fiatal hölgy kap lehetőséget a válogatottakban. Ez úgy érzem, hasznos lehet a női labdarúgás amatőr szintjének emelkedése szempontjából. Csapatom felkészülés nélkül érkezett a tornára. Egy hazai csapat felé mindig nagy az elvárás, de az első mérkőzés első felét leszámítva, az egész tornát nézve meg tudtunk felelni ennek a kihívásnak. Minden játékossal maximálisan elégedett vagyok, hogy tudtak egységesen és egymásért küzdve jó csapatszellemben sikere vinni Budapestet.

Budapest tornagyőztes válogatottja: Váradi Judit (Metis), Farkas Klaudia (Metis), Pásztor Beatrix (Metis), Blayer Zsófia (Metis), Kalász Kitti (Metis), Heer Anett (Kormányőr SE), Csorba Szandra (Kormányőr SE), Balovics Réka (Kelen SC), Bognár Edina (Kelen SC), Major Ilona (Future Stars), Horváth Dóra (Vasas Kubala) Botka Bernadett (Újpest)

Vezetőedző: Mészáros László

Eredmények:

Budapest – Komárom-Esztergom megye 2-0

Bács-Kiskun megye – Veszprém megye 1-0

Somogy megye – Budapest 0-2

Veszprém megye – Somogy megye 3-4

Komárom-Esztergom megye – Bács-Kiskun megye 0-3 Budapest – Veszprém megye 5-1 Bács-Kiskun megye – Somogy megye 3-0 Veszprém megye – Komárom megye 4-2 Budapest – Bács-Kiskun megye 5-0 Komárom-Esztergom megye – Somogy megye 0-4

A torna végeredménye:

1. Budapest

2. Bács-Kiskun megye

3. Somogy megye

4. Veszprém megye

5. Komárom-Esztergom megye

2017.03.09. 17:41

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu