U19 Így látja Kiss Balázs a felkészülés eddigi szakaszát

Egy héttel az U19-es bajnoki rajt előtt Kiss Balázs akadémistánkkal beszélgettünk a csapat jelenlegi helyzetéről, a felkészülés eddigi időszakáról.

-Azt gondolom, hogy az eddigi felkészülésünk a következő szezonra jól sikerült, főleg a fizikai része. A taktikai részben is sikerült előre lépnünk, aminek már a felkészülési meccseken meglett az eredménye. Az idei U19-es csapat főleg a tavalyi U17-es brigádra épül, kiegészülve az egy évvel rutinosabb játékosokkal. Voltak távozók, de nagyon jó kis társaság maradt, illetve gyűlt össze és ettől jó a hangulat az öltözőben és a pályán is egyaránt, ami további sikerekhez vezethet minket ebben a bajnoki évben. 1 hét múlva kezdődik a 2016-2017. évi U19 I. osztályban kiírt bajnokság, amikor is hazai pályán, Győr korosztályos csapata ellen kezdjük meg a harcot a dobogó minél magasabb fokáért.

Tehát a cél egyértelmű, már csak a "hogyan"-on van a hangsúly..

-A csapat erőssége eddig a gyors, technikás futball volt, de a felkészülés alatt megmutatta a csapat, hogy a „daráló” foci se áll messze tőlünk, csak eddig nem mertük alkalmazni. Ez az idén máshogy lesz. Ami tavaly sok meccsen problémát okozott, az a góllövés volt. Egyelőre még nem szakadt ki a gólzsák, de elég lesz, ha a bajnokságban lőjük be a helyzeteinket és győzelmet győzelemre halmozunk.

A bajnoki rajt előtt viszont szerepel a programban még felkészülési mérkőzés, ezúttal Vácra utazik Schindler Szabolcs vezetőedző legénysége.

-Csütörtök délután Vác korosztályos csapatához látogatunk, ami az utolsó felkészülési mérkőzésünk lesz a bajnokság kezdete előtt. Mindenképpen győzelmet vár el a csapattól a mester, ami nem baj, ha szép csapatjátékkal is párosul.

2016.08.18. 13:26

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu