VKLA Így várják játékosaink a hétvégi mérkőzéseket

 
U15, Ziegler Gergő:
"-A mérkőzés előtti felkészülés edzésein az előző félévhez képest az erőnlét mellett nagyobb hangsúly van a labdás gyakorlatokon. Hétvégén a Honvéd ellen jól játszottunk, az első félidőben többet birtokoltuk a labdát, kiegyenlített meccs volt. Úgy érzem, hogy az első félidőben tudtam gyorsítani a csapat játékán, a passzjátékhoz, labdaszerzésekhez tudtam hozzátenni főként. Pénteken újabb edzőmérkőzésünk lesz.Ellenfelünk, a PFLA egy erős, agresszív csapat, ellenük is a saját játékunkat szeretnénk játszani, sok rövid passzal."
 
U16, Suhvasztov Dániel:
"-Az eltelt pár héten intenzív edzéseink voltak, főleg az állóképességre, erőnlétre fektettünk nagyobb hangsúlyt. Múlt héten játszottunk a Kecskemét ellen, ami nem volt a legjobb meccsünk. Kicsit lassú volt a tempója és sok hibával játszott a csapat, de ennek ellenére győzelemmel mentünk haza. A hétvégi mérkőzésre a PFLA ellen ugyanúgy az edzés menetrend szerint haladunk, mint eddig. Nehéz összecsapás várható, gyors és brusztos meccsre számítunk. Ellenfeleink jól képzett, fizikailag erős és jó mentalitású játékosokból állnak, de nekünk is megvannak az erősségeink. A cél természetesen a győzelem, és a győzelemhez pontos, gyors, erőszakos játékra lesz szükségünk, mentalitásban pedig feljebb kell kerekedni az ellenfélnél."
 
U17, Fehér Farkas:
"-A felkészülésünk első hetében sok labdabirtoklással és tartós futásokkal készültünk, a második héten már pörgősebb feladatokkal, kevesebb létszámban dolgoztunk. A szombati UTE elleni edzőmérkőzésünkön nyertünk 3:2-re. Örülök, hogy sok mindent hozzá tudtam tenni a játékhoz, egy gólt is szereztem, de a legfontosabb az volt, hogy úgy játszottunk, mint egy csapat. Megértettük egymást és így le tudtuk győzni az ellenfelünket. A következő edzőmérkőzésre ugyanúgy fogunk készülni, mint bármely más csapat ellen, mert bárki ellen játszunk, mindenki ellen ugyanúgy oda kell tenni magunkat, hiszen mindenki győzni akar. Természetesen a győzelem a cél, de az, hogy mi legyünk fölényben, mi birtokoljuk a labdát, mi irányítsuk a meccset, az a legfontosabb."

2016.01.28. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu