U16 Horváth Levente értékelte a Győr elleni bajnoki sikert

U16-os korosztályunk Tóth Mihály vezetőedző irányításával szombaton újabb győzelmet aratott, ezzel a fontos három ponttal pedig jelenleg a tabella negyedik helyén szerepel. Horváth Levente foglalta össze a találkozó részleteit.

-Az elmúlt hétvégén az ETO FC Győr csapatát fogadtuk hazai pályán. Mivel fizikálisan felkészültek voltunk, a taktikát helyeztük előtérbe. A szélről beadott labdák érkezését gyakoroltuk, mind támadásban, mind védekezésben. Motiváltan léptünk pályára, mivel volt törleszteni valónk a győriek ellen. Nagyon jól kezdtük a meccset, agresszívan letámadtuk őket a saját térfelükön és az első félidőben el is döntöttük a meccset. Ha a helyzeteinket jobban kihasználjuk, akkor nagyobb gólkülönbséggel is nyerhettünk volna, mert végig kézben tartottuk a mérkőzést. A második félidőben a Győrnek is voltak lehetőségei, de jól védekeztünk és nem adtunk esélyt, hogy gólt szerezhessenek, valamint szükség volt egy-két kapus bravúrra is. Nagy önbizalmat adott a csapatnak, hogy ismét nyerni tudtunk.

Következő mérkőzésükre szombaton Debrecenbe utaznak az U16-os játékosok. Ellenfelünk előző mérkőzésein győzelmet szerzett az Illés Akadémia-Haladás és az ETO FC-Győr csapatai ellen, de még így is három ponttal mögöttünk állnak a tabellán.

-A hétvégén Debrecen csapatával játszunk idegenben, de már pénteken leutazunk a szombati korai kezdés miatt. A héten két edzésen is füvön készültünk a hétvégi mérkőzésre, a mélységi indításokat és a leshatáron történő mozgást gyakoroltuk. A passzkoordinációra is fektettünk hangsúlyt, mivel a hétvégi találkozón sok pontatlan passz volt. Hétről hétre javítjuk a hétvégi hibáinkat és ez nagy előrelépés a csapatnak. Mentálisan erősek vagyunk a fegyelmezett edzéseknek köszönhetően és a három pontot el akarjuk hozni Debrecenből!

2017.04.21. 10:26

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu