U19 Kiemelkedő teljesítményt nyújtott a csapat az első félidőben

Vasas Kubala Akadémia - ETO FC Győr 2-3 (2-0)

Győr, műfüves pálya 2016.10.15. 10 óra

Tomori Z.  -  Kiss B., Pápai M., Csibra D., Dolhai G. – Rákos B., Kovács M., Rabatin R., Erdélyi Zs. - Borvető Á., Gergye D. 

Cserék: Szabó B. - Pápai M. helyett az 55. perc, Filipovic M. - Gergye D. helyett a 62. perc, és György N. - Dolhai G. helyett a 68. perc

Gólszerzők: Gergye D. 11. perc, Borvető Á. 24. perc, illetve Kiss B. (öngól) 78. perc, Koncsag M. 92. perc, Kelemen B. 94. perc

Schindler Szabolcs, vezetőedző:

Az első félidőben ott folytattuk a mérkőzést, ahol Felcsúton abbahagytuk. Fegyelmezetten védekeztünk, és a labdaszerzések után gyorsan mentünk át támadásba, ami nagyon hatékonynak bizonyult a mérkőzés elején. Gyorsan megszereztük a vezetést, egy jobb oldali támadás végén Kiss Balázs beadása után Gergye Dániel juttatta higgadtan a kapuba a labdát. Ebben a periódusban sorra vezettük a támadások, majd tíz perccel később Gergye Dániel újra villant egyet, remek labdájából Borvető Áron szerzett gólt. A félidő további részében nagy küzdelem folyt a pálya középső harmadában, de nagyon fegyelmezettek, és agresszívek voltunk, esélye sem volt a hazaiaknak a gólszerzésre. Az első félidőben minden úgy alakult, ahogy azt elterveztük a mérkőzés előtt.

A félidőben arra kértük a játékosokat, hogy továbbra is agresszíven és fegyelmezetten játsszanak, mint tették azt az első félidőben. Sajnos Pápai Mátyás korai sérülése megbontotta a korábban jól működő védekezésünket, mert kiesett egy mozgékony játékos a csapatból. A Győr kockáztatott, mi viszont a vezetésünk tudatában kényelmesebben játszottunk, ami sajnos megbosszulta magát. A Győr folyamatosan támadott, majd egy kommunikációs hiba következtében öngólt vétettünk, ami láthatóan megfogta a csapatot. A hazaiakat nagyon felhoztuk ezzel a góllal, mi viszont már nem tudtunk sebességet váltani, mert ezen a napon nem volt igazi vezéregyéniségünk a pályán. Az utolsó tíz percben kritikán aluli teljesítményt nyújtottunk csapatként. A védekezés egyik legfontosabb eleme a fegyelem, ennek hiányában képtelenség eredményesen szerepelni. Meg kell értenünk, hogy csak azok a csapatok lehetnek sikeresek, akik képesek elhagyni a komfortzónájukat! Csalódottak vagyunk a végeredményt illetően, mégis magunkban és az elvégzett munkában bízhatunk a jövőben is, ami csak rajtunk múlik - ezt soha nem szabad elfelejtenünk.

Hajrá Vasas Kubala!

2016.10.17. 13:51

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu