Programok - judo

Judo program

2014 nyarától a Vasas SC Judo Szakosztályának igazgatója, Bere Tamás magyar bajnok, Universiade bronzérmes judo szakedző irányításával működik akadémiánkon a nagy sikerű AJT (Additional Judo Training) program. 

Az AJT Pro egy olyan sportág specifikus edzésforma, ahol a fókuszterület a sportágra jellemző párharc helyzetekben való eredményességhez szükséges alapképességek fejlesztése. A program szakemberei a judo mentális és gyakorlati elemeiből válogatott, az adott csapatsport jellemzőire szabott, didaktikusan egymásra épített gyakorlatokból álló edzés tematikát építenek fel, az eredményességet pedig valós tétmérkőzések környezetében, egzakt módszerekkel mérik.

Az együttműködés által az AJT program szakemberei nagyban hozzájárulnak labdarúgásunk fejlesztéséhez, a leghatékonyabb módon csökkentve a sportági sérüléseket. A módszer hatékonyságának köszönhetően akadémiai csapataink eredményességének növekedése várható. A VKLA szakmai vezetőinek felismerésével az AJT Program mára nélkülözhetetlenné vált csapatainknál. Labdarúgó edzéseinkbe építve a szakemberek célja agilis, határozott, domináló, fegyelmezett, koncentrált, kondicionálisan és mozgás intelligenciával maximálisan felkészült, csapatért küzdeni tudó játékosok nevelése. A szellemi és technikai párharc elemekből küzdőképes, koncentrált mentális és kontaktus dominancia alakul, amely jól mérhetően a csapat szintű dominancia jelentős fejlődésében összegződik, tétmérkőzéseken pedig bajnoki eredményekként mutatkozik meg.

Az AJT program a Magyar Kézilabda Szövetség, a Magyar Labdarúgó Szövetség, a Magyar Vízilabda Szövetség, a Magyar Jégkorong Szövetség valamint a Magyar Judo Szövetség, és – nagyon fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy immár – az IJF (International Judo Federation) együttműködésével valósul meg.

A programról készült összefoglaló megtekinthető a VKLA youtube csatornáján.

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 Budapest, Fáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu