VKLA Karitatív Karácsony

A tavalyi évben a Vasas Kubala Akadémia nagy sikerrel hirdette meg "Karitatív Karácsony" elnevezésű programját, melynek a keretében az Akadémia csapatai egy-egy gyermekotthont, intézményt látogattak meg, ahol rászoruló gyermekek részére adtak át karácsonyi ajándékokat.. A program remekül sikerült, már akkor megfogalmazódott bennünk, hogy a következő évben is meg kell ismételnünk.

A szervezés korán elkezdődött, mostanra pedig összeállt a program, csapataink több intézményt is meglátogatnak a következő két hétben:

U17-es csapatunk december 9-én az Esze Tamás Gyermekotthonba látogat el, másnap pedig U14-U15-ös csapataink - a tavalyi nagy siker után - ismét a Pethő Intézetbe visznek ajándékokat. U18, és U21-es csapataink folytatják a sort, december 12-én az SOS krízis családok átmeneti otthonát látogatják meg, végül pedig december 17-én az U16-os Kubalások a Cseppkő Gyermekotthon növendékeinek fognak - remélhetőleg - minél nagyobb örömet okozni.

Pasréti bázisunk már jó ideje - szintén - készül a Karitatív Karácsonyra, a Hűvösvölgyi Gyermekotthon részére már több adomány is összegyült, amelyeket december 10-én 15:00-kor adnak át a Vasas Pasaréti Sportcentrumban.

Bízunk benne, hogy akárcsak tavaly, idén is szebbé tehetjük néhány gyermek karácsonyát és játékosaink pedig ismét megtapasztalhatják azt a rengeteg őszinte mosolyt, örömöt és szeretetet, amit tavaly is kaptak cserébe a gyermekektől!

2013.12.09. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 Budapest, Fáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu