U10 Idősebb csapatok ellen is kiváló teljesítmény a Bozsik tornán

U10 Pasarét, Bozsik torna

2016.09.25-én (vasárnap) a XVIII. kerületben a Városgazdák által egy kiválóan megszervezett és lebonyolított Bozsik tornán vettünk részt.

A csapat tagjai: Niemeier L., Szilágyi J.,  Lantos D., Németh B., Balogh F., Ulrich Z., Takács D., Kővári O., Tóth M., Jónás Zs.

Csapatunk megmérkőzött az UTE, a III. Kerület, a Dalnoki Akadémia és a Goldball csapatával.

Arany Dávid vezetőedző:

Csak dicsérni tudom a srácokat, amióta együtt dolgozunk most teljesítettek a legjobban. De az igazság az, hogy ez engem egy cseppet sem lepett meg, hetek óta nagyszerűen dolgoznak az edzéseken, folyamatosan érzem rajtuk a fejlődést.

Egy nagyon fontos dolgot azonban ki kell emelni: nekik az idei Bozsik Programban folyamatosan egy évvel idősebbek ellen kell helytállniuk! E téren is óriásit fejlődtek az elmúlt hetekben. Két hete az erősebb, idősebb csapatok szinte átszaladtak rajtunk, most viszont teljesen egyenrangú partnerei voltunk bármelyik ellenfélnek, sőt minden mérkőzésen mi irányítottuk a játékot, labdabirtoklásban, tudatos játékban egyértelműen az ellenfeleink fölé nőttünk.

A torna fővédnöke egy igazi Vasas legenda, Kiss László volt, akinek annyira tetszett csapatunk játéka, hogy rendhagyó módon két labdarúgónkat is különdíjjal jutalmazott: A Vasas Kubala Akadémia legjobbja Lantos Döme lett, a Kiss László különdíjat pedig Balogh Félix kapta.

Hajrá Vasas Kubala!

2016.09.26. 16:58

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu