U17 Hutvágner Geri is részt vett a balatonfüredi edzőtáborban

A programon minden megyéből egy tehetséges kapus vehetett részt. Akadémiánkat büszkeséggel tölti el, hogy a Vasas Kubala Akadémia ígéretes tehetsége, a korosztályos válogatott Hutvágner Gergely neve is szerepelt a listán.

-Megtiszteltetve érezhettem magam, hiszen egy ilyen nagy magyar kapus emlékére szervezett táborban vehettem részt... bár ne lett volna szükség rá. Sokat megtudtunk Marciról a hét során. Védéseiből láthattunk egy válogatást, majd egykori barátai, Juhász Roland és Király Gábor meséltek róla nagyon szép történeteket, ahol természetesen a franciaországi Eb eseményei is szóba kerültek! Nagyon jól összehangolódott a csapat, de kapusok vagyunk, ez nem is volt kérdés! A szakma és a megemlékezés mellett a jókedv volt a fő célja a tábornak. Az országból a legjobb kapusedzőktől tanulhattunk. Szerencsésnek érezhettem magam, hiszen szinte mindegyik kapusedzőtől tanultam már ezelőtt. Nagyon köszönjük Fülöp Ferencnek és feleségének a meghívást, ez egy nagyon szép gesztus, és remélhetőleg minden évben megrendezésre kerül majd ezután is.

Az edzéseteket egykori kiválóságok, válogatott kapusok irányították, így a Vasas Kubala Akadémia kapusedzőjétől, Babócsy Andrástól is tanulhattak a fiatalok. További érdekesség, hogy az Eb-ről hazatérő Király Gábor és Juhász Roland is üdvözölte a játékosokat, akik a kapus növendékekkel együtt közösen megemlékeztek korábbi barátjukról, csapattársukról a füredi edzőpályán.

Öt napig tartott a tábor, mely az edzéseken kívül is tartogatott színes programokat. A Balaton közelsége adott volt a strandoláshoz, valamint látnivaló is akadt bőven a környéken, mégis az egyik legtesthezállóbb program az Eb mérkőzéseken való szurkolás volt.

A tábor megható eseménnyel zárult: pénteken Fülöp Márton szülei és a fiatal hálóőrök egy fát ültettek el a tragikusan fiatalon elhunyt Fülöp Márton emlékére.

2016.07.08. 14:55

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu