VKLA Jövő hét végén Vasas-Football Factor Kupa

Február végén kerül megrendezésre az immáron hagyományosan, a téli szezonban nagy sikert arató Vasas - Football Factor Torna, melyen határon túli és hazai csapatok egyaránt képviseltetik magukat. Az U12-es korosztálynak kiírt nemzetközi teremlabdarúgó esemény - a Fáy utcai létesítmények átépítése okán - idén az Angyalföldi Sportcsarnokban lesz megtartva. A kiemelkedő esemény névadó szponzora most is a Football Factor, az esemény előtt Szélesi Ágnes cégvezetővel beszélgettünk, miért érzi úgy - vagy tekinti feladatának - a Football Factor, hogy sportot, jelen esetben utánpótlás korú labdarúgókat támogasson?

- Alapvetően is a hitvallásunk fontos eleme, a Vasas és a Vasas Kubala Akadémia pedig régi stratégiai partnerünk, de még inkább barátunk, így nem is volt kérdés, hogy a torna mellé állunk. Rengeteg megkeresést kapunk, hogy tornákat, játékosokat és ügyeket támogassunk, sajnos mindegyiknek nem is tudunk eleget tenni, mégis úgy érezzük, ezen a téren is jó úton járunk. Szerencsére abban a helyzetben vagyunk, hogy rengeteg emberhez eljutunk, ezt a hatalmat pedig igyekszünk jó dolgokra használni és kellő felelősséggel kezelni.

A torna immáron hagyományos a téli szezonban, tavaly is nagy sikerrel került megrendezésre. Milyen tapasztalatokkal lett gazdagabb a Football Factor a tavalyi rendezvényt követően?

- Számunkra az, hogy itt lehetünk, nem kereskedelmi, nem gazdasági döntés. Jól érezzük magunkat, ami viszont ennél is fontosabb, hogy a gyerekek is. Ebben a korosztályban még az eredménynél is fontosabb, hogy a gyerekek minden egyes alkalommal jó élményeket és érzéseket szerezzenek a futballal kapcsolatban, ezt pedig itt megkaphatják.

Közeledik a tavaszi bajnoki rajt, milyen újdonsággal, akciókkal készül a Football Factor a labdarúgók számára?

- A legnagyobb újdonság, hogy megnyitottunk második üzletünket, mely az Allee bevásárlóközpont második emeletén található. Ezen kívül webshopunk is megújult, így reméljük, hogy jelentősen tovább tudtunk lépni a felhasználói-, vásárlói élmény terén, ez feltétlenül célunk. Azt pedig továbbra is garantáljuk, hogy széles termékskálával és Magyarország legjobb áraival várjuk a futball szerelmeseit.

2017.02.19. 11:43

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu