U16 Így látták szurkolóink a Kubala Kupát

 
Kubala Kupa 
U16-os nemzetközi labdarúgó torna
2016.06.04.-05. Illovszky stadion.
 
Hétvégén immáron IV. alkalommal rendezte meg a Vasas Kubala Akadémia a kétnapos tornát 6 csapat részvételével. A Vasas Kubala Akadémia, a Puskás Akadémia, a Vojvodina, a Krpan & Babic Akadémia, a Slovan Bratislava és a Kelet-szlovák válogatott vett részt a kupán. A MIP vasárnap a helyosztókra és az eredményhirdetésre kapott meghívást, aminek Tibivel és Tomival nagy örömmel eleget tettünk. Sajnos Ágoston, András és Janó nem tudtak velünk lenni.
 
Kicsit felhős, ugyanakkor elég meleg időben vette kezdetét az első helyosztó, a Vojvodina és a Krpan & Babic Akadémia csapatai között az 5-6. helyért, melyet gólzáporos meccsen igen nagy fölénnyel játszva 8:1-re a Vojvodina csapata nyert meg. Majd a bronzéremért a mieink vívhattak meg a Puskás Akadémiával. 
 
Mi kezdtük jobban a meccset, már a 8. percben kapufát lőttünk. A Puskás egy szöglettel válaszolt, de szerencsére védelmünk a helyén volt. Az ellentámadásból egy szép fejessel veszélyeztettünk, de a felcsúti kapus bravúrral védett. A fejes utáni időszakban kiegyenlített lett a játék, helyzetek mindkét oldalon. Az első félidő hajrájában kapusunk nagy bravúrjára volt szükség, hogy ne kapjunk gólt. 0:0
 
A második félidőt a Puskás Akadémia kezdte jobban, látszott, hogy dűlőre akarják vinni a meccset. Kapusunknak bravúrokat kellett bemutatni. Ám egy kapunk előtti kavarodásnál, már ő sem tudott segíteni, így a Felcsút megszerezte a vezetést. 0:1 A gól után kettőt cseréltünk, próbáltunk frissíteni. De sajnos egy szép kontratámadás után a vendégek növelni tudták előnyüket. 0:2 A hátra levő percekben sajnos látszott, hogy eldőlt a bronzérem sorsa. Sajnos a mai mérkőzésen nem volt benne a játékunkban a gól, így megérdemelten lett ellenfelünké a harmadik hely. 0:2 Ettől függetlenül azért gratulálunk a fiúknak a 4. helyhez, azért ez sem rossz eredmény!
 
Az aranyéremért a Slovan Bratislava és a Kelet-szlovák válogatott játszhatott, melyet 2:0-ra a Slovan Bratislava nyert meg, magabiztos, meggyőző játékkal, így megérdemelten hódította el a kupát.
 
A döntő után következett az eredményhirdetés, melyen mi is szerepet kaptunk. A harmadik helyezettnek adhattuk át az érmeket, kupát. Most is Carlos Kubalával, olimpia bajnokokkal és Vasas Kubala vezetőkkel együtt. Illetve még a kupagyőztes csapatnak is akaszthattunk érmeket a nyakukba. 
 
Szeretnénk az U17-es és az U16-os csapatnak és mindkét csapat szakmai stábjának szép nyarat, jó pihenést és majd sikeres felkészülést kívánni a következő szezonra! 
 
Hajrá Vasas Kubala!
 
Szarka Sándor MIP tag

2016.06.08. 15:01

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu