VKLA I. Bánka-Rakaczki Jótékonysági Kispályás Labdarúgó Emléktorna

Idén lesz 10 éve, hogy tragikusan fiatalon elhunyt Bánka Kristóf, a tehetséges labdarúgó. A Bánka Kristóf Alapítvány a kezdetektől ápolja Kristóf emlékét, minden télen hagyományos tornával tisztelegnek az elhunyt játékos előtt. Az alapítvány kitartó munkájának és a támogatóknak köszönhetően pedig számtalan nehéz élethelyzetbe került játékos kapott segítséget.
 
Tavaly a Bánka Kristóf Alapítvány Football Torna a Vasas Fáy utcai Sportcsarnokában került megrendezésre, amit Kun György vezetőedző tehetséges játékosai nyerték meg. Külön öröm, hogy a legjobb játékosnak járó díjat Széchenyi Zsombor hozhatta haza! A tornán megválasztott All Stars Team tagja lett másik játékosunk, Szegezdi Tamás.
 
A sajnálatos események és betegségek arra ösztönözték az amigeleken.hu diósgyőri szurkolói portál és az UTE Baráti Kör tagjait, hogy létrehozzanak egy olyan összefogást, mellyel segíteni lehet a jövőben is a hasonló helyzetbe került sportolóknak. A program társrendezője a Vasas, otthont biztosítva idén is a nagyszerű kezdeményezésnek.
 
A torna célja, hogy szurkolói közösségek kispályás focicsapatait hívják jótékonysági tornára, kifejezhessük szolidaritásunkat és közösen tiszteleghessünk a torna névadóinak: Bánka Kristófnak és Rakaczki Bencének. A torna bevételével és a Bánka Kristóf Alapítvány kezelésével azonnali segítséget tudnak nyújtani betegség vagy baleset által nehéz helyzetbe került, anyagi segítségre rászoruló sportolóknak.

2016.01.16. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu