VKLA Horváth Gábor beszámolója a Vitesse túra 4. napjáról

 
A hét negyedik napját töltik a Vitesse meghívására Arnhemben szakmai stábunk tagjai. Hétfőn már beszámolt az első benyomásokról U19-es korosztályunk pályaedzője, Horváth Gábor, viszont ezúttal részletesen beszélt az elmúlt napok tapasztalatairól és a friss programokról, valamint a holland klubnál is használt kamerarendszer előnyeiről:
 
-A tegnapi pihenőnapot követően reggel 8.45-kor már jelenésünk volt az edzőközpontban. A centerpályán - ami kamerákkal van felszerelve a folyamatos monitoring végett - követhettük figyelemmel a tartalékcsapat és az U19-es csapat közös tréningjét. Mivel egész pályás játék szerepelt a programban - annak érdekében, hogy létszámban meglegyenek - a két csapat együtt dolgozott. Megtudhattuk, amelyik csapat a centerpályán edz, annak mindig felveszik, majd kielemzik az edzését. Az elmúlt napok alatt a szakmai stáb részletesen bemutatta számunkra a jól működő rendszert.
 
A néhány napos szakmai továbbképzés alatt szakemberünknek lehetősége nyílt az idősebb korosztályok munkájába is bepillantást nyerni, hiszen az U19-es csapat által közvetlenül is érintett:
 
-A felnőtt csapat - Den Haag elleni - mérkőzés előtti edzését néztük meg, amely után az U19 vezetőedzőjével, Remco van der Schaaffal volt lehetőségünk eszmecserére. Volt szó periodizációról, edzésfelépítésről, elmondta melyek azok a fő irányvonalak, amelyek mentén dolgoznak az U19-es csapatnál. Bencze Márkkal is sikerült néhány szót váltanunk, tőle az itteni tapasztalatai felől érdeklődtünk. 
 
A nap első felébe egy extra program is belefért, hiszen szakembereink egy rövid látogatást tettek a GelreDome arénában, a felnőtt csapat stadionjában. A délután eseménydús volt kollégáink számára, hiszen további edzéslátogatással telt a nap: ezúttal az U15, az U14 és az U13-as csapat volt terítéken. 
 
-Egymás melletti pályán edzett a három csapat, így mindhármat követni tudtuk. Érdekes volt látni, mennyi átfedés volt a gyakorlatok között a különböző korosztályoknál. Ma is sok hasznos információval gazdagodtunk, a napot pedig az U12-es csapat mérkőzésével zártuk.

2017.02.02. 22:54

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu