VKLA Kedden folytatódott karitatív programunk

Tegnap délután folytatódott karácsonyi karitatív programunk.

Először Németh Norbert edzővel, és korábbi játszótársakkal látogattuk meg Vikukel Krisztiánt és családját. Nagyon jó hangulatú, vidám pillanatoknak lehettünk tanúi, a srácok rengeteget nevettek és jól érezték magukat együtt. Krisztiánnak ajándékokat is vittünk, Akadémiánk részéről a játékosoknak idén átadott meglepetés mellett, további akadémiai felszereléseket is átadtunk egy Vasas hátizsákba pakolva. Mi, akik nem mindennap találkozunk Vikuval, határozottan állítjuk, hogy a legutóbbi látogatás óta is fejlődött Krisztián mozgása. Ha ezek csak apró kis lépések, akkor is lépések, és továbbra is hisszük, tudjuk, hogy előbb-utóbb jelentős fejlődésről is be fogunk tudni számolni. Viku nagy küzdő, és meg fogja mutatni mindenkinek! Hajrá Viku, mindent bele!!!

Vikunál tett látogatásunkról fotók ITT találhatók.

A nap második programja U14-es csapatunk látogatása volt a Máltai Szeretetszolgálat óbudai Családok Átmeneti Otthonában. A program bemutatkozással kezdődött, ahol Tárnok György intézményvezető mutatta be az intézményt. A Máltai Szeretetszolgálat Befogadás Házában tíz lakhatását elveszített családnak nyújtanak menedéket. A gyermekvédelmi intézmény célja, hogy a nehéz helyzetbe került családok együtt maradhassanak, a lakhatási problémák miatt a gyerekek ne kerüljenek el szüleiktől. Az egész ország területéről vesznek fel családokat. Elsősorban kétszülős családokat, de jelenleg is van egyszülős anya és egyszülős apa is az intézményben. Melléjük állnak, segítenek nekik, támogatást nyújtanak. Mi ehhez próbáltunk hozzájárulni ajándékainkkal és látogatásunkkal.

A bemutatkozás után átadtuk az ajándékokat, majd a gyerekek közösen játszottak. Csocsó, ping-pong, óriás társasjáték volt terítéken, amit a srácok nagyon élveztek. A rengeteg ajándék, amit játékosaink gyűjtöttek, itt is nagyon jó helyre kerültek, bízunk benne, hogy segítettünk ezzel is szebbé tenni a közeledő ünnepeket.

Aki a jövőben is adománnyal szeretné támogatni a Máltai Szeretetszolgálat munkáját, illetve az általuk támogatott rászorulókat, az vagy a Kelta utcai (1039 Budapest, Kelta utca 5.) intézményben, vagy bármely más Máltai Szeretetszolgálat által működtetett intézményben is leadhatja ezeket.

A Kelta utcai látogatásról fotók ITT láthatók.

2016.12.14. 13:13

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 Budapest, Fáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu